בכיר ב- 'אדובי': Go Screw Yourself Apple

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: בכיר ב- 'אדובי': Go Screw Yourself Apple

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
ואני חייב להגיד שאני מסכים איתו לחלוטין במיוחד המשפט האחרון

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ליאור, אתה מפספס את העיקר, נכון גם אותי כבעל איפון זה מתסכל אותי שאין תמיכה בפלאש וגם לא נראה שתיהיה בעתיד הקרוב, אבל העיקר כאן זה הגישה של אפל שסוגרת את פיתוח של התוכנות למכשירים שלה בצורה מאוד גסה.
זו לא נקודה חדשה והיא צצה ועולה כל הזמן ואני חייב לציין כחובב ציוד של אפל בגלל חוות השימושף עדייל לא אוהב את הגישה העסקית שלהם בהרבה מקרים וגם במקרה זה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
השאלה היא מה יקרה לכל אותם משתמשי אייפד, האם הם יתרגלו לאינטרנט ללא פלאש?
נכון שהמגבלה קיימת כבר באייפון, אבל גודל המסך הגדול של אייפד והרזולוציה הופכים אותו למכונה מתאימה יותר לגלישה, מה שישפיע על אופן השימוש בו וגלישה תכופה בהרבה.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אם נשים לרגע את הרגשות שלי לאפל בצד , יש לי שאלה שאני לא מצליח לקבל עליה תשובה והיא : למה אפל עושה את זה ? הרי בסופו של דבר זה פוגע רק בה. נראה לי שזה כמו לקנות תנור אבל אסור להשתמש בגז על מנת לבשל. אחת הסיבות שאני חושב עליה היא היהירות של אפל שרואה שלא משנה כמה המוצר שלהם "חסר" רבבות יקנו אותו בכל זאת, אז הגישה היא אז בואו לא נשקיע במוצר כי ממילא אנשים יקנו כל דבר שנציע להם

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חפש את האינטרס העסקי.

א

אורח

אורח
השתלתות של אפל לא

זה ברור אפל מנסה להשתלט על אדובי ולכן היא גורמת לה לפגיעה בערכה בשוק ולהקטנת המחיר עם כי זה טוב לשני החברות ביחד חזק יותר לא ?

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
והנה עוד סיבה שאולי נכונה ואולי לא.
הטענה ש runtime חיצוני לא יכול לתמוך ביכולת המולטיטסקינג החדשה של אפל:
http://www.appleinsider.com/article...ps_in_iphone_4_0_related_to_multitasking.html

אלא אם כן אני לא מבין שום דבר בחיים , אני לא מצליח להבין למה זה לא בולשיט ? אתה יכול לבצע מולטיטאסקינג אאל"ט רק בצורה שמערכת ההפעלה מקנה לך את המשאבים הדרושים לך למשימה שלך , ויש לך אפשרות להשאר ברקע . כול הדברים האלו נמצאים בפלאש , אז מה פתאום בגלל מולטיטאסקינג הם לא יכולים ? הם לא יכולים להקצות מרחב זכרון ? מה זה משנה להם במה קומפלה האפלקיציה ואיך היא משתמשת בזכרון ?מה זה משנה לך אם זה תכנות אובייקטים (C++ )או תכנות בשפה אחרת ?
לא יודע מכול המאמר הזה נושבת רוח של כסת"ח אחד גדול ו/או באזז שיווקי שנועד לספר לגרופי של אפל שיש לנו מערכת מולטיטאסקינג כ"כ טובה ומהירה שהיא צריכה תכנות אובייקטים . ואם עשית את זה מהיר ופרוע באסמבלי למשל , אתה פשוט לא יציב מספיק נכון ?!!! (זה נאמר בציניות למקרה וזה לא הובן , חבל שאין סמיילי לציניות )

חוצמיזה , מה הבעיה של המערכת לפלוט החוצה אפלקציה שלא תואמת לAPI ? אז יהיה מסך כחול אבל האפלקציה שגרמה לזה לא תוכל לעלות יותר

נערך לאחרונה ב:
ש

שי-א

אורח
אני לא מבין מה כ"כ מרגש ומעניין באייפוןOS? זו מערכת הפעלה מרדימה.
הגרסה הנוכחית אומרת בוא ותפעיל אפליקציות, היא פשוט מורכבת ממספר עמודים מלאים באייקונים של תוכנות. מה כבר יכול להיות "הכי טוב" שם?
גם עכשיו, בגרסה 4, הדברים אמנם מלוטשים מאוד אבל רחוקים שנות אור ממושלמים. המולטיטאסקינג עדיין צולע, ולגמרי לא מולטיטאסקינג מלא כמו במערכות ההפעלה הליברליות והיפות (מאמו, אנדרואיד ודומיהם) וכמו שהיינו מצפים. גם בתיקיות, אין משהו לבבי בצורה יוצאת דופן, שלא ראינו כמוהו מעולם.
מצד שני, אני בהחלט מסכים שמנגנון רכישת האפליקציות לחבר במתנה של אייפון OS 4 הוא מנגנון רכישת האפליקציות לחבר במתנה הטוב ביותר שראיתי.
ועדיין אפל משליטים משטר דיקטטורי במוצרים שלהם. להחליט בשביל המשתמשים שHTML5 זה התקן שהם צריכים להשתמש בו? לא לאפשר מנהל קבצים ותקשורת נוחה מול המחשב? אמנם אפל צמצמה פערים באופן מכובד עם הגרסה הזאת, אבל היא עדיין חושבת שהיא יכולה לקבוע למשתמשים מה הם יעשו עם האייפון שלהם.

הועתק מפורום גאדג'טי ממשתמש KE3

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
כמה אפשר לילל על אפל?
אתם מעדיפים עולם רק עם ביל גייטס, תהיו בריאים.

א

אורח

אורח
אפל מאז ומתמיד היתה אובססיבית לגבי קונטרול במוצרים שלה. מגבלות על התקנת אפליקציות, מגבלות על העתקה מ/אל המכשיר ועוד כיד הדמיון הטובה. אז נכון, אפשר לפרוץ את הדברים האלה. אני זוכר שלפני שהיתה תמיכה עברית, שכל דוברי העברית היו חייבים לפרוץ את המכשיר בשביל להתקין תמיכה.

איפה נשמע כדבר הזה, שמוצר שהמשתמש קונה במיטב כספו, צריך לפרוץ (שוב ושוב, אחרי כל עדכון), בשביל שיעבוד כפי שהמשתמש רוצה? אפל משתינה על המשתמשים שלה בקשת, והם מתבשמים להם ואומרים שיורד גשם.

אני כעקרון מעולם לא רכשתי מוצר של אפל, ואני לא מתכנן לרכוש אחד אחר.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לא איתי , אנו פשוט לא רוצים העתק חיוור של ביל גייטס , שחושב שעכשיו אחרי שקניתי את המוצר שלו הוא "יחנך" אותי איך לעבוד עם המחשב בדרך שלו .
אני לא רוצה שתקבע לי שאני חייב להשתמש דווקה באיטיונס ,ודווקה באחרונה שבהן
אני לא רוצה שתקבע לי איזה אתרים לראות ואיזה לא

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
או בגדול, המכשירים הניידים שלהם אייפון/אייפוד/אייפד ודומיהם פשוט מגשישים אם מה שאפל הלכה מולו בפרסומת המפורסמת.
למי שלא מכיר:
http://www.youtube.com/watch?v=R706isyDrqI

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
לא איתי , אנו פשוט לא רוצים העתק חיוור של ביל גייטס , שחושב שעכשיו אחרי שקניתי את המוצר שלו הוא "יחנך" אותי איך לעבוד עם המחשב בדרך שלו .
אני לא רוצה שתקבע לי שאני חייב להשתמש דווקה באיטיונס ,ודווקה באחרונה שבהן
אני לא רוצה שתקבע לי איזה אתרים לראות ואיזה לא
מי ביקש ממכם לקנות מוצר כזה?
למה כ"כ חשוב לכם להסביר לכולם כמה אפל זה אנשים רעים?
(לא אתה אישית, רק כביטוי).
אגב, אני מסכים שג'ובס עקשן כפרד, ולא פעם חזר בו מהחלטות שגויות.
עדיין, זה עדיף על שיממון גייטס-HP-גוגל.
מק תמיד היו בפרונט, וכל השאר חיקויים פאטתיים.
כל עוד הוא חי, זה טוב לכולנו.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור