בעיה לא מובנת,ה desktop וכל השאר לא על כל המסך

d2idan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי לוח אם ASUS m3a78 emh HDMI hd3200 ATI .

המסך LCD שלי samsung LA32R81B והוא תומך native rate

הצלחתי לתקן את בעייתי הקודמת ואני כעת רואה דרך HDMI ל HDMI.
בהתחלה הכל פעל טוב על 1280:720 התפרש יפה על כל המסך וראו מעולה,
כל זה עד ששינתי את ההגדרות ל 1360:768, התמוהנ הייתה מרוחה , החזרתי לרזולוציה הקודמת ואיזו הפתעה המסך חתוך מכל צד בס"מ (למטה למעלה ימינה שמאלה ) ,ולא משנה איך אני מנסה לסדר את זה , עדיין זה לא מתפרש יפה על כל המסך.
ואני לא רוצה לעשות OVERSCAN.
הרזולוציה היא 1280:720. יכולתי אתמול לראות על כל המסך , כעת לא ,
וזה מלווה בסרטים ,פשוט כל מה שרואים על המסך פתאום המסך קטן . מה אפשר לעשות .. ניסתי לשחק עם הרזולוציות וזה ניסיתי לבחור 1366:768 דרך power strip, לא עזר.

יש לציין שדדרל ה VGA רואים את זה מעולה בלי החיתוכים האלה של המסך (מה שכתבתי למעלה )

גם ב HDMI ראו את זה טוב בהתחלה , עד ששיחקתית עם ההגדרות של שינוי רזולוצייה , אבל פמרטתי , ובכל זאת יש את הבעיה

ויש לי כרטיס מסך מובנה ati hd3200 והבעיה היא לי OVERSCAN שאני עושה OVERSCAN רואים על כל המסך רגיל אבל שאני מבטל את זה , רואים חתוך

ושוב זאת בעיה שלא הייתה קודם, רק עכשיו

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מסך ה- LCD שלך הינו בעל רזולוציית 1366X768
על מנת לראות 1280X720 על כל המסך, אתה חייב OVERSCAN.
תגדיר 1366X768, אח"כ תעבוד דרך ATI CATALYST, תכוון שם את פונקציית ה- OVER / UNDER SCAN לערך שיראה את התמונה על כל מסך הטלוויזיה.

d2idan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ניסיתי את זה דרך POWER STRIP אך ללא הצלחה , נראה לי שאי אפשר ככה להגדיר על הרזולוציה שאמרת כי צריך את הערכים המדוייקים של הטלוויזיה שלי(refresh rate ועוד..) ואני לא מצאתי אותם ואין לי חוברת הדרכה.

אני מגדיר ב פוור סטריפ על 1366:768 לוחץ על התאמת הרזולוציה הזאת וזה לא משנה כלום ורק אומר לי להפעיל מחדש את המחשב אני מפעיל מחדש ולאא קורה כלום זה על 1280:720

d2idan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו ? :)

אני לאי כול להגדיר אתה רזולוציה הזאת , ב POWER STRIP אני מנסה, אבל שאני עושה את זה הוא מבקש ממני RSTART ואז לא קורה כלום.

בבקשה עזרה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ניסית דרך ATI CATALYST?

d2idan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן ..
טוב לא משנה לא מפריע לי ככה האיכות מעולה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
קראתי שיש קצת בעיות בכיוון ה- HDMI עם הלוח אם הזה, נסה לחפש בגוגל על כך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור