ביקור באולם התצוגה של ערן אודיופריק

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
חלאס עם הערן הזה כבר, עצבים איתו!!
כל פעם שרציתי לבדוק ציוד אצלי בבית נתן לי ככה חופשי, זה מבלבל שאתה בסרטים של שידרוג כל הזמן, 590 פה, 550 שם, איזה קדם 700, חלאס! לא רוצה לקחת לבדוק כלום יותר ;)
את הברודמנים שלי קניתי ממנו בטרייד הכי נח ביקום, גם הדאק לקסמן 06, בין הראשונים בארץ, אצלי כבר איזה 5 שנים.
הכל נשמע סבבה, נמאס ממנו...
עכשיו הקרציות בלקסמן סוף סוף החליטו כנראה לרענן את הליין בדיגיטל, מקווה שיגיע רק עוד שנה, למה אין לי עצבים להגיע לנודניק הזה מכפר סבא :כל-הכבוד:
(ערן, אתה אש, מת עליך, כיף לקנות ממך שחבל"ז :אצבע מורמת)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
ערן הוא מנטש, מזכיר לי את האנשים של פעם .
אפילו במקורות מוזכר שקודם ההתייחסות בין אדם לחברו ואחכ בין אדם לאודיו
כך הוא מנהל את העסקים / החיים שלו .
בהצלחה אצל בועז.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
כתבה מקסימה על אדם מקסים עם סטים מקסימים.
מזכיר לי שלא יצא לי עדיין לשבת ולשמוע כמו שצריך את ה LV :(
צריך לתקן את זה בדחיפות :שתוי:

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
ערן בנאדם מקסים ובא מאהבה לתחום ולמוזיקה. את כל המחמאות שמקבל פה בשרשור, הרוויח ביושר רב.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
בית דגון,
שני מוניטורים קטנים,פטיפון פרוג'קט,
מונו קטנים של leek (מנורות)
הבנתי שהלין קאריק שקניתי ממנו ,זה לא זה....

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
יש אנשים שפשוט נעים לדבר איתם.... ואם במקרה הם גם מבינים גדולים באודיו - מה טוב.

אני זוכר שנכנסתי לחדר שלו בתערוכה ממש מזמן. הקשבנו שנינו למערכת שניסה להרכיב שם... והוא הסתכל עלי ואמר: "זה לא זה... אה ?". בנאדם שיכול לומר בצורה ישרה ומפוכחת שמשהו לא עובד במה שניסה לעשות, במקום לפאר את עצמו ואת מוצריו בלי הכרה, הוא אדם כלבבי. הוא אחד הבודדים שיגיד ללקוח לא לקנות ממנו מוצר, כי לדעתו זה לא יתאים.
.
חצי מהציוד אצלי הגיע מערן. חלק מוצרים שהוא מייבא, חלק דברים שהיו אצלו בטרייד. מקווה לקנות ממנו עוד בעתיד, ובעיקר להקשיב לעצות החכמות וההגונות שלו.

נערך לאחרונה ב:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
את ערן הכרתי לפני קרוב לעשור לדעתי. וואי וואי זה נשמע כמו התחלה של הספד... ערן דיר באלק יש לי עוד תוכניות איתך!! קיצר, במרוצת השנים רכשתי כל מיני פה ושם בקטנה יחסית עד שרכשתי את הטידל השמיימיים!! לפני שנתיים בערך. שנים של עצות, עזרה והכוונה, סתם שיחות חולין, השאלות ובדיקות וגם כתבות. עבורי ערן הוא קודם כל "רוקיסט" כזה מהדור שלי. רק אצל ערן תשמע מטליקה בפול ווליום במערכת היי אנד. איש נעים ברמה חריגה, ישר והגון ברמה קיצונית. בעל מקצוע ואיש נדיר. בקיצור ערן תותח על חלל נ ק ו ד ה!!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ערן הוא מנטש, מזכיר לי את האנשים של פעם .
אפילו במקורות מוזכר שקודם ההתייחסות בין אדם לחברו ואחכ בין אדם לאודיו
כך הוא מנהל את העסקים / החיים שלו .
בהצלחה אצל בועז.

נגעת לליבי :לב:.

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
341
נקודות
63
גם אני מצטרף למחמאות , ערן אחד האנשים המקסימים בתחום

תמיד יודע לייעץ מה נכון , גם אם זה לא מוצר שלו , ובעל ידע רחב במוזיקה ובאודיו , אני צריך לבקר אותו ..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור