בעיה עם הזרמה של מדיה לפיליפס 8404

ororor7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,

נתקלתי בבעיה בעת שאני מזרים מדיה ל8404 באמצעות הרשת הביתית, הסרט או הסדרה עובדים רגיל, איכות תמונה טובה וסאונד בסדר גמור, ואז אחרי כמה דקות התמונה פתאום התחילה לקרטע וכאילו היא עובדת בהילוך איטי בעוד שהסאונד נשמע בסדר גמור.

אני משתמש במדיה SERVER של WINDOWS MEDIA PLAYER 11

הטלויזיה מחוברת ישירות לראוטר ע"י כבל רשת

למישהו יש רעיונות ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע ?

תודה..

עתיד

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כדי לבודד את התקלה.
דבר ראשון תכבה את המודם של האינטרנט.
זאת אומרת תהפוך את הרשת מרשת LAN שמחוברת ל-WAN, לרשת פנימית בלבד.

אחרי זה תכבה את כל המחשבים בבית מלבד ה-SERVER,
תבצע הפעלה מחדש לנתב (ניתוק וחיבור החשמל - כדי שהנתב ירענן את זיכרון הRAM שלו וינקה סשנים "מתים") ואז תנסה לצפות. תראה אם התקלה ממשיכה.

במידה ולא ממשיכה > מדובר בתקלת תקשורת.
צריך לחבר את האינטרנט חזרה, ולראות אם זה מתחיל שוב (טרם הדלקת שאר המחשבים ברשת) >
במידה וכן, יש לבדוק על ה-SERVER, ככל הנראה יש תוכנה ש"מזבלת" את הרשת.
במידה וזה לא ממשיך > יש לחזור על הפעולה אחד אחד על כל המחשבים בבית.

במידה והסידרת פעולות הראשונות לא פתרו את התקלה, זה אומר שהתקלה בין הקליינט (סטרימר) לסרבר (WMP11)
היות והסטרימר היא מערכת סגורה, נבחר לחשוד בסרבר.
יש לבדוק לעומק את המחשב ואולי להריץ פילוט עם מחשב אחר כSERVER.

אגב. לא מן הנמנע שהראוטר או רכיב רשת כלשהו הוא הגורם לתקלה. ולא מסוגלל להתמודד עם התעבורה, נפוץ מאוד בראוטרים זולים ופשוטים (TPLINK ודומיו)

תעדכן - ובהצלחה

ororor7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כדי לבודד את התקלה.
דבר ראשון תכבה את המודם של האינטרנט.
זאת אומרת תהפוך את הרשת מרשת LAN שמחוברת ל-WAN, לרשת פנימית בלבד.

אחרי זה תכבה את כל המחשבים בבית מלבד ה-SERVER,
תבצע הפעלה מחדש לנתב (ניתוק וחיבור החשמל - כדי שהנתב ירענן את זיכרון הRAM שלו וינקה סשנים "מתים") ואז תנסה לצפות. תראה אם התקלה ממשיכה.

במידה ולא ממשיכה > מדובר בתקלת תקשורת.
צריך לחבר את האינטרנט חזרה, ולראות אם זה מתחיל שוב (טרם הדלקת שאר המחשבים ברשת) >
במידה וכן, יש לבדוק על ה-SERVER, ככל הנראה יש תוכנה ש"מזבלת" את הרשת.
במידה וזה לא ממשיך > יש לחזור על הפעולה אחד אחד על כל המחשבים בבית.

במידה והסידרת פעולות הראשונות לא פתרו את התקלה, זה אומר שהתקלה בין הקליינט (סטרימר) לסרבר (WMP11)
היות והסטרימר היא מערכת סגורה, נבחר לחשוד בסרבר.
יש לבדוק לעומק את המחשב ואולי להריץ פילוט עם מחשב אחר כSERVER.

אגב. לא מן הנמנע שהראוטר או רכיב רשת כלשהו הוא הגורם לתקלה. ולא מסוגלל להתמודד עם התעבורה, נפוץ מאוד בראוטרים זולים ופשוטים (TPLINK ודומיו)

תעדכן - ובהצלחה

קודם כל תודה על העזרה, ניסיתי את כל מה שאמרת כולל לסגור את כל התוכנות שרצו לי במחשב גם מהTASK MANAGER, ואז גם בדקתיח את ניצול הרשת שם בזמן הצפיה בסרט, בשום מקרה הוא לא עלה על 1.5%, כאשר החיבור שלי הוא 802.11N אני מחובר על 130 MBPS. בכל פעם הקירטוע הוא מאותה דקה בדיוק, כאשר בדקתי את הקובץ על המחשב עצמו הוא עובד בסדר גמור ובצורה חלקה..

ניסיתי להשתמש במדיה סרבר של WINDOWS, של סוני VAIO (שזה המחשב שלי) וגם של NERO MEDIAHOME ובכולם אותה בעיה..

מה עוד אפשר לנסות ?

עתיד

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תחבר את הסרבר בכבל לצורך הניסיון

אם בדקת כל מה שאמרתי.
הצעד הבא זה החלפת חלקים לניטרול
קח את הסטרימר לבית של חבר בדוק אותו שם.
תביא סטרימר מבית של חבר בדוק אותו אצלך.

וכו'

ororor7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תחבר את הסרבר בכבל לצורך הניסיון

אם בדקת כל מה שאמרתי.
הצעד הבא זה החלפת חלקים לניטרול
קח את הסטרימר לבית של חבר בדוק אותו שם.
תביא סטרימר מבית של חבר בדוק אותו אצלך.

וכו'

OK אני אנסה, יש איזו תוכנה מומלצת שמזרימה מדיה עם קצת יותר אופציות שלמשל יכריח יצירת באפר או משהו בסגנון שימנע את הבעיה ?

עתיד

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני איש SYSTEM, ו-NETWORK.
אין לי שום מושג לגבי מזרימדיה, יש לי המון מושג לגבי מחשוב ותקשורת :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
OK אני אנסה, יש איזו תוכנה מומלצת שמזרימה מדיה עם קצת יותר אופציות שלמשל יכריח יצירת באפר או משהו בסגנון שימנע את הבעיה ?

אם אני זוכר נכון, יש באחד התפריטים של המסך, או בחוברת ההפעלה שמוצגת, רשימה של תוכנות מדיה סרבר מומלצות.

ororor7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן יש שם, ואני עובד עם כאלה שנמצאות שם.. אך בכולן אין אפשרות של הגדרת באפר או משהו בסגנון שזה דבר שאני מאמין שהיה פותר לי את הבעיה.. השאלה אם יש כזאת תוכנה ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור