בעיה חבר קנה טלווזיה ומפחד שזהנ לא FULL HD

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב חבר שלי קנה טוטלווזיה הבא LG 42 LH22RC
כתוב עליה FULL HD הוא קנה מהחנות הזאת וגם אני אולי יקנה לאח שלי טטלוזיה אם זה FULL HD קחו קישור לחנות שהוא קנה ממנה http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=837 כתוב שם שזה FULL HD
וכאן קישורים שמצאתי מחול http://www.google.co.il/imgres?imgu...m=1&hl=iw&sa=N&rlz=1R2SKPB_enIL374&tbs=isch:1 http://www.google.co.il/imgres?imgu...m=1&hl=iw&sa=N&rlz=1R2SKPB_enIL374&tbs=isch:1

יש לזכור שזה לא דגם R אלה RC
וזה שונה חיי אלקטרוניה לא מיביאת את המוצר הזה בדקתי באתר שלהם ולכן לא היה לו אפשרות לקנות יוביאן רשמי אלה פרללי הוא קיבל אחריות שנתים מי שלום ועכשיו הוא מפחד שאם זה לא כמו שאמרו לו הם ישחקו איתו ולא יתנו לו אחת חדשה מה אפשר לעשות יש קבלות יש הכול...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
היא אכן FULL HD

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
תודה מעומק לב ליאור אני מעריך אותך כאחד המומחים הגדולים בארץ ועזרתה לי וגם לו כול כך הוא ואני פחדנו שזה לא FULL HD כי מה הוא היה עושה ואני כול כך מתאים לי לקנות אותה אני מאוד אהבתי תאיכות שלה
באמת תודה לאור^_^

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
לאור יש לי שאלה האם אתרי המכירות בישראל ובעולם וגם היצרן עצמו יכול לרמאות ולהגיד שהמסך FULL HD
והוא לא לפי דעתי זה בלתי אפשרי כי זה יבע בלאגן אם זה יתגלה תבעיות וכדומה אבל אני רוצה לשמוע תתשובה ממשהוא מבין כמוך
סליחה עם השאלה טיפשית
ואלף תודות

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה צריך לבדוק במפרט של המסך האם הרזולוציה הטבעית שלו הינה 1920X1080. זה מה שקובע.

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
תסתכל בבקשה בקשורים לאור זה חשוב לי^_^

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
הקישור האחרון בגוגל שהבאת לא עובד , ובכל מקרה כתוב בכל המקומות שזה HD מלא . נראה שזה דגם שמיועד בעיקר למזרח הרחוק.

אגב אם אתה עדיין חושש יש בדיקה שאפשר לבצע .. בהנחה שכרטיס המסך שלך תומך ב-HD ...
חבר את המסך למחשב בחיבור HDMI ותגדיר רזולוציה 1920 על 1080 - אם המסך לא FHD תקבל הודעת שגיאה בסגנון "מחוץ לטווח".

אבל אם זה יעבוד ואכן הדגם הוא FHD , אתה תראה את התמונה הכי ברורה וחדה (על הפיקסל) מבין כל שאר הרזולוציות בכרטיס וכך תוכל להיות בטוח שלא רימו אותך

נערך לאחרונה ב:

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
ואי עשינו תבדיקה הזאות כבר כאשר באו להתקין לו שמנו את זה על רוולציה של 1080-1920 טזה קיבל את זה יפה מאוד וחד ולא מטושטש לי יש מסך מחשב FULL HD ובמסך טלווזיה רואים פי 2 יותר טוב
תודה רבה עשיתי תבדיקה כבר של HDNL ולא קבלתי תהודעה איזה כיף המסך שלו FULL HD
וגם אני יקנה אחד לאחי^_^
תודה רבה אחי

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
בדקתי שוב תמסך שלו והגדרתי את זה על 1920-1080 וזה לא נכשל אבל יש בעיה קטנה המסך בגודל 42
והתמונה רחבה מאוד וזה מסתיר טיפה תלמעלה של הדף ותלמעטה מה אפשר לעשות גם כשאני מגדיר על 800-1600 זה ככה

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
יש בהגדרות המתקדמות של המסך אפשרות לשחק עם הפרופורציות ולמתוח/לכווץ את הגבולות . תבדוק את הנושא

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אני ידבר אם הטכנאי שלי הוא מבין הב בזה

כמו שאמרתי לך הגדרתי תרוולציה עד 1080-1920 זה אומר שזה FULL HD אני כול כך רגוע עכשיו
^_^כמו שאמרתה עם זה לא אומר מחוץ לטווח אסז זה FULL HD

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור