LCD בעיה בהפעלת סרטי תלת מיימד

lolian

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום יש לי בעיה בהפעלת סרטי תלת מיימד מסוג SBS ו ou , כאשר אני מפעיל את הסרטים בטלוויזיה דרך ארד דיסק נייד בחיבור USB הסרט פועל מצויין ,אך כאשר אני מחבר מחשב נייד דרך חיבור HDMI הסרט לא פועל טוב.
רק כדי להבהיר כמה דברים, בשני הדרכים אני מכוון את הטלווייה להגדרות המתאימות לסרט התלת מיימד, תודה לעוזרים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה קורה בעת חיבור מחשב נייד?

lolian

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הבעיה היא כזאת, אני מפעיל את הסרט, מכוון את הטלוויזיה לסוג הסרט המתאים, שם את המשקפי תלת מיימד ולא רואה את הסרט כמו שצריך,
גם בלי לשים את המשקפים אפשר לראות המראש שזה לא בסדר, כאילו המסכים לא יושבים טוב אחד על השני,
לדוגמא אם הסרט הוא OU אז אחרי שאני מכוון את ההגדרות של הסרט דרך הטלוויזיה המסכים לא יושבים טוב אחד של השני,בקצוות למעלה ולמעטה
המסכים לא חופפים כזה.... אני מקווה שהצלחתי להסביר כמו שצריך :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תוודא שמוגדרת רזולוציית 1920x1080 במחשב הנייד, יש גם הגדרות OVERSCAN בדרייברים של כרטיס המסך שמשפיעים על העניין.

lolian

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קודם כל תודה רבה על העזרה, הרזולוצייה מוגדרת על 1920x1080 ,ואני לא מוצא את האפשרות של OVERSCAN בדרייברים של הכרטיס מסך,מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש עדין שום דבר לא השתנה....
דר"כ הכרטיס מסך שלי הוא-ATI Mobility Radeon HD 4500 Series

liron-j

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
לדעתי אין לך גרסת HDMI בנייד שתומכת בהעברה של תלת מימד

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור