בן אל תבורי

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
התארח בערוץ הילדים ונשאלו שאלות על מושגים כלליים ונשאלה השאלה מי יודע מה זה ואקום ואף אחד מהילדים לא ידע אז המנחה שאל את בן אל אם הוא יודע ובן אל ענה לו שכן, "ורק רגע יש לי את זה בראש"...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
רציני? אתה צפית בזה?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האם תפקידו של בן אל תבורי הוא להיות חכם או לשיר? כלומר מה הוא? זמר או איש חינוך?

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
האם תפקידו של בן אל תבורי הוא להיות חכם או לשיר? כלומר מה הוא? זמר או איש חינוך?
ליצן

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נמר, לא הבנת את הקטע...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כן כן. יש לו ואקום בראש.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
מה שעוד אני יודע שאביו של בן אל שימי תבורי ראה את העניין הזה בעין לא יפה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צחוקים איתך :בעד:

עמי חסון - בלוג עמי

חבר משקיען
מעורבות
419
נקודות
63
יש פה איזה צחוק על מגבלות של אנשים שאני לא אוהב, למרות ההתחכמות הלשונית.

אני כותב את זה, למרות שבן אל תבורי [וסטטיק שותפו] לא צריכים את הגנתי, לאור הצלחתם הפנומנלית, החוזה הבינלאומי והכישורים [כולל הואקום] לעשות כיף ושמח לחלק מהאוכלוסייה. כנ"ל לגבי שימי תבורי ועיניו הבולטות ובכלל במקום להבליט את הפגמים באנשים, בואו נשים דגש על הדברים הטובים שבהם.

אולי הפסוק הבא מתהילים קצת גדול על הנושא הזה ובכל זאת, תמיד כדאי לזכור אותו:
"סור מרע ועשה טוב, בקש שלום ורדפהו".

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
מסכים עמי ואני אמסור את דבריך לננסי ברנדס שאלו הן בדיחות שלו בין רבות נוספות על שימי תבורי שהייתי צריך לשמוע פעם אחר פעם לפני שנים כשהייתי סאונדמן של המופע שלו "קלאסי קומדי" אך הסר דאגה מליבך גם אז שימי לקח זאת בעין יפה והם היו ידידים טובים.

עמי חסון - בלוג עמי

חבר משקיען
מעורבות
419
נקודות
63
כשעושים דאחקות מתוכננות, כולל הומור עצמי, במסגרת מופע ועוד מרוויחים מזה כסף, זה סיפור אחר לגמרי.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
זו בדיוק הבעיה...
משום מה נדמה שכל אמירה של איש מפורסם בכל תחום היא רלוונטית או מעניינית ולא כך הדבר.
למשל, לא צריך להיות שום עניין ציבורי בדעות פוליטיות של זמר או שחקן (שחקן תיאטרון, שחקן כדורגל וכו') או סופר. לכל אחד מהם יש דיעה פרטית , כמו לכל אדם אחר, ולא צריך להיות לה חשיבות יתרה מדיעה של אדם פרטי אחר.
לצערי לא כך הם פני הדברים.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
ובכלל במקום להבליט את הפגמים באנשים, בואו נשים דגש על הדברים הטובים שבהם.

"סור מרע ועשה טוב, בקש שלום ורדפהו".

:בעד:
אמן כן יהי רצון!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור