בעיה ב-LCD שחזרה מתיקון.

radeon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הטלוויזיה שלי לפני ששלחתי לתיקון הייתה שולחת אות למחשב כדי שייזהה אותה ואז הייתי רואה במחשב את המסך.
לאחר התיקון שהביאו לי אותה היא לא שולחת אות למחשב והמחשב לא מזהה אותה זה דרך כבל HDMI.
הטלוויזיה היא SAMSUNG A450 .

במה יכולה להיות הבעיה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
והרזולוציה שהגדרת במחשב היא הנכונה?

radeon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
זאת הבעיה המחשב לא מזהה אותה בכלל כנראה שהטלוויזיה לא שולחת למחשב אות.
ברשימת צגים במחשב מוצג לי רק המסך של המחשב למרות שמחובר ה-HDMI לטלויזיה ולמחשב הטלוויזיה לא מוצגת ברשימת צגים הוא לא מאתר אותו.

לפני ששלחתי לתיקון ולפני שהחליפו לי את כל הפלטה מאחורה כשהייתי מחבר למחשב את הכבל הוא היה רושם לי בכניסת צגים את המסך של המחשב וגם SAMSUNG ככה יכולתי לבחור בין איזה צג ברצוני להשתמש.
אבל עכשיו רק המסך LG של המחשב הוא מאתר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש תהליך שנקרא EDID שמבוצע בזמן החיבור, בו הטלויזיה שולחת מידע מזהה למחשב, כנראה שזה לא פועל באופן תקין כרגע.

radeon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אז לפי מה שאני מבין זו בעיה בטלויזייה נכון?

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
בעיקרון, הבעיה יכולה להיות בטלוויזיה, בכבל HDMI או במחשב. מאחר והטלוויזיה חזרה מתיקון, סביר להניח שהבעיה בטלוויזיה אבל יש צורך לוודא באמצעות הצלבות, דהיינו, לנסות להחליף ככבל HDMI , או לנסות את הטלוויזיה הזאת על מחשב אחר, או את המחשב הזה על טלוויזיה אחרת.

radeon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בדקתי מסל טלויזיה אחר והוא מזהה אותו במחשב עם אותו כבל HDMI כביכול זו באמת בעיה בטלויזיה וגם שמתי לב שעם אני מחבר אליה את הממיר לAV2 הוא לא מראה תמונה כאשר ב-AV1 הוא מראה.

radeon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הטכנאים הגיעו ובדקו את הכניסות HDMI עם DVD שיש לו יציאת HDMI וזה הציג תמונה אבל בכל זאת הוא לא מגיב למחשב.
והם לא לוקחים אותו לתיקון אומרים שהכול עובד אבל מבחינתי אם המחשב לא מזהה אותו אז לא הכול עובד.
הם אינם רוצים לטפל בטלויזיה יותר ואמרו שאם אני רוצה אני יכול להוציא תביעה אליהם ולהזמין לבית משפט מה אתם מציעים לעשות כרגע כי זו נראית לי האפשרות היחידה שיש לי לעשות.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
זה נתון לשיקולך. אבל כדי שתזכה בתביעה בבית דין לתביעות קטנות, יתכן שיהיה עליך להביא עד מומחה שיעיד שהטלוויזיה לא מתפקדת כהלכה משום שאין וודאות שהשופט מבין בזה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור