LCD בעיה מוזרה ב Panasonic LCD C20

Athlon

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הטלוויזיה מדגם LCD C20 של פנסוניק , 32 אינץ.
עכשיו הבעיה היא עם ה HDMI,למשל כאשר ה XBOX היה מחובר דרך ה HDMI הייתה לי בעיה נוראית מבחינת בהירות וניגודיות ושיחקתי המון המון עם ההגדרות ופשוט כל דבר נראה זוועה אמיתית וגם בלי קשר לבהירות והניגודיות הכל בכלליות היה נראה זוועתי,כאשר חיברתי את ה PC דרך ה HDMI משום מה התמונה לא תוספת את כל המסך אלא יש רווחים של בערך חצי סנטים מכל צד , וגם כן ה PC נראה זוועתי .
לאומת זאת כאשר חיברתי את ה XBOX עם כבל VGA באמצעות מתאם , הבעיות נפתרו ופשוט הכל נראה מדהים ובדיוק כמו שציפיתי.
אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי מה לעשות והאם באמת הבעיה היא בטלוויזיה או יש מצב בכבל HDMI?למרות ממה שאני יודע הכבל או שמעביר אות או שלא מעביר ופה זה נגמר לפחות בטלוויזיות האלו.
תודה מראש!

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
תנסה לחבר את המחשב או את האקסבוקס על כבל HDMI אחר אם זה מסתדר אז כנראה הבעיה היא בכבל, אם לא אז יכול להיות שיש בעיה בכניסת ה HDMI בטליוויזיה, אם יש לך אפשרות תנסה לחבר לכניסת HDMI אחרת בטליוויזיה

Athlon

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ניסיתי עם כבל HDMI אחר שעבד מצויין בטלוויזיה אחרת בבית,הC20 כוללת רק כניסת HDMI אחת בלבד.
אז בעצם כל מה שנותר לעשות זה ליצור קשר עם השירות של יורוקום?.
תודה :)

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אמרת שנסית עם כבל אחר על טליוויזיה אחרת ? תנסה את אותו הכבל על הטליוויזיה האחרת, ותנסה את הכבל האחר על הטליוויזיה של הפנסוניק. ולפי זה תדע מה מקור הבעיה. ואם זה בטליוויזיה אז כמובן שהאפשרות היחידה היא שיחה לשירות של יורוקום

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור