פלזמה ביקורת מקצועית ראשונה ברשת על פלזמת 50v10 החדשה של פנסוניק

• פותח הנושא liorz
  • פורסם בתאריך

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אתמול פורסמה באתר AVForumsהביקורת המקצועית הראשונה ברשת על פלזמת פנסוניק 50v10 החדשה(המשפחה היוקרתית של דור 12 של פלזמות פנסוניק). המסך הזה נשמע די מדהים ואני ממתין להגעתו ארצה. מה דעתכם ?
מצורף ה link לכתבה:
http://www.avforums.com/reviews/index.php?reviewid=60&pageid=1

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יפה, די חופף להתרשמות שהיתה מהתצוגות ב- CES, חבל שפנסוניק מגבילה גם כאן בתפריטים אפשרויות כיול מתקדמות.

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור,
האם יש לך מושג מתי יורוקום מתכוונת להביא את דגמי G10 ו V10 לארץ ?
האם יש סיכוי שהן יהיו זמינות בייבוא מקביל מוקדם יותר ?
עמדתי השבוע לקנות את ה 50PY800 ואז ראיתי את המאמרים והביקורות על הדגמים החדשים.... נראה לי שכדאי לחכות להם - מה דעתך ? ה V10 נראית גם די מדהים מבחינה עיצובית (כולל עובי דק הרבה יותר).
ושאלה חשובה - האם אתה יודע אם הדגמים שיובאו לארץ יכילו את מוד THX שכל הזמן מוזכר מאד לטובה (עד עתה הדגמים באירופה ובארץ לא כללו מוד זה). אם דגמי אירופה של V10 כוללים את ה THX האם זה אומר שגם הדגמים האסייתים יכללו זאת ?
תודה מראש.

erezsegev

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בכמה הציעו לך את ה- PY800?
גם אני כמעט קניתי ודחיתי את הקנייה עד להגעת הדמים החדשים.
(אתה יכול לשלוח גם בהודעה פרטית את המחיר).
תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הדגמים החדשים יגיעו רק בעוד מספר חודשים (3-5).
לא יודע לומר אם חלק מהם יכללו מצב THX.

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מוזר שיורוקום כל כך מתעכבת עם הבאת הדגמים החדשים לארץ (עד כחצי שנה אחרי אירופה !). ראיתי כבר פרסום של דגמים אלו ביבוא מקביל אבל לא דיברתי איתם ולכן איני יודע אם באמת ניתן להזמין...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יורוקום משתייכת לאיזור מזרח תיכון ולא לאירופה מבחינת פנסוניק העולמית, לפעמים מדובר באילוצים איזוריים שמגיעים מהיצרן.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
יורוקום לא ממהרת לשום מקום . הם חייבים לגמור את המלאי הקיים ומכיוון שהם בישראל והם בעצם מונופול בקטע הזה , למה להם למהר ?? . בכל מצב גם ככה הדגמים הללו יעלו מחירים מטורפים כמו שה PY800 עלתה כשהגיעה לארץ .

אני יכול להעיד שה 50PY800 מדהימה אותי ולפעמים אני חושב שאני בתוך גלויה כשאני רואה תכן HD , אגב ככה עבר לי כל החשק לראות סרטי DVD וכל האוסף הענק שלי הופך להיות כמעט חסר תוחלת .

נכון , יש הבדלים זה נכון והדור החדש יש לו את יתרונותיו אבל באופן כללי אני לא חושב שהם כל כך מהותיים בסופו של דבר בתמונה נטו . אם הבהירות היא 30000 או 40000 , אם יש PIP או לא ואם יש יותר חיסכון באנרגיה זה לא הקריטריון העיקרי בבחירת מסך לדעתי ואם מסתכלים על התמונה נטו ה PY800 פשוט מדהימה ( וגם מבחינה עיצובית אגב .. ) ומספקת .

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
סדרת ה V10 החדשה היא מדהימה עיצובית, חצי מהעובי (כ 5 ס"מ בלבד) ויש לה מוד THX שמהולל בכל מקום. בנוסף טכנולוגית neo-pdp נחשבת כקפיצת מדרגה באיכות השחור ובתמונה בכלל וכמובן בצריכת ההספק. אני מקווה שהמחירים יהיו יחסית הגיוניים...אולי ביבוא מקביל. וכמובן צריך גם סבלנות (שאין לי כל כך...).
נשארת גם האופציה לקנות בכל זאת את ה PY800 במחירי "סוף דגם"...התלבטות!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור