LCD בעיה קשה מאוד (פסיבי מול אקטיבי)

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
לאחרונה החלטתי לקנות מסך LED שכולל תלת מימד
בהתחלה חשבתי לקנות תלת מימד אקטיבי אבל לאחר צפייה בכמה מסכים הכוללים תלת מימד אקטיבי התחילו לי כאבי ראש בזמן הצפייה אבל התלת מימד היה מאוד טוב בדקתי מסכים של סוני פילפס סמסונג וטושיבה
לאחר מכן החלטתי לנסות תלת מימד פסיבי הדבר הראשון שהרגשתי ירידה באיכות התמונה כך שלא נהנתי כל כך מהחוויה דגמים שניסיתי היו של חברת LG פאנסוניק טושיבה אבל היתרון אין כאבי ראש
כרגע אני עובד עצות ובכלל שוקל לרדת מהעניין
וחושב לחכות לדור הבא של מסכי תלת מימד ללא משקפיים כי כרגע הדגם היחידי של טושיבה הZL2 הוא נחמד אבל התלת מימד שלו לא מושלם והמחיר הוא בשמיים

מה אתם חושבים

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מסכים לגבי חוויית צפיה "קלילה" יותר לעיניים בשימוש במשקפיים פאסיביים.
צפה במסך כזה בדיוק מאותו מרחק צפיה בבית, ממרחק של כמה מטרים, יכול להיות שהירידה בחדות תורגש פחות.

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
תודה ליאור אני ינסה לבדוק את זה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני אשית לא מת על ענין התל מימיד.
ולא צופה בזה..
אבל מצפייה קצרה אי אפשר להשוות לפחות בעני תאיכות בין אקטיבי לפאסי יותר עוומק יותר פירוט יותר דיוק צבעים
פשוט הפאסיבי נחמד למי שרוצה משקקפים זלות וחוויה טובה אבל לא יותר מדי מקצועית..
שוב זה דעתי אני חושב שכדי לך לבדוק את ZL1 ראיי תמסך הזה אומנם התל מימיד שלו לא הכי וב בשוק אבל ב2D
אין שום מסך לפי דעתי שמתקרב עליו אולי פלפיס 9706 ואולי יעוף אותו 9707 אבל כרגע הוא לטעמי אחד המסכים הטובים בעולם ועם לא הטוב מכולם
בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור