בעיה במסך 37" מבית פיליפס- full HD

• פותח הנושא Omri
  • פורסם בתאריך

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם!
לפני כחודש ושבוע רכשתי מסך 37 אינטש מבית פיליפס, full HD.(איני זוכר את הדגם)
ויש לי בעיה מוזרה, ורציתי לשאול לפני שאפנה לשירות האחריות.
הטלוויזיה עובדת מצוין עם כל המכשירים המחוברים אליה, בכל החיבורים הנתונים, רק שהבעיה היא כדלקמן-
אחרי שהטלוויזיה אינה עובדת זמן מסוים (כ-10 שעות), כאשר אני מפעיל את הטלוויזיה, היא נדלקת ומשם היא לא מגיבה לשלט.(לא לשלט של היס ולא לשלט המקורי) לא ווליום, לא מעבר ערוצים ולא שום דבר. הפיתרון היחיד הוא לכבות את השקע (יש לי מתג לשקע של הטלוויזיה) ולהדליק מחדש. כמובן שהדבר פוגע בטלוויזיה מאחר והפיתרון היחיד הוא רק לדמות ניתוק מהחשמל.
אשמח לשמוע אם הדבר מוכר, או שזה רק אצלי וכמובן האם יש פיתרון!

תודה רבה,
עמרי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא מכיר בעיה כזו, איך אתה מדליק אותה ללא שלט, דרך הלחצן במסך?

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זאת בדיוק הנקודה!

הטלוויזיה נדלקת מהשלט, ומיד לאחר מכן מאבדת כל קשר אליו כמו שציינתי בהודעה.

ואגב, למרות שאני חדש בפורום, קראתי את כל המדריכים שלך, ועזרת לי מאוד גם בקנייה וגם בהבנה!
אני אתקשר מחר לשירות לקוחות נראה מה הם אומרים!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בשמחה, עדכן אותנו (Y)

Omri

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מצטער על ההקפצה המאוחרת!אבל לא הייתי בארץ ורציתי לעדכן, וגם ליידע משתמשים דומים בנוגע לבעיה!
הבעיה, כאמור, היתה שהטלוויזיה לא מגיבה לשלט/כפתורי שליטה בצד המכשיר לאחר שהיא היתה כבויה מספר שעות.(נדלקת ומפסיקה להגיב)
מדובר בבעיה שנחשבת מוכרת בטלוויזיה מהסוג הזה.(לפי דברי הטכנאי של אלקטרה/פיליפס)
מאחר והמכשיר המדובר (פיליפס 37" דגם-PFL5603d) והדגמים החדשים של טלוויזיות אשר יכולות לקבל שידורים דיגיטליים, מתקדם מאוד והדלקה לאחר זמן רב, גורמת לטלוויזיה לחפש ברשת עדכוני תוכנה.(כמובן והדבר אינו קיים בארץ) והדבר גורם לטלוויזיה ל"התקע" ולא להגיב.
הדבר נפתר עם קוד טכנאים שיש כמובן לטכנאים של אלקטרה, שהיא מייצגת את פיליפס בארץ, וביטול האפשרות של חיפוש עדכון תמידי.(ברגע שהדבר יהיה קיים בארץ, אין בעיה להחזיר את זה)
וזהו! הבעיה נפתרה!

מקווה שמישהו יתקל בזה ויבין שאין זו בעיה גדולה!

עמרי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור