liveisrael
חבר אתר
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
שלום,
קנית שבוע שעבר פלזמה 50" מסוג LG 50PQ300R על מנת לחבר אותה למחשב.
יש אפשרות לחבר את הפלזמה בחיבור VGA רגיל (RGB) ובחיבור HDMI.
כשאני מחשב את הפלזמה בחיבור VGA אני מקבל תמונה ברזולוציה של 768*1300 ורואים תמונה טובה על כל המסך.
כשאני מחשב את הפלזמה בחיבור HDMI אף אחת מהרזולוציות לא מתאימה ואני מקבל תמונה מעוותת, ברזולוציה אחת התמונה יוצאת מחוץ למסך וברזולוציה אחרת אני מקבל פסים שחורים.
הכרטיס מסך שאני משתמש בו הוא geforce 9800GT, ניסיתי להוסיף רזולוציות אבל כל הזולוציות שאני מוסיף לא נותנות תמונה טובה על כל המסך.
הלכתי לקרוא את המדריך של הטלויזיה וראיתי שב VGA אכן ה native הוא 768*1300 וב HDMI הרזולוציות שנתמכות הן 720*1280 ו 1080*1920 אבל משום מה שניהם לא נותנות תמונה ב native או תמונה שמתאימה לגודל המסך (sad)(sad)(sad) - אף אחת מהרזולוציות שבטבלה של HDMI לא נותנות תמונה על כל המסך.
אני מפספס משהו ? איך פותרים את הבעיה הזאת בלי לכווץ או לפגוע באיכות התמונה ?
צריפתי 2 תמונות מהמדריך של הטלויזיה: 1. של החיבורים 2. של הטבלת רזולוציות
המדריך של הטלויזיה נמצא בקישור הזה:
http://www.hye.co.il/download/files/5256_pg1_pg2.pdf
קנית שבוע שעבר פלזמה 50" מסוג LG 50PQ300R על מנת לחבר אותה למחשב.
יש אפשרות לחבר את הפלזמה בחיבור VGA רגיל (RGB) ובחיבור HDMI.
כשאני מחשב את הפלזמה בחיבור VGA אני מקבל תמונה ברזולוציה של 768*1300 ורואים תמונה טובה על כל המסך.
כשאני מחשב את הפלזמה בחיבור HDMI אף אחת מהרזולוציות לא מתאימה ואני מקבל תמונה מעוותת, ברזולוציה אחת התמונה יוצאת מחוץ למסך וברזולוציה אחרת אני מקבל פסים שחורים.
הכרטיס מסך שאני משתמש בו הוא geforce 9800GT, ניסיתי להוסיף רזולוציות אבל כל הזולוציות שאני מוסיף לא נותנות תמונה טובה על כל המסך.
הלכתי לקרוא את המדריך של הטלויזיה וראיתי שב VGA אכן ה native הוא 768*1300 וב HDMI הרזולוציות שנתמכות הן 720*1280 ו 1080*1920 אבל משום מה שניהם לא נותנות תמונה ב native או תמונה שמתאימה לגודל המסך (sad)(sad)(sad) - אף אחת מהרזולוציות שבטבלה של HDMI לא נותנות תמונה על כל המסך.
אני מפספס משהו ? איך פותרים את הבעיה הזאת בלי לכווץ או לפגוע באיכות התמונה ?
צריפתי 2 תמונות מהמדריך של הטלויזיה: 1. של החיבורים 2. של הטבלת רזולוציות
המדריך של הטלויזיה נמצא בקישור הזה:
http://www.hye.co.il/download/files/5256_pg1_pg2.pdf