בעיה בחיבור HDMI מהנייד ל-LCD

Idans10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

רכשתי טלוויזיה LCD 32 אינץ' של METZ לפני כחודשיים ועכשיו חיברתי את הנייד שלי אליה באמצעות כבל HDMI. במשך 3 שבועות זה עבד מצויין בלי שום בעיה, אבל מאז אתמול, כל פעם שאני מחבר את הכבל, מופיע לי שאין אות. ניסיתי את כל 3 השקעים של ה-HDMI, שום דבר לא עובד. חשבתי שהכבל נדפק אז החלפתי אותו, אבל גם בחדש אין אות. לא נגעתי בשום הגדרה, לא בטלוויזיה ולא בנייד. רק לפני 3 ימים ראיתי והכל עבד כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי היכן יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש לעוזרים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
האם מכשיר אחר שמחובר דרך HDMI פועל בסדר? סטרימר למשל או ממיר.

Idans10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אין לי מכשיר נוסף לבדוק דרך ה-HDMI, אבל אני גם לא מאמין שיש איתו בעיה, בטח לא עם כל השקעים. משהו שעכשיו שמתי לב אליו, כאשר אני מחבר את הטלוויזיה לנייד בכבל VGA זה עובד לי ובתחתית של הטללויזיה כתוב שם הערוץ, לצורך העניין PC ולידו המילה PAL. עכשיו כשאני חושב על זה, ה-PAL הופיע לי גם כשהערוץ היה HDMI ועכשיו הוא לא מופיע לי ומאותו הרגע גם אין לי אות. יכול להיות שזה קשור אחד לשני?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
HDMI תומך בזה אוטומטית. צריך לוודא שיחידת ה- HDMI תקינה בכלל במסך.

Idans10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
עד לפני יומיים הכל עבד פיקס, אני מתקשה להאמין שכל 3 היחידות נהרסו. איך בכלל אני בודק דבר כזה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש שתי ברירות, או שיציאת ה- HDMI במחשב לא תקינה, או שבטלוויזיה קרה משהו.
HDMI זה לא סתם שקע, אלא מעגל חכם עם שבב יעודי שאמור לתקשר עם המכשיר שמחובר בצד השני.
נסה לחבר את המחשב למסך אחר עם HDMI (אולי אצל השכנים) ותבדוק אם הוא אכן מעביר תמונה, לחילופין, נסה להביא נגן וידאו כמו DVD, בלוריי, ממיר של יס / הוט שכולל HDMI ובדוק איתו.

Idans10

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי, תודה. אני אנסה. אגב, אני חושב שהמחשב כן מזהה, כי כשאני מחבר לשקע שלו, הוא נותן לי איזה קפיצה בתמונה שתמיד הוא היה עושה שניה לפני שהתמונה היתה עוברת לטלוויזה. ועכשיו כשהוא עושה את זה, אני מקבל את ה NO SIGNAL

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור