ביקורת מאתר בחול לגבי טושיבה 47XL700

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
תודה לגוגל על התרגום
החברה, טושיבה עיצבה השיקה מספר טלוויזיות LCD בעבר. לאחרונה החברה נכנסה לתחום ייצור המגזרים טלוויזיה LCD כי מצוידים בתכונה קצה תאורת LED. הסדרה XL700 REGZA של החברה יהיה סעד במדינות אסיה נבחרים כגון הודו וסינגפור. הגעתו של סדרת REGZA מציינת גם את המבוא של מולטימדיה מאוחרת DLNA הזרמת תכונה אשר מוצע על ידי החברה במקומות אחרים מאשר הונג קונג ויפן. המכשיר כולל אוטומטי של חברת עיבוד צפה בתמונה ואת הטכנולוגיה + החלטה של upscaling וידאו. אלה היו זמינים בגירסאות ישנות יותר את עצמה. REGZA עם זאת חסרה את התכונות הסטנדרטיות כגון שירותי האינטרנט ואת מקלט דיגיטלי בהשוואה ל מודלים שפורסמו על ידי המתחרים

תכונות

47XL700 REGZA היא טלוויזיה LCD עם תאורת LED קצה. יש לו מסך המודד סביב 47 אינץ 'באלכסון, וזה בעל רזולוציה HD מלאה של 1920 x 1080 פיקסלים. במסך זה יש יחס הממדים של 16:9 ו יחס ניגודיות של 3000000:1 בהתאמה. זה מחזיק דולבי דיגיטל להקיף אפקטים קוליים ואת Audyssey SRS תכונות EQ. זה בתים יציאות קלט וידאו כגון יציאת רכיב וידאו, יציאת וידאו Composite, יציאת VGA וגם יציאת S-video. המכשיר כולל תכונות נוספות, כגון השמעת מולטימדיה דרך USB, Ethernet ו - חריץ SD כרטיס, 100 הרץ החלטה +, Quad כניסות HDMI, DLNA קישור מוכן, REGZA ו 1080p24 קלט מוכן בהתאמה. תכונות קנייני של החברה, כגון 100 ClearScan Pro, רזולוציה + ו אוטומטי טכנולוגיות צפה לשפר את איכות התמונה. ClearScan 100 מונע Pro judder הסרט באמצעות אינטרפולציה הרץ 100 מסגרת. ההחלטה + משפר את הביצועים upscaling SD עבור שידור. צפה אוטומטי מספק אופטימיזציה אמיתית תמונת זמן של הסתגלות ותאורה הסביבה את התוכן השמעה. תמיכה DLNA מסייע בהזרמת JPEG, MPEG MP3 2 קבצים מן המחשבים והשרתים המחוברים באמצעות חיבור Ethernet.

עיצוב

47XL700 REGZA אמצעים 703 מ"מ גובה, 1131 מ"מ, רוחב 48 מ"מ עומק. הוא שוקל כ 22.6 ק"ג. 47XL700 הוא הדגם הדק ואת sleekest של Regzas מגיע לצד ZV600 של החברה. זהו גם מודל משוכלל ביותר Regzas. המסך הוא מוקף אלומיניום מוברש שכבות התואמים את הסורג רמקול בתחתית. זו תכונה העיצוב הוא גולת הכותרת הראשית כפי שהוא מציע כמה בניגוד מסגרת שחור פסנתר של הטלוויזיה. יש המסתובב בצורת העין לעמוד זה מפותלת כדי לתמוך זקוף הפאנל. זה עשה גם של חומר מבריק. כל היבטים אחרים של העיצוב הם פונקציונליים בסיסיים. נגיש / תשומות V ואת בלחצנים נמצאים בצד הנכון של הטלוויזיה. 47XL700 אינה דורשת כל הכבלים הפריצה ומתאמים לחיבור התקנים חיצוניים. הצד הימני יש את חריץ כרטיס SDHC, יציאת HDMI, שקע האוזניות, מרוכבים / יציאת V ו יציאת USB. שליטה מרחוק המסופק על ידי טושיבה עם 47XL700 מקבל קרדיט על העיצוב שלה. היא לבושה המתכת מוברש faux לסיים יחד עם תחתית מתאר בצורת לנוחות. המפתחות בקישור הם תחובים בתוך למשוך את הכיסוי על מנת להפחית את העומס. את נגן המדיה ואת מהירה פקדי הנגן יש גישה אחת לגעת את הפונקציות ואת ההגדרות הנפוצות. כל אלה כפתורי שליטה יש הגומי ואת משושי משוב ו מאורגנים היטב.

תפריט התוכנה

משתמשים יכולים לסנן את רשימת לבחירה של קלט / V ידנית דרך תפריט התוכנה עם המקש מקור לעבור המסייע במעבר וידאו. תפריט התוכנה יש מבחר טוב של presets עם זיכרון עצמאית ואפשרויות מתקדמות. הממשק של התפריט הוא מיושן זאת. בתפריט יש בצבע טקסט ללא מצבי שמע. ממשק יש מגוון של מצבי וידאו כגון מחשב, משחק, חנות, סרט, Standard, דינמי אוטומטי צפה בהתאמה. היא כוללת הגדרות מתקדמות כגון טמפרטורה 11 נקודת צבע, איזון לבן, תאורה אחורית.

ביצועים

חופשי באוויר שידור העולם על ידי 47XL700 יש רעש כמעט אפסי, כי הוא יחד עם הטקסט נגלל. פרטים הקנס והחריפות הם ירד מעט כאשר בוחנים את המסך מקרוב. הוא מסוגל לנגן Blu-rays בקצב של 24 מסגרות לשנייה מבלי להתפשר על דקויות. ההשפעה לעייף פחות בהשוואה ל צגי LCD רגילים חדה כתער. הפאנל מגלה צללים שחורים כדיו על מסכי כהה כי הם מרשימים. דיכוי judder הסרט היה כמעט מושלם. החברה מספקת הנוזל, רוויים מפורט גרפיקה HD קונסולת המשחקים עם הרכות רק מעט מעל רוב התוכן. ביצועי מולטימדיה טובים עם רצועות מוסיקה בקול רם וברור ברמות נפח מתונה. התצלומים נטענים גם עם זמני הטעינה מהיר איכות תמונה בסדר. למרות הפרשה של הרמקולים ירי בחזית, את איכות השמע היתה מתונה. היה בס אור, שיח ונשמע הממוצע ואת הטרבל פריך כדי לפצות על הביצועים הדמיה סטריאו. 47XL700 נופל תחת הקטגוריה של הטוב מ HDTVs טושיבה עם איכות תמונה טובה האחרונים תכונה להגדיר. עם זאת, היא חסרה את תכונות נוספות כמו שירותי אינטרנט, טיונר דיגיטלי אפשרות Wi-Fi.

תרגום הסקירה לא מושלם ואין את הפרטים שצריכים להיות בסקירה אבל בכל זאת למי שהדגם מעניין אותו אז מקווה שעזרתי

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
לינק ישיר לכתבה המקורית היה יעיל יותר..

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
תודה על הרצון, ועל הנסיון. אבל לקרוא קטע שתורגם לעברית על ידי גוגל טרנסלייט יותר קשה מלצפות בצבע מתייבש

shefer

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דווקא לא רע, ואפילו עזר לי. תודה.עם כל ההתלבטויות האלה של טלויזיות בוואלשופש או כל אתרי המכירות, כבר אין מושג מה ההבדלים בין כל המוצרים האלה. זה כמו שיגידו לי לציין מה ההבדל בין ניתוח אף או הגדלת חזה מקצועיים. בכל מקרה, אני רוצה לעשות מתיחת פנים לסלון עם איזו טלויזיה שווה, ונראה לי שההסבר שנתת באמת שווה.

נערך לאחרונה ב:

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
לפאדי

אני מבין מה אתה אומר אבל אתה צריך לבין אנשים רואים את הדגמים האלה של טושיבה בוואלה או בכל אתר מכירות ולא יודעים עליו כלום אז אם אני יכול לעזור בקצת אז בכיף

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אני מבין מה אתה אומר אבל אתה צריך לבין אנשים רואים את הדגמים האלה של טושיבה בוואלה או בכל אתר מכירות ולא יודעים עליו כלום אז אם אני יכול לעזור בקצת אז בכיף

כמו שאמרתי, אני מעריך את הרצון והנסיון. תשמע פה באתר מסוקרים הרבה טליוויזיות כך שהם יכולים לחפש פה באתר.

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
שמח שעזרתי לך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור