בעיה בהפעלת סרט בלו-ריי מלא וקצב הרענון של המסך

elran_be

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני אפרוש בפניך את כל הבעיה במלואה בתקווה שתוכל לעזור לי. יש לי טלוויזיה toshiba av 605 אליה מחובר מחשב ממנו אני בעיקר צופה בסרטים.
הכל עובד בלי שום בעיה כולל סרטי mkv גם של 720p וגם של 1080p. עד כאן הכל נפלא, עכשיו הורדתי סרט בלו-ריי מלא (גלדיאטור) שתופס 45 גיגה ובכדי להפעיל את הסרט הזה הבנתי שאני חייב לעשות זאת דרך התוכנה total media teator 3.
הורדתי את התוכנה וכאשר אני מפעיל את הסרט הוא ע"י פתיחת תיקיית הbdmv מתוך הסרט הנ"ל הסרט נפתח אך אין תמונה אלא רק סאונד. בדקתי את הסרט בעזרת התוכנה הזו בשני מחשבים אחרים ולא הייתה שום בעיה .(הסרט עלה עם התפריטים המלאים והכל כמו שצריך.)
יש לציין כי אם אני פותח קבצים של הסרט מתוך תיקיית הstrem הם פועלים כראוי, רואים ושומעים הכל כמו שצריך.
בקיצור ניסיתי המון דרכים לפתור את הבעיה ולא הצלחתי ועכשיו מישהו אמר לי שיכול להיות שהבעיה נובעת מקצב רענון המסך, אז בדקתי את קצב רענון המסך דרך הווינדוס (ווינדוס 7 אם זה משנה.) וראיתי שהוא עומד על- 30hz לא רציף, כאשר האופציות האחרות הן 29hz לא רציף ו25hz לא רציף. האם אלו תדירויות הגיוניות??
מה לעשות בנידון והאם יש לך איזשהו רעיון איך אני יכול לפתור את הבעיה שלי?
מקווה שתגאל אותי מהבעיה שאני תקוע איתה כבר זמן רב,
תודה מראש וערב נעים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור