ביקורת חיובית על AUDIOFREAK

israrami

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
8
הגעתי לערן למטרת הדגמת ציוד,ערן נתן לי לבדוק את הציוד בבית ונתן הרגשה חיובית ונעימה.. החנות ממוקמת ברעננה רחוב המסגר 4 ,חייב לציין לשבח את השירות ,אדם מאוד חביב ואמין,והיתה חווית שמיעה אצלו מאוד מעניינת עם הציוד שעמד שם:בעד::בעד::אצבע מורמת

המליץ לכם לבוא ולהתרשם אצלו

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
ערן תותח על
תמיד נעים לשוחח איתו, איש עם סבלנות אין סופית וידע עמוק בתחום
חייב, חייב לבקר אותו במקום החדש :שתוי:

גילוי נאות: אף פעם לא קניתי מערן שום דבר.... חייב לתקו את זה ;)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
ערן אחד האנשים הנדירים בתחום שלנו!

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
מצטרף למחמאות. אחד האנשים המתוקים, המקצועיים והנדיבים בתחום.
לפני שבוע חיפשתי להתנסות בכבלים מכל הסוגים. קפצתי אליו והוא בנדיבותו צייד אותי בזוג כבלים מכל סוג (חשמל + מפצל, רמקולים, XLRים) על מנת שאתנסה ואלמד אלו השפעות יש לכבלים על המערכת שלי. על הדרך התנהלו שיחות מעניינות שאמנם היו קצרות אבל מאוד משכילות (הבחור אנציקלופדיה בכל מה שקשור בתחום ואפשר ללמוד ממנו המון). הוא גם שמח לארח ולהשמיע את הציוד שאצלו (בפעם הראשונה נתן לי להאזין בכיף למדפיים היפיופים של הבחור מסונוס פאבר - שכחתי את שמם - מחוברים למשולב של לקסמן. סאונד עדין ומפורט.. המון קסם היה שם. בפעם השניה שחזרתי אליו ישבתי איתו והקשבנו למג'יקו הגדולים מחוברים לאחד המגברי כוח של לקסמן שהיה חדש לגמרי ורק התחיל הרצה ולפטיפון של ברינקמן. וואו.. איזה קיר של סאונד טבעי וממכר. חלום של סאונד.

חייב לציין את היושר הינטלקטואלי של הבחור. אומר את האמת על המוצרים שלו, מפרגן בקלות לחברות שהוא לא מייצג וממליץ לא פעם על מוצרים טובים שלהם.
וכמובן תמיד מזמין ושמח לארח בסבלנות גדולה ועם הרבה שיחות מעניינות על אודיו.
עם אנשים כאלה תענוג לעשות עסקים ולהיות בקשר. כן ירבו כאלה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
מצטרף לחוות הדעת החיובית, ערן איש מקצוע נעים הליכות, בעל ידע רחב ועמוק בתחום האודיו ואודיו אנלוגי בפרט.

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ערן בחור וסוחר יוצא מן הכלל.
כיף לדבר איתו.
אדם וסוחר הגון והוגן.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
בן אדם זהב וישר

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
ערן על הכיפאק, ואני כן קניתי מהמוצרים שלו :) :בעד::בעד:(ורד)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ערן משלב מקצועיות, אמינות וכמובן הוגנות.

אני לקוח של ערן שנים רבות. מעולם לא נתקלתי (גם לפני ש״התפרסמתי״) בסוג של נסיון למכור לי את מה שהוא חושב שלא יתאים לי.

עד היום אני מתייעץ עם ערן לא מעט פעמים. פשוט כיף שיש לנו בארץ יבואנים עם יכולות חברתיות ומקצועיות מהסוג הזה. בכלל, היבואנים בארץ (רובם ככולם) ממש כאלה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
את ערן אני מכיר שנים, כשבית העסק שלו היה הבית שלו (ב-בית דגן), רכשתי ממנו לא מעט לאורך השנים, ערן תמיד היה הגון ומאז ועד הרכישה האחרונה שלי דרכו, הגיע מאוד לקראת בכל הקשור לתשלום ויחס אישי ומקצועי מאוד. מסכים עם כל הנאמר.
ערן בין היבואנים החביבים עלי בתחום.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור