- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: ביקורת סרט - הטורף (2018)
הטורף הראשון היה טוב, ואני סבור שהשני היה אפילו טוב יותר. אלה שהגיעו אח"כ הדרדרו, והחדש - לפי הטריילר הוא נראה אכן גרוע במיוחד.
"סרטי האקשן באותה תקופה התאפיינו בעלילה רדודה, אפקטים לא משכנעים ואיכות משחק ברמה של מחזמר בבית ספר יסודי"
לגמרי לא מסכים. סרטי האקשן בשנות ה-80 וה-90 היו טובים בהרבה מרוב דומיהם המודרניים יותר. אולי זה עניין של גיל (אני בגיל שצפה בהם בזמן אמת) ואולי אובייקטיבי, אבל כל החסרונות שאתה מייחס להם גרועים בהרבה בסרטים של ימים אלה. מרבית סרטי האקשן של הזמן הזה נועדו לעשות 2 דברים בלבד: למשוך כמה שיותר זמן מסך, ולספק (יותר מדי) עבודה לסאב-וופרים - באמצעות LFE מוגזמים, מופרכים ומפוברקים.
בדיוק. ולכן היום כל הפעלולים לא אמינים עד כדי גיחוך מוחלט. לפני עשרות שנים הטכנולוגיה היתה נמוכה יותר, ודווקא משום כך הכל נראה יותר ריאליסטי. אני למשל טוען זה קרוב ל-20 שנה שהאפקטים של "מלחמת הכוכבים" הראשון מ-77' (שהפך בינתיים לרביעי) הרבה יותר משכנעים מאלה של כל סרטי הסידרה הנוספים שהגיעו החל מסוף שנות ה-90.מסכים לגמרי עם הדברים.
המשחק היה די טוב יחסית לשנים ההם, והאפקטים היו טובים.
היום סרטים נראים כמו משחקי מחשב, הכל אנימצית מחשב.
הסרטים שדיברתי עליהם הם של של ארנולד, ואן דם, צ'אק נוריס, סטיבן סיגל וכו' אלה שחקנים של הבעת פנים אחת.