בעיה עם מע' קולנוע ביתית

Sidewinder

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,

יש לי בעיה. קניתי מע' קולנוע ביתית חדשה לפני בערך שבוע, בחיפזון ובטיפה שקר במצח נחושה של המוכר המע' לא תומכת בHD, האם יש מכשיר כל שהוא בנפרד שיכול לעזור לי בסיפור? (לפי מה שהבנתי סטרימר יכול לעזור לי בנושא)

תודה. :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
באיזה מובן אתה רוצה שהיא תתמוך ב- HD ? מה אתה צריך בדיוק?

Sidewinder

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי טלוויזיה HD, אני בסך הכל רוצה שגם הסרטים/לא משנה מה שאני רואה במע', יהיו בHD.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
יש לי טלוויזיה HD, אני בסך הכל רוצה שגם הסרטים/לא משנה מה שאני רואה במע', יהיו בHD.

סביר להניח שאין לך מושג מה זה בכלל HD...

HD זו רזולוציה... אם אין לך מקור שמולקט בHD אתה לא תראה HD אלא קידוד של משהו אחר לHD...
תרשום מה יש לך בבית ומה אתה רוצה לראות עם איזה מקורות ואז נגיד לך אם אתה תוכל לראות HD או לא...

Sidewinder

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ואוו טוב.

בוא נתחיל מהתחלה, HD זו רזולוציה, אני יודע תודה (מה חשבת שחשבתי שזה?)- הטלוויזיה היא FULL HD והמערכת או יותר נכון הDVD מריץ סרטים פשוט ללא החיבור לHD מאחור. השאלה הפשוטה היחידה שלי היא אם איך שהוא אני עוד יכול להשתמש במערכת בשביל לראות תכנים של HD (כן אני יודע שHD זה פורמט שונה לגמרי, שוב תודה) בעזרת מכשיר נוסף, או שהמקרה כבר אבוד ורק מערכת חדשה תספק לי תכנים של HD. זה הכל.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
יש נגני DVD המבצעים המרה פנימית להבחנת HD .
יש גם רסיברים המבצעים המרה פנימית להבחנת HD .
בכל מקרה, כדי להנות מהבחנת HD , מכל מקור שהוא – אם אות הווידיאו עובר דרך הרסיבר, על הרסיבר לתמוך בהבחנת HD .
אפשרות אחרת היא לחבר את אות הווידיאו של נגן DVD המבצע המרה פנימית להבחנת HD , או ממיר HD , ישירות לטלוויזיה, לא דרך הרסיבר – ואת אות האודיו של הנגן, או הממיר, לחבר לרסיבר.

Sidewinder

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני אגיד את האמת שלא הבנתי יותר מ2 מילים ברציפות ממה שכתבת, מצטער.

סה"כ שאלתי על מכשיר נוסף שאפשר לחבר לDVD (אם הבנתי נכון סטרימר יכול לעשות את זה) שיוכל להריץ סרטים של HD, עקב כך שהDVD ללא חיבור הHD. תשובה של יש או אין תספק. תודה.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
אין.
נגן DVD לא יכול לנגן סרטים ב- HD – ושום מכשיר ביציאה לא יעזור.

itz56

אוהב את התחום
מעורבות
30
נקודות
28
למה לא קנית בלו ריי ?

הם נותנים את הרזולוציה שעימה יחד כמובן עם סרטי בלו ריי תראה באיכות של HD

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור