haim sultan
חבר משקיען
- מעורבות
- 292
- נקודות
- 63
לאיתן-the big שלום!
ראשית, תודה רבה לך על האירוח המקסים, הסובלני והחמים תרתי משמע.
במפגש של כ- 4 שעות שעפו להן ביעף, ספגתי ולמדתי ממך לא מעט על אודיו דו ערוצי.
אני חייב להודות, שאתמול ישנתי "כתינוק גמול עלי אמו" (דוד המלך-תהילים).
שינה מתוקה ורכה כזאת לא זכורה לי זמן רב, (ואני ישן טוב מאוד כל לילה).
"הנגנים שניגנו ושרו אצלך בסלון" ליוו אותי עד הבית והרדימו אותי ברכות, ובהנאה צרופה וגם כשהתעוררתי הבוקר גיליתי להפתעתי או לא להפתעתי שהם עדיין שרים ומנגנים, שם אצלי בראש.
כזכור לך שמענו 2 סטים ואני חייב להגיד לך שבכיף יכולתי לחיות בשלום ובאהבה עם שניהם, למרות שכפי ששמת לב בוודאי שטיפ-טיפה התחברתי יותר לסט הראשון עם
ה- S6 בעוצמות הנמוכות ועד הבינוניות.
הסט השני היה "איש" רציני מאוד, מסורק היטב, מעונב ומגובש שיודע הייטב מה עליו לעשות כשמכניסים למקור את התקליטור, אחד שבא לעבוד ולא רק בא לעבודה, ונתן תוצאה מדהימה.
שמת לב בוודאי שאני לא מתמצא במותגים עם כל המחירים המפוצצים שיש היום בשוק, אולם 2 הסטים ששמעתי אצלך אתמול היו לא פחות משתי חליפות יוקרתיות של ג'ורג'יו ארמני.
אני גם שמתי לב שקלטת את הראש שלי ואני מבקש ממך לחשוב בשבילי ולהמליץ לי על זוג רמקולים.
אגב הבחני בזה ששנינו אוהבים את אותה המוסיקה, איזה כיף?
ולסיום עוד מילה אחת בשם אשתי,
ציטוט: אני מאוד מאוד נהניתי ועכשיו אני מבינה לאיזה סוג של "סאונד" אתה חותר,
אז יאללה תזרז קצת את העניינים.
איתן, שוב תודה לך על הערב המקסים, ומצפה בכיליון עניים למפגש הבא לשמוע את הרמקולים האחרים.
תודה רבה, ויום מקסים שיהיה לך.
חיים
ראשית, תודה רבה לך על האירוח המקסים, הסובלני והחמים תרתי משמע.
במפגש של כ- 4 שעות שעפו להן ביעף, ספגתי ולמדתי ממך לא מעט על אודיו דו ערוצי.
אני חייב להודות, שאתמול ישנתי "כתינוק גמול עלי אמו" (דוד המלך-תהילים).
שינה מתוקה ורכה כזאת לא זכורה לי זמן רב, (ואני ישן טוב מאוד כל לילה).
"הנגנים שניגנו ושרו אצלך בסלון" ליוו אותי עד הבית והרדימו אותי ברכות, ובהנאה צרופה וגם כשהתעוררתי הבוקר גיליתי להפתעתי או לא להפתעתי שהם עדיין שרים ומנגנים, שם אצלי בראש.
כזכור לך שמענו 2 סטים ואני חייב להגיד לך שבכיף יכולתי לחיות בשלום ובאהבה עם שניהם, למרות שכפי ששמת לב בוודאי שטיפ-טיפה התחברתי יותר לסט הראשון עם
ה- S6 בעוצמות הנמוכות ועד הבינוניות.
הסט השני היה "איש" רציני מאוד, מסורק היטב, מעונב ומגובש שיודע הייטב מה עליו לעשות כשמכניסים למקור את התקליטור, אחד שבא לעבוד ולא רק בא לעבודה, ונתן תוצאה מדהימה.
שמת לב בוודאי שאני לא מתמצא במותגים עם כל המחירים המפוצצים שיש היום בשוק, אולם 2 הסטים ששמעתי אצלך אתמול היו לא פחות משתי חליפות יוקרתיות של ג'ורג'יו ארמני.
אני גם שמתי לב שקלטת את הראש שלי ואני מבקש ממך לחשוב בשבילי ולהמליץ לי על זוג רמקולים.
אגב הבחני בזה ששנינו אוהבים את אותה המוסיקה, איזה כיף?
ולסיום עוד מילה אחת בשם אשתי,
ציטוט: אני מאוד מאוד נהניתי ועכשיו אני מבינה לאיזה סוג של "סאונד" אתה חותר,
אז יאללה תזרז קצת את העניינים.
איתן, שוב תודה לך על הערב המקסים, ומצפה בכיליון עניים למפגש הבא לשמוע את הרמקולים האחרים.
תודה רבה, ויום מקסים שיהיה לך.
חיים