ביקור בית אצל big

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
לאיתן-the big שלום!
ראשית, תודה רבה לך על האירוח המקסים, הסובלני והחמים תרתי משמע.
במפגש של כ- 4 שעות שעפו להן ביעף, ספגתי ולמדתי ממך לא מעט על אודיו דו ערוצי.
אני חייב להודות, שאתמול ישנתי "כתינוק גמול עלי אמו" (דוד המלך-תהילים).
שינה מתוקה ורכה כזאת לא זכורה לי זמן רב, (ואני ישן טוב מאוד כל לילה).
"הנגנים שניגנו ושרו אצלך בסלון" ליוו אותי עד הבית והרדימו אותי ברכות, ובהנאה צרופה וגם כשהתעוררתי הבוקר גיליתי להפתעתי או לא להפתעתי שהם עדיין שרים ומנגנים, שם אצלי בראש.

כזכור לך שמענו 2 סטים ואני חייב להגיד לך שבכיף יכולתי לחיות בשלום ובאהבה עם שניהם, למרות שכפי ששמת לב בוודאי שטיפ-טיפה התחברתי יותר לסט הראשון עם
ה- S6 בעוצמות הנמוכות ועד הבינוניות.
הסט השני היה "איש" רציני מאוד, מסורק היטב, מעונב ומגובש שיודע הייטב מה עליו לעשות כשמכניסים למקור את התקליטור, אחד שבא לעבוד ולא רק בא לעבודה, ונתן תוצאה מדהימה.
שמת לב בוודאי שאני לא מתמצא במותגים עם כל המחירים המפוצצים שיש היום בשוק, אולם 2 הסטים ששמעתי אצלך אתמול היו לא פחות משתי חליפות יוקרתיות של ג'ורג'יו ארמני.
אני גם שמתי לב שקלטת את הראש שלי ואני מבקש ממך לחשוב בשבילי ולהמליץ לי על זוג רמקולים.
אגב הבחני בזה ששנינו אוהבים את אותה המוסיקה, איזה כיף?
ולסיום עוד מילה אחת בשם אשתי,
ציטוט: אני מאוד מאוד נהניתי ועכשיו אני מבינה לאיזה סוג של "סאונד" אתה חותר,
אז יאללה תזרז קצת את העניינים.
איתן, שוב תודה לך על הערב המקסים, ומצפה בכיליון עניים למפגש הבא לשמוע את הרמקולים האחרים.
תודה רבה, ויום מקסים שיהיה לך.
חיים

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איתן הוא איש נדיר.
אם תשמור איתו על קשר כנראה תחשף ליותר מוצרים ממה שתוכל רק לשער.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
היי נמר
אכן כן,
איתן איש נדיר ומדהים שמבין עניין ונותן גם לך להבין ובשפה פשוטה ורהוטה.
אמש נהניתי מאוד לשהות במחיצתו.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
חיים, הלכת לכתובת הנכונה, ואולי חסכת הרבה כאבי ראש בהמשך.
נשמח לשמוע על איזה סטים מדובר,למרות שאני חושב שאני כבר יודע פחות או יותר (אצל איתן קשה לדעת. סביר שמה שהיה בסלון אתמול, מחר כבר לא יהיה רלבנטי).
ובמאמר מוסגר אני חייב לציין שכייף לקרוא את הפוסט שלך. היו כאן לא מעט ניסיונות להגדיר "מיהו אודיופיל ?". הנה קיבלנו דוגמה לאחד.
מאחל לך הצלחה בבניית המערכת החדשה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
חיים, זאת הדרך.
אני לא מכיר את איתן אישית אבל בטוח שהוא אחד מהאנשים שאותם צריך לבקר. המשך כך, נסה "להציק" לכמה שיותר אנשים, על מנת לפתח את הטעם ולהגדיר לעצמך יותר טוב מה חשוב לך ומה פחות בחוויית ההאזנה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ומה שחשוב לסולטן זה הכי חשוב ( כדברי מתן) ולא מה שחשוב לאזרחים.
ד"א קבל ח"ח על איתן,הרמקולים שלי נקנו ממנו...

big

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
חיים...
תודה רבה רבה על הפרגון...גרמת לי להסמיק...
חוץ מזה גם אני מאד נהנתי מחברתך, אתה איש נחמד בצורה יוצאת דופן ,ונוסך חייב לציין שלדעתי יש לך אוזן יוצאת דופן ...
מניח שהעובדה שבעצמך ניגנת הופעת על במה והקלטת באולפן , כיילו לך את האוזן טוב טוב !!
:אצבע מורמת

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
לי יש המון שעות איתן,ומן הסתם,גם הסט הנוכחי היה באמתחתו.
בכול פעם שאני עולה לקומה ה15,ומתיישב על כיסא האיקאה(הדיי נוח חייב לציין),אני נשאב לתוך בועה מוסיקלית מרתקת.
ובכול פעם,הוא מרים את הרף.
בכול סט מוציא משהו מיוחד,מרתק,נוגע.
ותמיד,בשעות הקטנות של הלילה,כשאני חוזר מפתח תקווה,אני ממלמל-מה הוא עוד מחפש...
המלאכים שרים אצלו בסלון.
אבל אצל איתן-העיניין הוא הריגוש,להגיע לפיק,ואז הוא מאבד עיניין.
הוא אדם הגון ולבבי,וחבר אמיתי.
אלדד,אתה חייב פעם להגיע אליו,לא יודע איזה סט ינגן,אבל עם חיוך תצא.מבטיח לך.
איתן

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
נו מה הפלא ?
בקרתי אצל איתן לא פעם.
ואני חייב לציין האיש יודע לחבר רכיבים.
מארח למופת,ותמיד נשמע לעילא :בעד:

נערך לאחרונה ב:

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
היי.
TakeOne
- אני משוכנע שלביקור שלי אצל איתן הייתה הכוונה מלמעלה, מפני שלא יכולתי לבקש מפגש נכון יותר ועם אדם מקסים בדמותו של איתן.
- לשאלת הסטים, אני יודע לומר לך שהסט הראשון כלל מגבר של S6 Unison Research (ששמעתי בהזדמנות קודמת אצל חבר אחר, עם רמקולים של Tannoy Glenair 10) עם זוג רמקולים ריצפתים של ASW, לאחר האזנה מרובה ומענגת (בעוצמות נמוכות ובינוניות - מדהים) ובעצה אחת עם איתן, הוחלט להחליף את המגבר, האחרון לא התעצל כלל, וכמו בחור בן 18 הוריד את ה- S6 מהשולחן והניחו על הרצפה, הניח במקומו מגבר טרנזיסטורים עם הספק של 120x2 (לא יודע להגיד לך איזה מגבר זה, אבל אבקש מאיתן לכתוב לנו) ואז כאילו שצמד הרמקולים האימתניים רכנו לעבר האורח החדש ישן (המגבר) ובעצה אחת כאילו סיכמו ביניהם "בוא נראה להם מי אנחנו!" איתן הפעיל את המגבר ולבקשתי הוא הניח במקור את הרצועה הראשונה ששמענו בסט הראשון ואז "החברה" נכנסו לעבודה ובנחישות שובבית משהו החליטו "החברה" לנתק לנו את הראש המגוף ולהעיפו לגבהים חדשים, אני חייב לציין שהצטמררתי יותר מפעם אחת, ע"מ להיות הוגן עם הסיטואציה, אוסיף ואומר ששלוש הכוסיות של הוויסקי המשובח שלגמנו יחדיו בהחלט תרמו את שלהן ואף הצטרפו להחלטה המשותפת שהסט המדהים הזה קיבל.

ל- matanoosh.
אם יצא לך להכיר את איתן אתה תרוויח זכויות גם לעולם הבא. מומלץ בלהט!

ל- איתן the big.
אני עומד מאחורי כל מילה ותאור שכתבתי, וכמו שאתה יודע להעביר את המידע שיש לך בראש כך אתה גם יודע להקשיב ולזרום. תגיד לנו בבקשה, איזה מגבר היה בסט השני ששמענו?
תודה לך על הפרגון ותודה בשם רות (אשתי).

ל-gtr.
אני מקנא בך (קנאה חיובית כמובן) על שעות איתן הרבות שיש לך, אם אתה נשאבת לתוך הכורסא האדומה, אני פשוט הרגשתי שאני די מרחף מעליה. מדהים!

ל zs.
אני מסכים אתך, אולם אני חושב שבכול זאת יש משהו משותף לכל "המשוגעים" לעניין כשמשהו טוב מתפרץ מהרמקולים.

תודה לכולם.
חיים

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,682
נקודות
113
איתן בהחלט אדם נדיר.
את איתן אני מכיר כבר 7-8 שנים למעשה-גרנו ממש קרוב (בזמנו),
מזכרוני עוד בבית הקודם - איתן ידע להרכיב SETUPים בממ"ד שלו, עם כל המגבלות האקוסטיות שהיו לו שם - עדיין שמעו נהדר בזכות הכשרון שלו לשלב שילובים שפשוט "יושבים" טוב באוזן...
חיים - נהניתי לקרא ...:בעד:

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
תודה לך, ואני מסכים לכל מילה על כישוריו וידיעותיו של איתן.
יום טוב.
חיים

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
טוב, עכשיו רק נותר לשמוע מפי הגבר....
על איזה מגבר מדובר (האם הקדם והפאוור של הגל עוד אצלך)?
האם הרמקולים של פיאגה עוד אצלך והאם שמעתם גם אותם?

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
יש לי תשובות בשבילך, אז ככה,
-. המגבר ששמענו הוא של hegel h100
-. הרמקולים, כפי שכתבתי של ASW
-. ברמקולי הפיאגה לא שמעתי ולא מכיר, ואינני יודע אם הם עדיין אצלו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור