בחירת פלזמה "50

• פותח הנושא mos
  • פורסם בתאריך

mos

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,

ברצוני לקנות מסך לסלון, מרחק הצפייה הינו 4.5 מטר, מסכי LED/LCD בגודל "55 יקרים מדיי ו-"46 לא נראים ענקיים ממרחק זה, כך שכנראה פלזמה "50 נראית הקניה המשתלמת.
השימושים של המסך הינם ערוצי הממיר הדיגיטאלי, תכני DIVX ומעט HD (דרך USB).

מבחינת הפיצ'רים מסך סמסונג עונה על דרישות אלו, השאלה אם ישנם הצעות אחרות? ומהו הדגם הכי מומלץ אצל סמסונג?
האם מישהו נתקל בפלזמת תלת המימד החדשה של LG, הפלזמה זולה (5500 באחריות ח.י.) כיוון שרזולציית המסך שלה הינה 1024X768, באתרים מחו"ל יש עליה ביקורות טובות ומציינים את הרזולציה הנמוכה כיתרון לשידורים שלא באיכות HD.

תודה.

ליאור - האם יש סיכוי לסיקור מסך ה-LG? לא כל יום יש מסך 3D במחיר כזה.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא ציינת כלל תקציב.

mos

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
באופן כללי התקציב עד 6,500 ש"ח, לגבי ה-LG היא עולה 5,500 ש"ח (אחריות ח.י).

שאלה נוספת, האם שווה לרדת בגודל המסך לכיוון ה-"46-"47 ולקחת LCD/LED או כפי שרשמתי בתחילה "50 פלזמה זו הבחירה הנכונה לצרכים שלי.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
פלזמה זו הבחירה הטובה ביותר -אל תתפשר על 50"
אתה אפילו צריך מסך גדול יותר.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
50U20 של פנסוניק נ-ק-ו-ד-ה

mos

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לגבי הפנסוניק, הבנתי ממשתמשים רבים שהיא דיי מבריקה ומעבירה השתקפויות, לעומת סמסונג 50C550 שפחות רגישה בתחום זה.
תקן אותי עם אני טועה - הבעיה שברוב החנויות המסכים הענקיים תלויים למעלה וקצת קשה לקבל קנה מידה אמיתי לגבי השפעת ההשתקפויות.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
יש מקומות שהמסכים דווקא בגובה נכון -לדוגמא "אניגמה" בחיפה ו"אודיו קלאב" בתל אביב

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
כמעט כל פלאזמה במחיר הנקוב תעשה בעיות בחדר מואר , זו בעיה ידועה של פלאזמות . אם אתה רוצה מכשיר פלאזמה שיחסית בסדר בחדרים מוארים , תצטרך לשלם הרבה יותר ואני מתכוון כמובן למלכה ה 50V20 של פנסוניק .

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ על מסך סמסונג C550
בעל מעבד תמונה נהדר איכות צבעים משובחת לרמת תקציב שלו יש לו רק כמה בעיות
יש לו בעית זימזום ובעית צריבות
אתה יכול לבדוק גם את LG PK550
בעלת איכות שחורים טובה במעת מהC550
בעלת איכות צבעים נהדרת אבל יש לה כמה בעיות:
1.השתקפות חמורה
2. צריבות
עם יש לך חדר חשוך ואתה יכול לא לסים על תמונה סטיסטית אני ממליץ שתקח טטלוזיה הזאותי היא 5200 שקל
עם יש לך חדר יותר מאור תקח את הC550
שלו יד פאנל יותר טוב נגד השתקפיות
בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור