בל קאנטו משחקת במגרש של הגדולים?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
mps1-straight.jpgmps1-straight.jpgasc1-straight.jpg

מחיר הסט 55,000 אלף דולר?

קישור לאתר: http://www.belcantoblack.com/index.html

היבואן יגאל סבו.

תומר

תמונות מצורפות

• asc1-straight.jpg
    asc1-straight.jpg
    KB 14.5 · צפיות: 679
  • mps1-straight.jpg
    mps1-straight.jpg
    KB 13.4 · צפיות: 681
נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
מחיר הסט 55,000 אלף דולר?

קישור לאתר: http://www.belcantoblack.com/index.html

היבואן סבו אודיו.

תומר
כבר בעבר בל קאנטו שיחקה במגרש של היקרנים., זה מגרש אחר משל הטובים/הגדולים :(

הייה לי נגן CD/SACD שלהם (PL1), שעלה בתחילת ימיו 7,500 דולר והגיע עד ל-10,500 -- שניהם מחירים מפוצצים כשהמחירים בשוק היו נמוכים בהרבה מאלה של היום.

אחרי שמכרתי אותו, נתקלתי במקרה בנגן Pioneer DV600, שעלה 600 ש"ח, היו לו את אותם תפריטים בדיוק כמו לבל-קאנטו, וכנראה אותו ממיר, רק שהפיוניר נשמע יותר טוב.

הייו לי גם פרה שלהם שלא כל כך אהבתי, ופאוור שהייה ממש מביש.
מאז אני לא מתקרב אליהם.

עמיר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מפתיע לשמוע כזו תגובה ממך.
משום כך ובהתאם לזאת, אקח אותה ביתר רצינות!

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
חחח נתקלתי באותו נגן ... בגרסה משודרגת , גרסת ה A. שהוצע לי בעבור כמה אלפי שקלים. בדקתי מול אותו פיוניר 600 שהיה אצלי . וגם להפתעתי לא היה הבדל. כשהפעלתי את הפיוניר עם השלט הבל קנטו נענה בדיוק כמו הפיוניר. המנגנון כנראה דומה עד זהה .חשבתי בכל זאת לקחת את הבל קנטו רק בשביל קופסת הפלדה המשובחת שלו אבל וויתרתי.
יש לבל קנטו גם ממירים יקרים ו"נחשבים" יותר שלא שמעתי והשוויתי אז הייתי נותן להם צ'אנס בכל זאת.
ומצד שני - זה רק אומר שהנגן הזה של פיוניר הוא המציאה הכי גדולה שהיתה אי פעם בתולדות האודיו. העברתי אותו לאחרונה למערכת המשנית (כי עובר במערכת הראשית למחשב) אבל השוויתי אותו כבר לממירים טופ אוף דה ליין של זודיאק, הגל , קארי, ניופורס, ועוד כמה - והוא לא יצא פראייר.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אין מה להשוות בין בל קנטו בעבר לזו של היום.
היו לי שנתיים עם הנגן והממיר מהסדרה הגבוהה שלהם(לא סדרת העל).
ומאוד נהנתי מכל רגע.
עבור הסכום שהם עלו,היה שווה כל שקל.

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
צודק, יגאל סבו.

תומר

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
הייתי רוצה לנצל את ההזדמנות (אחרי הקטילות :)) לשבח את יגאל סבו הצנוע שלא מפרסם ולא עושה הרבה רעש אבל מביא מוצרים שהם פגז אחד אחד, דוגמת הרמקולים של הרבט' (גילוי נאות : שקניתי עבור עצמי ולא מצאתי עד היום רמקול שיעשה לי את זה יותר מהם), רמקולים של וויוויד אודיו שנראים כמו פסל ונשמעים חלום, הגברה מיוצרת ביד של קרופט, של בלדליוס ועוד ממתקים. שווה ביקור.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
הייתי רוצה לנצל את ההזדמנות (אחרי הקטילות :)) לשבח את יגאל סבו הצנוע שלא מפרסם ולא עושה הרבה רעש אבל מביא מוצרים שהם פגז אחד אחד, דוגמת הרמקולים של הרבט' (גילוי נאות : שקניתי עבור עצמי ולא מצאתי עד היום רמקול שיעשה לי את זה יותר מהם), רמקולים של וויוויד אודיו שנראים כמו פסל ונשמעים חלום, הגברה מיוצרת ביד של קרופט, של בלדליוס ועוד ממתקים. שווה ביקור.
איזה דגם ההרבט'?

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
קומפקט 7. אני יודע שלהיות בעלים של הרבט' זה כבר סוג של כת כמעט כמו להיות מחסידי ניים, ולא בא לי להיות מסיונר שלו באותה מידה כמו של כל ציוד אחר שברשותי - אבל כל פעם שאני חושב להחליף ו"לשדרג" אותו אני חוזר הביתה, שומע אותו ומתאהב מחדש. אין בו שום דבר שאני יכול להגדיר כמושלם ולא יכול להסביר מה אני מוצא בו, אבל בסך הכל אף רמקול לא שכנע אותי להחליף אותו.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
קומפקט 7. אני יודע שלהיות בעלים של הרבט' זה כבר סוג של כת כמעט כמו להיות מחסידי ניים, ולא בא לי להיות מסיונר שלו באותה מידה כמו של כל ציוד אחר שברשותי - אבל כל פעם שאני חושב להחליף ו"לשדרג" אותו אני חוזר הביתה, שומע אותו ומתאהב מחדש. אין בו שום דבר שאני יכול להגדיר כמושלם ולא יכול להסביר מה אני מוצא בו, אבל בסך הכל אף רמקול לא שכנע אותי להחליף אותו.
זה הדגם שאני הכי אוהב בהרבט׳.
רמקול מאוזן ומאוד נעים להאזנה רצופה.

נערך לאחרונה ב:

boazro

אוהב את התחום
מעורבות
110
נקודות
43
אני מרגיש בדיוק אותו דבר.בנוסף כל שיפור של מערכת נישמע מייד.
בועז

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
אני עם הבן דוד Spendor sp2/3 ומרגיש אותו הדבר, ושמעתי כבר דברים יקרים ונחשבים בהרבה. האמת שמהזיכרון הויויד מצאו חן בעיני יותר, אך אני רחוק מלהיות מסוגל לרכוש אותם o_O

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אין כמו להיות מרוצה בחלקך , ולכן המשפט של חכמינו ״ תפסת מרובה , לא תפסת ״.
והכי גרוע זה שאחרי שתפסת הרבה , אתה כבר לא מרוצה

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

זה כל היופי באהבה, כשאהבים אוהבים את הכל ולא מבחינים בפגמים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
זה הדגם שאני הכי אוהב בהרבט׳.
רמקול מאוזן ומאוד נעים להאזנה רצופה.
עזוב בחייך עם ה"האזנה רצופה " ,אני אומר לך שאם יותר מדי נוח להאזין ,אז משהו לא בסדר .

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
כן אלקטה אמטור 1, הוא לא מושלם אבל יש לו סוג של כריזמה ואת כל הנשמה שפרנקו סרבין
השקיע, בס הרבה יותר טוב מגוארנרי, לא מבין למה לא מייצרים אותו עד היום,אולי עץ אגוז
יקר מידי או לא מכרו להם את דרייברים.
יש לי גם ניט אולטימטום xls, תומר עשה כתבה עליו, כניראה שעוד לא גילו אותו.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
עזוב בחייך עם ה"האזנה רצופה " ,אני אומר לך שאם יותר מדי נוח להאזין ,אז משהו לא בסדר .
בחייאת,זאת אומרת שאתה בכל האזנה משתעמם :מבולבל:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור