בעבור חופן שקלים

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
נדמה לי שיש לנו קצת נטייה לאבד את המיקוד, בעיקר כאן. בין הקטטות הלוהטות להכרעה בין המגבר ההוא והאינטרקונקט הזה, בסוף צריך שיהיה למה להאזין מלבד למערכת (יעני, מוזיקה).

היום מצאתי עצמי מדפדף בין דיסקים, חוויה שמזמן לא חוויתי ושעם הזמן תיעלם. יצאתי עם הערימה הזו בכמה מאות שקלים, וכמו ילד קטן עם צעצוע חדש רצתי הביתה לשמוע.

אין, אין על ההתכווצות הזו בבטן הסקרנות לשמוע ערימת מוזיקה חדשה - לא מגבר חדש ולא אף רכיב. בטח שלא בתמורה יחסית לשקל כסוף, עגול וקטן.

DSC_0208.jpg

תמונות מצורפות

• DSC_0208.jpg
    DSC_0208.jpg
    KB 161.7 · צפיות: 628

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני משתדל כל כמה זמן...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
נדמה לי שיש לנו קצת נטייה לאבד את המיקוד, בעיקר כאן. בין הקטטות הלוהטות להכרעה בין המגבר ההוא והאינטרקונקט הזה, בסוף צריך שיהיה למה להאזין מלבד למערכת (יעני, מוזיקה).

היום מצאתי עצמי מדפדף בין דיסקים, חוויה שמזמן לא חוויתי ושעם הזמן תיעלם. יצאתי עם הערימה הזו בכמה מאות שקלים, וכמו ילד קטן עם צעצוע חדש רצתי הביתה לשמוע.

אין, אין על ההתכווצות הזו בבטן הסקרנות לשמוע ערימת מוזיקה חדשה - לא מגבר חדש ולא אף רכיב. בטח שלא בתמורה יחסית לשקל כסוף, עגול וקטן.

צפה בקובץ המצורף 22145

:) תאר לך איזה כיף זה לצאת עם ערימת תקליטים....

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
נכון, אכן כיף לצאת עם ערימת תקליטים. אבל אז נזכרים בתחזוקה השוטפת שלהם ו...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
נכון, אכן כיף לצאת עם ערימת תקליטים. אבל אז נזכרים בתחזוקה השוטפת שלהם ו...

:) החוויה מתעצמת...סתם סתם אבל התחזוקה אם באה מאהבה אין איתה בעיה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כן. מצליח .
פעם כשלא היה לי שכר דירה בתל אביב, הייתי רוכש איזה 10 דיסקים בחודש...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור