tomertsin
מושעה
- מעורבות
- 2,203
- נקודות
- 113
תמונות מצורפות
נערך לאחרונה ב:
כבר בעבר בל קאנטו שיחקה במגרש של היקרנים., זה מגרש אחר משל הטובים/הגדוליםמחיר הסט 55,000 אלף דולר?
קישור לאתר: http://www.belcantoblack.com/index.html
היבואן סבו אודיו.
תומר
טעות היבואן יגאל סבו,ולא סבו אודיו.צפה בקובץ המצורף 22259צפה בקובץ המצורף 22259צפה בקובץ המצורף 22258
מחיר הסט 55,000 אלף דולר?
קישור לאתר: http://www.belcantoblack.com/index.html
היבואן סבו אודיו.
תומר
איזה דגם ההרבט'?הייתי רוצה לנצל את ההזדמנות (אחרי הקטילות ) לשבח את יגאל סבו הצנוע שלא מפרסם ולא עושה הרבה רעש אבל מביא מוצרים שהם פגז אחד אחד, דוגמת הרמקולים של הרבט' (גילוי נאות : שקניתי עבור עצמי ולא מצאתי עד היום רמקול שיעשה לי את זה יותר מהם), רמקולים של וויוויד אודיו שנראים כמו פסל ונשמעים חלום, הגברה מיוצרת ביד של קרופט, של בלדליוס ועוד ממתקים. שווה ביקור.
זה הדגם שאני הכי אוהב בהרבט׳.קומפקט 7. אני יודע שלהיות בעלים של הרבט' זה כבר סוג של כת כמעט כמו להיות מחסידי ניים, ולא בא לי להיות מסיונר שלו באותה מידה כמו של כל ציוד אחר שברשותי - אבל כל פעם שאני חושב להחליף ו"לשדרג" אותו אני חוזר הביתה, שומע אותו ומתאהב מחדש. אין בו שום דבר שאני יכול להגדיר כמושלם ולא יכול להסביר מה אני מוצא בו, אבל בסך הכל אף רמקול לא שכנע אותי להחליף אותו.
אני מרגיש בדיוק אותו דבר.בנוסף כל שיפור של מערכת נישמע מייד.קומפקט 7. אני יודע שלהיות בעלים של הרבט' זה כבר סוג של כת כמעט כמו להיות מחסידי ניים, ולא בא לי להיות מסיונר שלו באותה מידה כמו של כל ציוד אחר שברשותי - אבל כל פעם שאני חושב להחליף ו"לשדרג" אותו אני חוזר הביתה, שומע אותו ומתאהב מחדש. אין בו שום דבר שאני יכול להגדיר כמושלם ולא יכול להסביר מה אני מוצא בו, אבל בסך הכל אף רמקול לא שכנע אותי להחליף אותו.
קומפקט 7. אני יודע שלהיות בעלים של הרבט' זה כבר סוג של כת כמעט כמו להיות מחסידי ניים, ולא בא לי להיות מסיונר שלו באותה מידה כמו של כל ציוד אחר שברשותי - אבל כל פעם שאני חושב להחליף ו"לשדרג" אותו אני חוזר הביתה, שומע אותו ומתאהב מחדש. אין בו שום דבר שאני יכול להגדיר כמושלם ולא יכול להסביר מה אני מוצא בו, אבל בסך הכל אף רמקול לא שכנע אותי להחליף אותו.
עזוב בחייך עם ה"האזנה רצופה " ,אני אומר לך שאם יותר מדי נוח להאזין ,אז משהו לא בסדר .זה הדגם שאני הכי אוהב בהרבט׳.
רמקול מאוזן ומאוד נעים להאזנה רצופה.
כמדומני גם אתה עם איזה סונוס ,לא?זה כל היופי באהבה, כשאהבים אוהבים את הכל ולא מבחינים בפגמים.
בחייאת,זאת אומרת שאתה בכל האזנה משתעמםעזוב בחייך עם ה"האזנה רצופה " ,אני אומר לך שאם יותר מדי נוח להאזין ,אז משהו לא בסדר .