ביקורת: מסך הדגל החדש של טושיבה - CEVO

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: ביקורת: מסך הדגל החדש של טושיבה -55ZL1 CEVO

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
איזה מסך בומבה על הבוקר

m3csl

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
חוץ מזה שהכניסו את ה"מחשב" של המסך לתוכו, האם הוא שונה בעוד משהו מה CELL שהם הציגו בשנה שעברה (ומשום מה לא הגיעה לחנויות בארץ) ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם זכור לי נכון, ה- CELL לא נמכרה גם באירופה, כל הדגמים שראיתי בזמנו, הגיעו עם ממשק ביפנית.
היות ולא בדקתי את ה- CELL לעומק, קשה לי להעיד על השינויים, אני מניח שהוכנסו עדכונים בענייני כיול התמונה ותכונות נוספות, כמו צריכת חשמל משופרת (עקב מעבד חסכוני יותר).

א

איתמרM

אורח
סוף סוף יש יורשת ל KURO של פיוניר?

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
ליאור ביקורת מצוינת
חבל שדבר קטן בנושא מולטימדיה מוריד חצי נקודה אבל סוף סוף טלוויזיה שהיא באמת נותנת את איכות התמונה הטובה בעולם ומחזיר לטושיבה את הכבוד האבוד אחרי ההפסד בקרב HD-DVD לבלוריי וגם דרך אגב גם אנחנו הצרכנים הפסדנו בגלל המדיה היקרה הזאת אבל לקח זמן וטושיבה חזרה לקידמת הבמה ולפי מה שראיתי אין כרגע טלוויזיה יותר טובה בנושא איכות תמונה חוץ מ 3D שזה דבר שלכל חברה יש את השיטות שלה אבל אני מאמין שבדור הבא של CEVO הם יעבד על זה ואלי כבר נקבל את ה3D ללא משקפיים

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
עכשיו הגיע התור של ה VT30 . לדעתי מנסיון העבר שוב היא תאפיל על כל השאר . נכון ה LCD התקדמו הרבה ובהחלט נראה על פניו שהטלוייזה הזאת מצויינת אבל עדיין לא שכנעתם אותי להעדיף אותה על פני פלאזמה . אני מחכה בסקרנות ל VT30 ..

אהה וכן דבר קטן , קטנטן אחד נוסף . 35K ?? מישהו שם נפל על הראש לגמרי ...

A

alex30

אורח
לפנסוניק אין שחורים כאלה גם ל V20 זה לא היה שחור כמו לפיוניר. לא מאמין של VT30 יהיו שחורים כמו לטושיבה.
על דברים אחרים אולי תהיה מלחמה מי יותר טוב

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
ליאור האם באמת השחורים של הטושיבה יותר שחורים מפיוניר

nirmv

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
8
האם אפשר לפרק את המקרן קול (במידה ולא צריך) ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יניב, יש מקומות, בהם המסך מכבה לגמרי את התאורה וכאן יהיה יתרון מול ה- KURO (שעדיין משאירה רמת תאורה, נמוכה מאוד אמנם, אבל עדיין קיימת). מצד שני, הפלזמה שומרת על אותה רמת שחור גם בזוית מהצד וכאן ניתן לראות במקרים, בהם מדובר למשל בהצגת אותו לבנה על רקע שחור לגמרי, בהילה מסויימת.

nirmv, ניתן בהחלט לפרק את מקרן הקול שמתחבר למסך עם כבל נתיק.

א

אורח

אורח
מתי הטלוויזיה צריכה להתחיל להימכר בארץ\עולם

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
דגם ZL800 כבר נמכר בישראל.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
ליאור הבנתי את ההסבר שלך לגבי אופן הפעולה אבל אני רוצה לחדד את השאלה האם השחורים לת הטושיבה באמת שחורים כמו הפיוניר או פחות

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בהחלט שחורים.

STAVGO

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מצב holywood נחשב ליותר טוב ממצב THX של פנסוניק?
וגם למסך הזה יש את מנגנון +resolusion?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור