בעיה עם סאב וופר פרדיים

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
יש לי סאב של פרדיים PDR8 ( נדמה לי שככה קוראים לו ) שמחובר לדנון 2809 שלי ( יש לי אותו חודשיים בקושי ) . בימים האחרונים הוא מוציא קולות צורמים ואני נאלץ לכבות אותו . כשבדקתי ובכל המקורות שמשתמשים בסאב ומחוברים לרסיבר ( DVD , מחשב ) יש את אותה הצרימה . יש לי כותר DVD שבודק את הרמקולים וגם שם הסאב מוציא את הצרימה .
בדקתי את הכבל עצמו עם אבומטר ואין קצרים או נתקים .
עכשיו איך מזהים עם הבעיה בסאב או ברסיבר בלי להתחיל ולחפש מערכת קולנוע אחרת או רסיבר אחר ..

וכן שיחקתי אם הווליום וה CROSS OVER בסאב אבל זה לא עוזר .

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
ראשית הייתי שולל בעית כבל ע"י חיבור של כבל אחר.
כל כבל קואקסיאלי יתאים לבדיקה פשוטה זו.

אם הבעיה נשארת, אז אכן נותר לבדוק אם זו בעיה בסאב או ברסיבר.
הדבר הפשוט ביותר זה לבצע הצלבה - לקחת את הסאב לחבר טוב/ משפחה ולחבר שם את הסאב או לקחת סאב ממישהו ולחבר לרסיבר שלך.
את אותה בדיקה אפשר לעשות לרסיבר אבל זה בדרך כלל פחות נוח כי יש יותר כבלים מחוברים...
בהצלחה,
ארז

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
מדובר על PDR10 התבלבלתי ...

בקשר לבדיקת הרסיבר .. יש לי בבית את הרסיבר הישן שלי ( דנון 1804 ) וחיברתי את הסאב אליו ( הרמקול היחידי שהיה מחובר ) וכמובן שחיברתי את היציאה של המחשב באחת הכניסות הדיגיטליות של הרסיבר הישן . קיבלתי את אותו הרעש . הרסיבר הנוכחי שלי דנון 2809 חדש בן חודשיים כך שאני הערכתי מהתחלה שהסיכוי שהוא יפגע די נמוך וכנראה שצדקתי .

בקשר לכבל בדקתי קצרים או נתקים ( עם פלוק ) והוא נראה כשורה , החלפתי את הכבר בקואקס רגיל כמו שהצעת ועדיין יש רעשים , במיוחד ככל שאני מגביר את הווליום ברסיבר .

יכול להיות שאיזה טרנזיסטור בפנים נדפק ...

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
נראה שתצטרך להביא את הסאב לאבחון/תיקון במעבדה.
מקווה שתקופת האחריות טרם פגה.
ארז

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
תקופת אחריות ?? הסאב הזה בן לפחות 10 שנים

בכל מקרה הבאתי אותו היום לתיקון אחוזת הסטריאו בשדרות מוריה בחיפה . שבוע הבא נהיה יותר חכמים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור