בעיות בlcd 32 של היטאצי

moshoon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
סיפור קצת ארוך- התקלל לי הכרטיס מסך (7300GT) והייתי חייב להחליף אותו
תחילה רכשתי 4830 של ati אבל לא הצלחתי להגיע לnative rate במסך לא חשוב כמה ניסיתי
אז חזרתי לnvidia (שם אפשר להגדיר רזולציות עם תזמונים מותאמים אישית- המסך שלי עובד עם תזמון dmt למי שמכיר)- קניתי את ה9800 חיברתי הכל ולמרבה ההפתעה פתאום המסך לא יודע לקבל את הרזולציה שבכרטיס הקודם מבית nvidia הוא קיבל (1366 על 768 ), הוא בכלל לא מציג תמונה אלא רושם לי על המסך invalid mode-- כל שאר הרזולציות נראות פשוט נורא החל מ1024 עד ל1920 כולן מרוחות לגמרי.

אני אובד עצות כבר לא יודע איזה כרטיס יתאים לי
ואני בטוח שאפשר להגיע לNR כי כבא הגעתי עם הכרטיס הראשון

אני מחובר בdvi-hdmi- למסך (זה la32a01a של היטאצי- הבת של הld9000)

רעיונות???? אני על סף שבירת המסך או המחשב- מה שיבוא קודם

תודה מראש

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תוודא שהוא מוציא אות 60Hz

moshoon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מוציא 60
מוזר ביותר... זה כאילו התזמונים השתנו אבל זה בדיוק אותם ערכים (front porch back porch- אפילו pixel clock זהה ועדיין הטלויזיה לא מוכנה לקבל את האות- יש רעיונות אחרים? אולי כבל (אני משתמש בmonster dvi-hdmi) ופעם הטלויזיה הייתה מזהה את זה כdvi והיום כhdmi- שכאני מסתכל בinfo של הטלויזיה בשלט אולי זאת הבעייה.
השאלה היא אם זה הטלויזיה שפגומה או הכרטיס- יש דרך לבדוק זאת?

moshoon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
somebody??

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ניסית לדבר עם היבואן? לשאול בתמיכה הטכנית?

moshoon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן, nvidia טוענים שזאת הטלויזיה וhitachi טוענים שזה הכרטיס
שוב אני זורק באוויר, אבל לדעתי עכשיו בגלל הhandshake של הכרטיס והטלויזיה (שעכשיו מזוההת כhdmi ולא כdvi כמו בעבר)- אז הטלויזה לא מוכנה לקבל רזולציות שהם לא hdtv אלא רק- 1920 או 1280- אלו היחידות שעוברות בלי שהמסך נכבה- רק רזולציות שהם תקן 861d (כל הhdmi למיניהן) עוברות (נראות מרוחות) וכל הרזולציות בתקן vesa בתזמוני dmt לא עוברות- אני חושב שזה בגלל שבedid לא מופיעה הרזולציה של ה1366
מישהו הצליח כאן להוציא רזולציות כאלו דרך dvi-hdmi בסדרות החדשות של nvidia??

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ניסית את תוכנת PowerStrip ?

moshoon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן,
לא הצליחה
היא רושמת לי שהיא מוציאה 1366 אבל בactive pixel היא תמיד מותחת את זה ל1920-ולא נותנת לשנות אז היא לא עובדת

flare

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ניסית דרייברים עדכניים לכרטיס המסך?
לחלופין - לחזור לגרסת דרייבר שעבדה פעם? אולי בגרסה ישנה המסך שוב יזהה DVI???

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור