ביקורת סדרה: בית הנייר - חלק 4

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: ביקורת סדרה: בית הנייר - חלק 4

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
תודה אנטון ישר כוח :בעד:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
סיימתי את העונה ה 4 כעת - ואני לא יודע, הסדרה לא רעה, אבל יש הרגשה היא מוזרה ואני חייב לציין שהמשפט הבא בסיקור מתאר טוב גם את דעתי בנושא:
"כשניסיתי להתייחס לסדרה כסדרת פשע, זה לא עבד לי, לעומת זאת כפרץ השתוללות כיפית של אקשן, קומדיה, ועלילה מלאה בטוויסטים, "בית הנייר" היא ממתק אמיתי."

Anton

אוהב את התחום
צוות האתר
מעורבות
222
נקודות
43
סיימתי את העונה ה 4 כעת - ואני לא יודע, הסדרה לא רעה, אבל יש הרגשה היא מוזרה ואני חייב לציין שהמשפט הבא בסיקור מתאר טוב גם את דעתי בנושא:
"כשניסיתי להתייחס לסדרה כסדרת פשע, זה לא עבד לי, לעומת זאת כפרץ השתוללות כיפית של אקשן, קומדיה, ועלילה מלאה בטוויסטים, "בית הנייר" היא ממתק אמיתי."

בביקורות שלי לכל החלקים של הסדרה התייחסתי לזה, מי שרוצה ליהנות מהסדרה, פשוט צריך לזרום איתה ולא לקחת אותה ברצינות. יש לה המון נקודות חוזקה, אבל עלילה קוהרנטית והיגיון הן לא חלק מהן. היה לי בהחלט קשה עם זה בשני החלקים הראשונים, כי בהתחלה כן הייתה תחושה של סדרת פשע חכמה ומבריקה. אם כן מצליחים להתגבר על חוסר ההיגיון, מדובר באחת הסדרות הכי מהנות על המסך.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
סדרה טובה שמסופרת יפה, כיף לראות אותה, אבל לדעתי יש היפ גדול מידי בארץ סביבה.
רוצה סדרות קלילות וטובות לא חסר בנטפליקס ולדעתי גם טובות ממנה ... אבל חסר להן ההיפ שיש סביב הסדרה הזו בארץ.

Anton

אוהב את התחום
צוות האתר
מעורבות
222
נקודות
43
סדרה טובה שמסופרת יפה, כיף לראות אותה, אבל לדעתי יש היפ גדול מידי בארץ סביבה.
רוצה סדרות קלילות וטובות לא חסר בנטפליקס ולדעתי גם טובות ממנה ... אבל חסר להן ההיפ שיש סביב הסדרה הזו בארץ.

לטעמי את מה שהסדרה עושה טוב, היא עושה ממש טוב. אני אישית לא חושב שההייפ מוגזם. זו סדרה מסוגננת עם הרבה הומור, אקשן נפלא וכתיבת דמויות מעולה. אני לא נתקלתי בהרבה סדרות יותר טובות בנקודות האלו.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
סדרה מעולה,עונה טובה מאוד, מותח, אקשן טוב...
חייב לציין, כל הזמן בבית (עקב המצב) וזאת הסדרה היחידה שפיניתי לי זמן לצפות בה..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור