ביקורת של CNET UK על SHARP LE831

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
http://reviews.cnet.co.uk/tvs/sharp-aquos-le831-lc-40le831e-review-50004187/
פ
שוט שוחטים אותה אני לא כל כך מחזיק מCNET הם לדעתי משוחדים זו דעתי האישית כי זאת לא ביקורת זאת שחיטה וזה לא פעם ראשונה שלהם מי שעוקב אחרים יכול לראות שהם הולכים לכיוון של סמסונג ופנסוניק לכן אני לא מחזיק מאתר שפשוט רוב הזמן נותן ציונים טובים למי שמתחשק לו יש עוד כמה אתרים כאלה אבל CNET ממש מגזימים פשוט שחיטה (N)

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני רואה שאתה עצבני אין לך מה להתרגש או לאשם אותם אני קראתי בקורות שלהם והם לא מקצעונים כמו שאר האתרים היותר טובים מקיסמום תחכה לבקרות של לאור קורן או עופר לאור ותראה עם המסך באמת לא טוב או שזאת באמת שחיטה בלי סיבה לא יצא לי לראות תמסך... אבל ראיתי את 925 של
שארפ וממש לא התלהבתי היא סובלת משחור לא אחיד וצבעים לא טעים ומגרעניות ולטעמי לא שווה 24 אלף לגודל 60
אני אישית לא התחברתי לטכנלוגיה עוד צבע זה גורום לתמונה להראות לא טבעית ומדגיש יותר מדי תצבע הצהוב

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני ראיתי בעיניים את ה 830 (לא יודע מה ההבדל ל 831) מול הסמסונג D סידרה 6 ו 7
ולפחות בעינים הלא מקצועיות שלי, יש לשארפ תמונה מצויינת שלא נופלת מהסמסונג. באמת מוזר שכתבו ביקורת כזו.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
באיזה תנאים ראיתץה את השארפ 830?
סרט בלורי מוקרן?
או יס HD?
באיזה חנות?
כי לפני שבוע ראיתי את EX710 באלמ על בלורי וכבר הבחנתי שהקרנו סרט מושלם שבחיים בן אדם לא מקוצעי יבחן בבעיות ואני כבר אז ראיתי שחור לא אחיד זליגות אור וגרעניות מוגזמת אבל עם היתה מביט במסך היתה חושב שהוא מדהים... ראיתי גם את Z800 בטרקקלין חשמל מחובר לבלורי ושוב סרט שמוקלט באיכות מושלמת מרחוק נראה מסך מדהים אבל אי אפשר לבדוק אותו בתנאי כאלוו צריך לחבר אותו ליס HD ולתת לו להתממוד מול מסכים אחרים ולא לחבר אותו לבלורי עם דיסק מוקלט בצורה מושלמת...

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני לא גר בארץ. במקום שבו אני גר יש אולמות תצוגה שאתה אפילו לא יכול לדמיין
בדר"כ מרכזים את כל המותגים והדגמים באותה רמה באזור אחד, ככה שהשוותי את הסוני NX720 וה 830 של שארפ. אין ספק שהתמונה של הסמסונג היתה הכי טובה אבל ההבדלים מול שארפ וסוני די זניחים.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
איפה אתה גר?
סתם לידע כללי...
סוני EX720 מסך מציון אבל לדעתי סובל מאי אחדות וזליגות אור מגזמות..
השחור די טוב ושווה תהשקעה של 13 אלף שקל לגודל 55
השארפ אני לא מכיר אבל לפי הבקרות הם ממש קטלו אותו.
יש לי שאלה עליך..
ראיתה את D8000?
עם איזה טלוזיות היא היתה?
סוני HX929?
LG LW9500?
טושיבה Z1?
אלו הטלוזיות שנחשבות לטובות בעולם אני ראיתי את Z800 והעדפתי תתמונה היותר חמה ונעימה מאשר Z800
שהתמונה שלו לפי מה שראיתי נוטה לצבעים יותר קרים ותמונה די פלסטקית אולי זה קשור לאיך שחובר המסך ראיתי בטרקלין חשמל וממש לא התלהבתי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור