ביקור בית (נוסף) אצל "big" איתן.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
שלום לכולם,

הסיטואציה:
אני בבית לבוש טרנינג (פיג'מה של לילה טוב), יושב לי מול המערכת, נובר בים האלבומים שפיני (sol) הזרים לתוך כונן קשיח שהעברתי אליו שבוע שעבר, ומנסה להבין איך אני עושה לעצמי סדר באוקיאנוס התווים הזה שנפל לידיי. :eek:
לפני שאמשיך, אני רוצה להעביר מכאן תודה ענקית לפיני!!! אתה באמת חבר! (ורד)(ורד)(ורד).

לביקור עצמו:
בשעה 21:18 אני מתקשר לאיתן, לצורך התייעצות, כמו שלפעמים אני עושה עם פיני (sol) או עם גיא (hornless), מתקשר ומתייעץ, ותוך כדי השיחה איתן שואל, בא לך לבוא אליי? מבלי לחשוב אפילו פעם אחת, עניתי כן! אני יוצא לדרך.

בשעה 22:05 אני מטפס במעלית לקומה ה-15 ומתייצב מול דלת ביתו של מר לוין.
לחיצת ידיים בריאה המבשרת, אתה רצוי!

בעודי עומד ומקבל קצת אינפורמציה על המכשירים שנחו להם שם על השולחנות היציבים, עיניי קולטות זוג רמקולים של "Morel" מדגם: "Fat Lady", אני מודה, מעולם לא נתקלתי בהם, וגאון מי שבחר לתת להם את השם הזה, ועוד יותר גאון מי שבנה אותם (כל הכבוד! אחלה רמקול).
הם נראו כמו שתי MAMות עם סיגר הוואנה בפה, שמנות במידה, יפות ומאופרות למשעי.
האמת, שלא ציפיתי לגדולות (אני יותר רגיל לרמקול הקונבנציונלי), צריך פשוט לעצום עיניים ולהקשיב, טוב, לא אקדים את המאוחר.

בנוסף שני שולחנות הבנויים משתי קומות כל אחד. בשולחן השמאלי מונח לו בגאווה מופגנת יש לומר, סט הגברה של ASR דגם: Emiter 2 המורכב מארבעה חלקים "במשקל כבד באמת" שחולקו בין שתי קומות השולחן.
בחלקו העליון של השולחן השני כמו מצטנע, מונח לו CD של Unison Research דגם: CDE המשמש כטרנספורטר,
ובחלקו התחתון מונח dac של PS AUDIO דגם: Perfectmabe Directstream.

האורות עומעמו, איתן האדיב יצק לתוך כוס הולמת, כמות נדיבה של Remy Martin ויחדיו צללנו.

שמענו מבחר קטעים ושירים בסגנונות שונים, אני אומר שמענו, האמת היא "שראינו" את מה ששמענו, וגם שיתפנו ביננו את החוויות,
מה לא ראינו שם, ראינו מדשאות רחבות ידיים כשברקע האחוזה הגדולה, ראינו גם שתי נשים תולות כביסה ומתווכחות ביניהן כשבתווך ההוא מהוועד מנסה לפייס, באמת חוויה בלתי נשכחת!
מעודי לא שמעתי מערכת מאוזנת כמו זו ששמעתי אתמול, בכלל "הליידי השמנה" כאילו עמדה שם ולא "התערבה" בנעשה על הבמה.
במה מאוד מוגדרת, מסודרת ומפורטת עם מרחב ועומק מאוד מדויקים הייתי אומר.
חוויה כבר אמרנו? אז אמרנו.

לאיתן, מודה לך מאוד על האירוח הלבבי והמעשיר.

ועד לביקור הבא. ביי ביי.
חיים.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
יפה לראות אנשים שפותחים את ביתם בלבביות שכזו :בעד::בעד::בעד:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
שאפו לאיתן (ורד)
ולך חיים עיכלת את מה שהעלתי לך ? ;)

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
ולך חיים עיכלת את מה שהעלתי לך ?
ייקח עוד הרבה זמן!

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
ובחלקו התחתון מונח dac של PS AUDIO דגם: Perfectmabe Directstream.
חיים קבל ממני תיקון, המילה perfectmabe איננה קיימת במילון של חברת ps audio.

הדאק שלהם נקרא ps audio perfectwave directstream.

אישית מאד מעריך ואוהב מוצרי חברת ps audio.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תענוג.

יופי של פוסט. מפרגן בהחלט לאיתן.
אדם משכמו ומעלה עם ידע ורצון לעזור.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
איזה כיף להאזין עם עוד מישהו שמבין עניין באודיו.

כיף לקרוא כאלה דיונים/דיווחים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור