שלום חברים,
כעת אני בונה סט אפ חדש (רמקולים ודאק) סביב המגבר שברשותי Sugden a21aI series2.
אני מחפש רמקולים מדפים שייתנו תוצאה מצוינת ומעוניין לשמוע את 3 המותגים הבאים:
דאק כמקור:
אשמח לקבל דעתכם על כל רמקול ורמקול ואיך הוא מתנהג בחלל שציינתי ובסגנונות המוזיקה שאני שומע כמן כן עבור הדאקים שציינתי מי ישתלב טוב עם הגברה חמה מבלי להוסיף עוד חמימות ועיגול בסאונד.
חשוב לי שהסאונד יהיה Clear, משתדל להתרחק מתוצאה כהה Dark sound and round off ובמה אחורית או בין הרמקולים, מקווה שהשילוב יניב לסאונד פתוח, מפורט ואוורירי מבלי לאבד המיד העשיר והתדרים הנמוכים שיש למגבר שלי.
תודה,
כעת אני בונה סט אפ חדש (רמקולים ודאק) סביב המגבר שברשותי Sugden a21aI series2.
אני מחפש רמקולים מדפים שייתנו תוצאה מצוינת ומעוניין לשמוע את 3 המותגים הבאים:
- Harbeth P3esr
- Harbeth Super HL5
- Proac Response D2
- ASW Genius 110
- גודל החדר: 4X4 מ'.
- סוג המוסיקה: קלאסית עדינה, אינסטרומנטל, אקוסטית, ג'אז, מוסיקה ערבית ישנה ומוסיקה קלאסית של הגדולים בתדירות נמוכה יחסית פעם בשבוע.
- הערה, לרמקולים של Harbeth נצילות נמוכה יחסית 86db ובדגם P3esr הנצילות היא 83.5db. האימפדנס שלהם הוא 6ohm. החברה מציינת שהם קלים להנעה.
** האם באמת רמקולים של Harbeth קלים להנעה, והאם מגבר כמו שיש לי שהוא 23w @ 8 ohm יכול להפיק מהם תוצאה טובה מבלי שיהיה חסר באס?
**אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה ל Power handling של הרמקול? במקרה של Harbeth P3esr ה Power handling =50w programme.
http://www.harbeth.co.uk/uk/index.php?section=products&page=p3esr&model=P3ESR
דאק כמקור:
- Naim dac v1
- Simaudio moon 300d v2
- Northstar Impulso DSD
אשמח לקבל דעתכם על כל רמקול ורמקול ואיך הוא מתנהג בחלל שציינתי ובסגנונות המוזיקה שאני שומע כמן כן עבור הדאקים שציינתי מי ישתלב טוב עם הגברה חמה מבלי להוסיף עוד חמימות ועיגול בסאונד.
חשוב לי שהסאונד יהיה Clear, משתדל להתרחק מתוצאה כהה Dark sound and round off ובמה אחורית או בין הרמקולים, מקווה שהשילוב יניב לסאונד פתוח, מפורט ואוורירי מבלי לאבד המיד העשיר והתדרים הנמוכים שיש למגבר שלי.
תודה,
נערך לאחרונה ב: