ביקורת עצמית של דגמים שראיתי בשבעות האחרונות מ13 אלף עד 35 אלף שקל

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
סמסונג D8000 עולה 17 אלף שקל ביביוא לא רישמי וביביוא רישימי 25 אלף שקל
סמסונג הוא דגם חדש משנת 2011 ספינת הדגל של סמסונג הוא LED צדדי עם מנגנון שליטה על התאורה אחורית מנגנון חדיש ומיוחד שנקרא מקירו גמניג+ 250 אזורי תאורה הנרות מסדרות לא בצדדי המסך ובמסגרת על למטה ולמעלה וזה נותן אפשרות של שליטה על רמת השחור פירוט ועומק החיסרון בLED צדדי זה תופעת הענננות וזליגות אור וחוסר אחדות ואכן המסך סובל מעט מזליגות אור ועננות בעיקר בדגם האסיתי בדגמי הארופאים והמרקאים התופעה נמאצאת אבל כמעת ולא מורשת ובדגמים הארופאים אין בכלל תתופעה או שיש וזה לא מפריע לצפייה הכללית
HD: התמונה היא מעולה יש פירוט נדיר כול דבר קטן רואים הצבעים הן בגוון טבעי נוטה לצהוב ולבן אבל בהיר וחד
החדות שלו היא הדבר הטוב ביותר שיש יש רק מסך אחד יותר חד ממנו וזה טושיבה Z1 התמונה מאוד בהירה הדיוק צבעים מעולה יש פירוט ועומק והשחור לא מאכזב הוא אכותי מאוד לא חסרים פרטים בקטעים חשוכים ולא מאבד פרטים ברקע המעבד ואדיו בHD מתמודד היטיב עם תופעות כמו גרעניות ותזזוה לא טבעית התמונה מאוד צבעוניות וסגוגנית הצבעים מאוד בהירים וחדים נוטעים לגוון כחלחל אבל עדין נשאר טבעי ולא יותר מדי פלסטקי ומגורען לאחר כוויול קל הגעתי לרמה מציוניות של תמונה התמונה היתה בהירה חדה צבעים בהירים סגסונים היה עומק היתה תחושה תלת מימדיות
התמונה לא היתה רכה בכלל היא היתה מאוד חדה ובשרנית הנקדיות היתה ברמה הכי גבוה והרגשתי שאני בסרט
SD:התמונה בSD היתה מציוניות הצבעים היו טבעים ונוטה לגוון צהוב לבן הפנים לא היו בגווני אדום סגול וכתום אלה בגוון טבעי כמו לבן וצהוב אין ע המעבד ואדיו בSDף: פועל היטיב הוא מחליק בעיות כמו פלקציה זימזומים טיטושים עוויותים פנים לא טבעיות בגווני כתום סגול אדום מריחות גרעניות ועוד התמונה היא חדה ובהירה ולא נוטעה לצבעים פלסטקים או לגרעניות או זרחנות יתר היא נשארת טטבעית וחדה השחור נשאר ככה התמונה לא רכה הוא נשאר חד כול פרט אפשר להרגיש ולכן אני מגדיר תמסך הזה כמסך שבו הSD הוא הטוב ביותר שראיתי אפילו יותר מV20 וX20 המסך היחד שראיתי בעל תמונה טובה יותר בSD הוא VT30 של פנסוניק
3D: התמונה ב תלת מיימיד היא מציוניות הדיוק צבעים מעולים הצבעים נשאר חדים ובהירים גם מזוויות צפייה שונות כמעת ואין בעיה של כפליות בסרטים בתלת מימיד אין בעיה יותר מדי של זווית קצרה יש עומק ותחושה תלת מימידת השחור נשאר ככה מאוד ויש עומק בפרטים כול פרט אני מרגיש בסרט אני ראתי תסרט מפלצות נגד חיזרים ובקטע שהיה הכפכה לענקית הרגשתי כול פרט בחולצתה ראיתי כול פרט בשערותיה הכספות התמונה היתה דמנית ונקדיות היתה מושלמת התמונה היתה חשה ובהירה קיוצר התלת מימיד מציוניות
משחקים: לסמסזונג D8000 יש בעיה של לאג מוד אבל לא הרגשתי שזה מפריע יותר מידי למשחקים הוא מבטל את מעבד התמונה שלו מתי שמשחקים במשחקים וזה עוזר לשחק במשחקים הזמן תגובה מהיר מאוד ואין מריחות במשחקים הזווית צפייה נשארת רחבה התמונה חדה ובהירה יש עומק בתמונה אני שחקתי במשחק GOD OF WER 3
התמונה היתה מציוניות היה עומק לא היה הרבה לאגים והתמונה היתה חלקה ולא הרגשתי ריצודים או גרעניות יתר זו היתה חוויה מדהימה אני לא ישכח איך הוא נלחם נגד הבוסים והתמונה היתה מדהימה
יכולת כוויול: למסך יש יכולת כוויול רחבות אבל אין לו יכולת THX וזה מהווה בעיטה בדיוק צבעים אבל עדין הדיוק צבעים מאוד טוב ונוטה אפילו למששולם הגמא שלו היתה 6712 שזה מציון כמעת 6500 והבירות היתה 128 וזה מעולה ככה היה כתוב באתרי הבקרות הנקדיות היתה 4500 אלף שזה מציון והשחור מעולה ועמוק ביותר כמעת אבסלוטי
יכולת שחור: השחור הוא מציוןמ וזה מתטבא בנקדיות מושלמת מה שאומר שאפשר להבחין בכול הפרטים גם בפרטים כהים מבלי לאבד פרטים השחור כמעת אסלוטי אבל מזוויות צפייה הוא נהיה כחלחל סגלגל לעומת LG LX9500 ששנשאר שחור אבלוטי וזה היתרון שלו עליו חוץ מזה אני מעדיף את D8000 עליו בכול פרמטר מHD עד SD
עננות זליגות אור: אני בקושי הרגשתי זליגות אור ועננות יש טיפה זליגות אור בארבע פינות המסך כוויול נכון מוריד תבעיה לגמרי עננות בכלל לא הרגשתי השחור נשאר אחיד ולא היה חוסר אחדות
SMERT TV: יש למסך דפדפן איטרנט חופשי עם כול האתרים יש יטיוב טטיור YANT ועוד הרבה יש למסך גם מאות אפלקציות VOD עם סרטי תלת מימיד זה פיקצר מענין יש לו גם 3 כנסיות USB HD
פקצרים: יש למסך טניור דגיטלי 5 ערוצי עידין עם הכי הרבה תכנים שראיתי והאיכות מציוניות ממש מתקרב לHD
הבירות והחדות מושלמים יש למסך מקלט HD עם הרבה מאוד ערוצי HD מהלווין והאיכות מציוניות יש גם הקלטה תיכול להקליט על גבי כונן קשיח סרטים במסך קיוצר המסך מפוצץ בפקצרים מציוניום
השלט: השלט שמקבלים איתו בדגם הארופאי הוא שלט כמו פלפון עם אותיות הוא לא כול כך נוח אבל אפשא לקנות באיבי שלט כמו איפיון והוא מעולה הוא נוח ומאוד יפה ואני ממליץ לקנות אותו והוא מתאים לכול הדגמים מאסיתי עד הארופאי

סיכום: מדובר במסך מציון אין מתחרה לו עד סכום 25 אלף שרל ואז כבר יש את סוני HX929 שלפי דעתי חוץ מהשחור הוא עעולה עליו מכול בחינה הנקדיות שלו לפי טעמי יותר טובה הוא מביא תמונה יותר חדה ובהירה לעומת צבעים יותר טבעים ב929 הדיוקר צבעים שלו לפי טעמי יותר טובים ב8000 הסוני JHZX929 סובל מזווית צפייה קצרה כפליות עם אתה אוהב תמונה יותר טבעית ושחור מושלם אז סוני HX929 הוא המסך בשהילך כי מבחינית שחורים ואחדות המסך הזה מנצח את D8000 אבל עדין יש לו קצת הילות במסך כמו כתמי אור ברקע שחור לפי מה שראיתי כמובן ולפי בקרות בחול חוץ מזה מדובר במסך מעולה ואחד הטובים כיום
אני ימליץ לך על עוד טלוזיה:
1.LG LX9500 היא טלוזיה משנה שעברה היא טלוזיה FULL LED עם מנגנון שליטה על 240 אזורי הארה
הנרות מסדרות על גבי המסך לרוחב ולארוך מה שאומר שיש שליטה יותר מדיוקת מה שאומר שהדיוק צבעים מעולה הפירוטי יכולת הכוויול ועומק השחורים מושלם המסך מתממוד היטיב עם HD הצבעים שלו נוטעים לגוון כחול סגלגל הבירות מציוניות יש פירוט ותחושה תלת מימידית אבל חסר לי הצבעים הטבעים המסך יותר מידי נוטה לגוונים פלסטקים ולא טבעים ולפעמים זה נראה קצת מוגכזם בחדות שלו וזה נהיה תמונה מחוספסת מידי חוץ מזה הHD מושלם והכי טוב כמעת שראיתי.
בSD המסך נוטה לגווני צבעים לא טבעים כמו כחול אדום וכתום יש בעיות של גרעניוץת בגלל הנדיות הגובה והצבעים הלא טבעים חוץ מזה התמונה מאוד חדה ובהירה והשחור מאוד טוב אבל קשה לצפות במצב דמניק במסך הזה כי אני אישית הסתוורנתי מהצבעים הבהוקים
תלת מימיד: התמונה בתלת מימחיד היא סבירה האיכות בסדר יש כפליות יש זווית צפייה צרה ושמעתים תראש המסך נהיה ככה יש עומק ופירוט אבל חסר לי הטבעיות שוב המסך יותר משדי בהק לי בענים המזסך פועל על משקפים אקטיביות בניגוד לLW651Y שפוכל על פסיבי והתלת מימיד שלו יותר נעים לעין
עננות וזליגות אור: המסך חף לגמרי מבעיות כאלו אין שום עננות וזליגות אור השחור נשאר מושלם הנאחדות מושלמת גם מזוויות צפייה השחור נשאר ככה קיוצר מסך
יכולת כוויול: המסך מציע יכוולת כוויול מק'צעויות ודיוק צבעים מושלם יש לו מצב THX שזה מצב אופטלמילי לצפייה בסרטים
סיכום: המסך הנזה מציע איכות 2D מציוניות אחת הטובות שראיתי לעומת זאות מציע איכות בנונית בSD ובתלת מימיד יכולת כוויול מרישמות עומק שחור מושלם אין עננוץת או זליגות אור ואחדות מושלמת קיוצר מסך מציון במחיר של 13 אלף שקל ביביוא מקביל DVD סנטר

3.סוני EX720 הוא מסך חדיש ביותר מהשנה הוא מסך LED צדדי שהנרות מסדרות במסגרת ויש לזה יתרונות וגם חסרונות היתרנות הם עיצוב דק וחיסכוםן בחשמל וחסרונות פחות יכולת של שליטה על הנרות מאחור פחות יכולת כוויול טובות פחות אפשרות לשלוט על הפרמטריי הכוויול הוא מסך שכולל מנגנון שליטה על התאורה הצדדית כלומר על הנרות שמסדרות ב במסגרת הטלוזיה וזה מאפשר דיוק צבעים טוב יותר עומק שחור פירוט ועומק בתמונה ויכולת שליטה על התאורה האחורית טובה יותר יש לו תמונה מציוניות בHD הצבעים הם טבעים נוטעים לגוון צהוב לבן יש פירוט ועומ'ק חסר לי עומק השחור והנקדיות היא די ממוצעת לטעמי יש תחושה תלת מימידית אבל יש גם זרחנות יתר וגרעניות וזה בעיתי לואדיופיל אמיתי
SD: המסך מציון בSD השחור הוא שחור והלבן הוא לבן הצבעים בהוקים ובהירים אבל עדין נשארים טבעים אין תחושה של זרחנות יתר או גרעניות המעבד ואדיו מצליח להחליק בעיות כמו זימזומים מריחות גרעניות עיוותים התמונה לא דחוסה ומופקסלת והיא אכותית מאוד צבעי הפנים טבעים ולא נוטעים לגוונים אדומים או כתומים או סגולים אלה לבנים מנגנון מתיחה התמונהה עושה פעולה טובה ומחליק בעיות כמו עוותים והשמנת יתר בדמיות בעיקר בSD
תלת מימיד: התלת מימיד מציון יש עומק יש חדות ובהירות לא הבחנתי בכפליות יותר מידי בעיה אחת היתה זווית הצפייה בצרה שמקשה על צפייה מזוויות חוץ מזה התלת מימיד היה מציון היה נקדיות גבוה הי ה פרטים גם חלקים הכהים
עיצוב: המסך מעוצב מאוד יפה שחור ודק מאוד 3 סנטימטר קיוצר עיצוב מקסים
בעיות השתקפות: המסך לא סובל מהשתקפיות יותר מדשי ואפשר למקם אותו בחדר מאור בקלות לכן יתאים גם לסלונים בהם יש קרן אור ישרה על המסך
עננות זליגות אור: המסך סובל מזליגות אור מעתות אין הרבה בעיה של זליגות אור או עננות יש קצת בעיות של ארבע פיניות המסך וגם כתמים אור במרכז בעיקר ברכה שחור אין בעיה של צבעים במקום צבעים כלומר שחור נהיה כחול וכחול נהיה שחור
יכולת כוויול: יש לו יכולת כוויול טובות אפשר להגיע בקלות לתצואה טובה בלי הרבה להתאמץ אבל Zה לא יכולת כוויול מצעיות כמו בסוני HX929
או טושיבה Z1
או סמסונג D8000
יכולת שחור: יש עומק שחור מציון שמביא נקדיות טובה עם עומק ופירוט גם מזוויות צפייה השחור נשאר ככה אבל מזוויות קצעניות הוא נהפךל לגוון כחלחל סגלגל אבל האחדות מציוניות
סיכום: מדובר במסך מציון עבור 11 אלף שקל בעוד כמה אלפי שקלים תמקבל תצואה הרבה יותר טובה המסך מתמ

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
4.סוני HX929 הוא מסך חדש משנת 2011 הוא מסך הדגל של סוניהוא מס
ך FULL LED שהנרות מופגזרות על גבי המסך וככה יש שליטה יותר מדיוקית על הנרות מאוחר וזה נותן פירוט עומק ויכולת כוויול טובות יותר במסך מתממוד מציון עם HD התמונה היא בהירה וחדה הצבעים נוטעים לגוונים טבעים לפי מה שראיתי לצהוב ולבן לא לגוונים לא טבעים כמו כחול סגול או ורוד יש נקדיות מציוניות המסך לא מחסיר שום פרט כול פרט אפשר לראות הנקדיות מציוניות וזה מתבטא בשחור מושלם שמתבטא בעומק ופירוט בכול חלק מהתמונה לא חסר פרטים בחלקים חשוכים ולא מאבדים פרטים כול פרט רואים הצבעים לא פלסטקים או לא טבעים התמונה לא דחוסה או מפקוסלת לא שמתי לב לבעיה של זרחנות יתר או גרעניות יתר
המסך בSD התמונה מציוניות בSD המעבד ואדיו מחליק בעיות כמו פלקציה מריחות טיטוטשים פקסלוים עוותים טיטוטשים וזמוזומים הוא לא מאבד מרת השחור והפירוט ומענין הזה הוא מושלם
מנגנון המתיחה החכמה מחלחק בעיות כמו עיוותים בתמונה והשמת יתר בדמיות

3D: אני לא אבהבתי תתמונה ב3D היה חסר לי עומק וחדות התמונה היתה לטעמי חווורת הזווית צפייה היתה לא טובה היו בעית כפליות חוץ מזה המסך מתממוד בסדר עם תלת מימיד אני העדפתי תתלת מימיד של D8000 שהיה הכי אכותי שראיתי

עננות זליגות אור: המסך לא סובל משום ענננות או זליגות אור שמתי לב להילה במרכז המרכז אבל לאחר כוויול זה ירד לגמרי האחדות מושלמת השחור הוא דשחור והלבן הוא לבן לא מתערבבים הצבעים

יכולת שחור: השחור הוא מושלם כלומר שהוא מקבל רקע ככה הוא נהיה אבסלוטי בלי שום אי אחדות זליגות אור או ענננות וזה מתבטא בנקדיות מציוניות שנותנת עומק ופירוט לתמונה ודם תחושה תלת מימדית

5. טושיבה Z800 אני ראיתי תמסך הזה בטרקלין חשמל ואי אפשר לומר שהתנאים שם אופתמלים אבל לפי מה שראיתי מדובר במסך הטוב בעולם כיום אפילו יותר מD8000 ופנסוניק VT30
כמובן שזה לפי דעתיׁ (הביקרות שאני כותב זה המסך שראיתי בבית של חבר ואדופיל יש לו את Z1 גודל 55 ושוב זה רק טעמי האישי יכול להיות שלא תתלהבו)
HD: התמונה מציוניות! הנקדיות עצמוה הבירות עצומה כול פרט קטן ראיתי בתמונה שום דבר לא היה חסר השחור היה עמוק מאוד ונתן תחושה של תלת מימדיות ועומק הטלוZיה נוטעה לפי מה שראיתי לגוון כחלחל סגלגל ולא גוונים טבעים כמו בסוני שHX929 אבל התמונה מדהימה כזה תמונה לא ראיתי הרבה זמן המסך לא סובל מגרעניות יתר או מזרחנות יתר התמונ ה נשארת מציוניות התמונה לא דחוסה או מפוקסלת והיא נשארתץ חדה לכול אורך הצפיייה
SD: בSD שלו מציון השחור נשאר שחור הפירוט מושלם ואין תחושה שלפלקציה או פיקוסליום מיותריחם אין גרעניותץ או זקרחנות יתר והתמונה מדהימה המעבד ואדיו בעל 7 הליביות מחליק תבעיות בלי מאמץ ואין שום סימין לעיוותים למריחות טיטושים פקסלוים תמונה דחוסה זמומזיומים וטוטושים התמונה מציוניות
3D: התמונה די מציוניות אין שום בעיה של זווית צפייה קצרה או חוסר אחדות בתמונה השחור נשאר שחור ובלבן נשאר לבן לא מתערבבים הצבעים הנקדיות מציוניו ת ושמים לב לכול פרט כם בחלקים הכים וגם בחלקים הבהירים
אין יותר מידי בעיה של כפליות אבל שמתי לבעיה קצת לא מפריע ממש
פקצרים: המסך הזה לא מגיע עם כונן הקלטה או אבל מי שמעונין באיכות תמונה נטו יסתפק גם בZL800 שהוא זהה ךZ1

קיוצר שימתי לכתוב על הטלוזיות שראיתי החודש אני מקווה שזה יעזור לחדשים שמתבלטים בין הטלוזיות שבוע טוב

נערך לאחרונה ב:

shayja

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
חבר, אני מציע לך להשתמש בבדיקת איות של WORD על בסיס קבוע.
קרא שוב מה שכתבת ותראה שאין אפילו משפט אחד בלי שגיאות.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אוקי תודה על העצה...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מתן היקר.
דיברנו על זה פה פעם.
אתה לא כותב עם סימני פיסוק.
אתה בקושי מפריד בין חלקים, ובנוסף גם משתמש ב BOLD.
זה בלתי קריא.

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יחד עם זה...

נכון, אין פיסוק ויש טעויות כתיב,
ויחד עם זה (ויש לעודד זאת) מתן משקיע מאוד ומשתדל לתת מידע מקיף ומועיל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור