ביקרות מCNET האם באמת VT50 הוא המסך הטוב בעולם או שזה בכלל לא טענתם.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
tbh קראתי ביקרות וראיתי שאצל אתר הביקרות CNET המסך הטוב בעולם הוא VT50
ואז שארפ קורו מה אתם חושבים על זה?
אני ראיתי את VT50 ואהבתי אבל לא ברמה של מסכי FULL LED אבל מצד אחד משבחים את הפנסוניק הזאת פעם אחר פעם.
אשמח שהיה דיון פורה ללא מריביות של מה עדיף LED או פלזמה
אני מעדיף רק LED.

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
כל אחד אוהד משהו אחר .
למה VT50 לא ברמה של מסכי FULL LED ?

yuvalg

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
8
בכל הקשור לאמינות ודיוק הצבע, עושר הצבעים, עומק השחורים, הקונטרסט - VT מובילה.
כך גם בהתמודדות עם תכני SD.

ל-LCD יתרון בתחום עוצמת ההארה וצריכת האנרגיה המופחתת.

ה-VT50 הצליחה לשפר עוד יותר את איכות התמונה והצבע ולהביא לכלל מיצוי של כל היתרונות הגלומים בטכנולוגית הפלזמה.

בשורה התחתונה התמונה שלה נאמנה יותר למקור, עשירה יותר ונעימה יותר לצפייה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לי יש vt20 של פנסוניק. אני חושב שזה מסך נפלא בלי קשר להכי טוב או הכי נחשב בעולם.
במילים אחרות, זה לא מה שצריך להנחות אותך. אם אהבת את ה-led יותר אז מצאת את התשובה בעצמך.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג לגבי VT50 ?

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
לפי זאפ זה 17700

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
אחי הצחקת אותי כבר יש ב 15K אני מחפש בפחות תמצא אני קונה :)

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ראיתי את VT50 ואת ZL1 של טושיבה אין מה להשוות לפי דעתי..
עומק השחורים ווהונסטרט של
ZL1 נמדד כ1:6000 אלף טבעי ובאתר של עופר לאור מעל ל100 אלף טבעי
לעומת זאת
VT50 נמדדה 3500-400 אלף שזה גבוה מאוד אבל ממש לא כמו 9706 או ZL1

ושארפ קורו. אז אני לא יודע איך אפשר לסיים במשוואה את
VT50 עם מסכי FULLLED לפחות בעומק השחורים הראי תמיד יצא אור בפלזמה גם אם זה אור אפסי עד בלתי ניתן

לראיה לעומת זאת במסכי FULL LED לא יוצא בכלל אור ויש מין הילה קטנה של אור בזוויות למשל בעצמים בהרים על רקע שחור וגם זה כמעת בלתי ניתן לראיה בZL1 אני דברתי עם דור8 שיש לו את שתי המסכים והוא אמר חד משמעית שאין מ להשוות ולשאלה

למה אי אפשר להשוות. מבחינת עומק שחורים קונסטרט ועוצמת הארה בתנאים קשים שום מסך פלזמה אני מתאר לעצמי לא יתמודד כמובן עם יש מספיק אזורי הארה כמו בZL1 או פלפי9707 שהוא בכלל עלית לכול חובבי הפלזמות VT50 מדהימה אבל

מה לעשות ראיתי אותה ולא נפלתי כול עך ויש גם חות דעת שלך משתמשים שלא הכי נפלו ממנה זה לא אומר שהיא לא מסך מדהים אני איש של LED ולא מוכן
לקנות אף פעם ]לזנה.. לפחות בשנים הקרבות עד שלא יפתרו לגמרי בעיות הארה הנוכה שלה כ

י אני צופה באור יום ובאור חזק ו
LED מתמודד טוב אם זה. ואם אתם לא מאמנים לי של
ZL1 יש יותר נקדיות גבוה יש ביקרות שמוואות בנהים

שחור על גבי לבן. נמאס לי כבר מהגמה הזאת שפנסוניק הכי טובים וזה לא רק באתר הזה.. אני מעדיף את טושיבה סמסונג LG ושאר החברות על פנסוניק וזה דעתי האשית בלבד אז לא לתקוף אותי..

תודה ויום טוב

בברכה מתן

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
מתן זאת זכותך לבחור . אבל תימצא לי בפחות את הVT אני מעוניין

yuvalg

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
8
לא הבנתי את מטרת הפוסט.
אתה מעדיף את מסכי ה-LCD על פני ה-VT - יבושם לך.
למה אתה חייב לנסות לשכנע את כל העולם בצדקת טעמך האישי - לא ברור לי.
מה לעשות שעדיין מרבית אנשי המקצוע מעדיפים את הצבעים הטבעיים והעשירים של מסכי הפלזמה האיכותיים על פני הצבעים המוגזמים של ה-LCD.
אבל כאמור שכל אחד יבחר את מה שהוא אוהב ומעדיף.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ויש עוד כמה דברים שקשה להבחין בהם בחנות (אבל לי הם מפריעים בעין), כמו השחור היפה של FULL LED שנשמר רק בצפיה מקו ישר ואילו בזוית הוא כבר פחות שחור. בפלזמה, לעומת זאת, הוא נשמר מכל זוית צפיה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממש לא מנסה להצידק תקניה שלי
ואני ממליץ ץ רבות על
VT50

אם הבן אדם איש של פלזמות ואוהב איכות מעולה וצבעים נאמנים למקור.
אבל אני ראיתי מסכי
FULL LED ואהבתי מאוד את האיכות הרבה יותר מסכי פלזמה איכותים.
אני רק מרגיש שיש פה ובבפורומים אחרים מין העדה עיוורת למסכי פנסוניק כמו שהיה אם הקורו רק שבקרו זה היה ממוצדק. ( ואולי אני טועה ואין העדה אבל זה מה שנראה לי)

אני דברתי אם אנשים שיש להם את
VT50 ויש להם את ZL1 או מסך FULL LED אחר שיקנו אחר והרבה מהם לא כולם העידפו את FULL LED אבל אני מיעוט רוב האנשים מעדיפים T, פלזמה" המושלמת" ולא T, LED אני לא מוכן להכניס לחדרי

פלזמה בגלל הבירות הנמוכה שלה אני אוהב צבעים חיים ונועוזים עומק שחור מבריק ונקדיות ואין סופי ואני מודע לבעיה בזוויות אבל אני צופה רק בקו ישר אז לא בעיה בשבילי הראי זה בחדר שלי. כרגע יש לי את LG LX6500 שכולל שליטה מסגרתית והשחור מציון ואין כמעת שום עננות וזזליגות אור כמבון בזוויות קיצוניות זה משתנה לטובת הפלזמה אבל צבעים בהרים חדות אין מה להשוות בעני לLED וזה מה שמעניין אותי.

שהיה שבוע טוב ומטרת האשכול היא להבין מה אתם חושבים על קביקורות ברשת ומה אתם מעדיפים אני יגד חד וחלק בשבילי ר
LED
ואני יכול לרכוש את
VT50 ואני לא רוצה אפילו שזה5 שנות אחריות יורקום ואפילו שהיא מדהימה כי אני מעדיף את ZL1
שעדיפה בהרבה עליה בכול מה שקשור לעומק שחורים קונסטרט בהירות ועיבוד תמונה מעולה בזכות מעבד תמונה7 ליביות שאין בשוטם מסך אחר.

תהנו מ
VT50 ומי שרונה היה לך הנה רצופה אבל לא זה לא בשבילי

שהיה שבוע טוב

בברכה מתן

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אז מה הבעיה כאן? בחרת לך מסך שאתה אוהב, עכשיו נותר רק לקנות אותו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור