בחירת פלאזמה

עמישי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם.
לאחר חודש של חיפוש, מחקר, בדיקה וכו', הגיעו עבורי לגמר שלושה מסכי פלאזמה:\
1: פנאסוניק 50ut30
2. lg 50pz550
3. סמסונג 51d550
לא בהכרח באותו סדר.
כולם עם תלת מימד. השאלה שלי היא איזו עדיפה: מבחינת איכות מסך, תמיכה והתמודדות עם קבצים, התמודדות ב sd, אחריות ואיכות נותני האחריות, ועמידות לאורך שנים.
מי שמכיר, שראה ששמע, בעלי נסיון אישי, מוזמנים להגיב.
תודה.

עמישי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
וואון, קשה לעמוד בקצב ההודעות...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
התמודדות עם קבצים, סמסונג תהיה ראשונה, במרחק קטן אחריה תהיה LG (עקב אי תמיכה בפסקול DTS) ואחרונה פנסוניק עם חוסר תמיכה בכתוביות עברית.
עמידות לאורך שנים? מי יכול לתת לך תחזית, הרי מדובר בדגמים חדשים יחסית...
האם צפית בטלוויזיות הללו בחנות?

עמישי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
קודם כל תודה. אני יודע שהם דגמים חדשים, לכן אני שואל על סמך נסיון העבר עם המסכים, ונותני השירות שלהם (יורוקום, סמליין וי.ח.)
גם הבנתי שלמסכים של פנסוניק יש 100,000 שעות עבודה, שבממוצע ל-8 שעות צפייה ביום זה בערך 34 שנים של מסך, לעומת הסמסונג שיש לה, 14,400 שעות, שהם בערך 5 שעות.
כמה יש ל lg?

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא אוכל לייעץ לך בנוגע לסמסונג אבל כן בנוגע לLG ולפנסוניק:
את הPZ550 ראיתי המון בגודל "60, אין לי מושג בנוגע ל"50 אבל ה"60 הייתה מסך באיכות מאוד מאוד נמוכה. אני משתדל תמיד להיות כמה שיותר עדין אבל באמת שזה מסך שהצורך להוריד את עלותו היה מאוד מאוד ניכר באיכות שלו.
הUT30 היא דגם בסיסי בדגמי התלת מימד של פנסוניק, כפי שליאור ציין - המסך אינו תומך בכתוביות בעברית, אבל לדעתי האיכות שלו לא רעה בכלל, מה גם שמדובר במסך אמין מאוד.

ח.י. נותנים לLG כ-3 שנות אחריות, באשר ליבואנים פרללים - אני מאמין שבין שנה ל-3.

עמישי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה. זה באמת בעיה כשכמעט ואין מקום אחד בו ניתן לראות אחד ליד השני את המסכים. וגם אם יש, אז בחנות נוטים לדאוג שהמסך שהם מחוויחים עליו הכי הרבה גם ייראה הכי טוב. אני משתדל לקרוא ביקורות מקצועיות פה, ובאתרים מחו"ל, אך בסופו של דבר, אני לא בטוח שאני אצליח להבדיל בין שחור כזה או אחר, ובין לובן חד כזה או אחר. אני יודע שדגם U הוא בסיסי, ואם היה לי תקציב הייתי לוקח את ה-V. בל זה מה יש ואם זה צריך להסתדר.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
בהקשר לפנאסוניק וכתוביות עברית, אם למסך יש DLNA אז זה לא צריך להוות בעיה,
יש מגוון שרתי DLNA שתומכים בכתוביות עברית כגון PS3 MEDIA SERVERׂ ועוד..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור