בחירת מצלמת רפלקס

avner29

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני קורא הרבה בפורום. הזה כל התלבטות בין בחירת מצלמת רפלקס ראשונה ואני בכל זאת שואלרננ מחפש מצלמה לשימוש ביתי טיולים ילדים וכו' כל המצלמות שברשותי של חברת קנון כך שבאופן טבעי העדיפות תהיה לקנון השאלה האם ללכת על ה 70 d או על ה 700d ואני מחפש שתהיה למצלמה מהירות פוקוס טובה בשביל לצלם את הילדים הקטנים. תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ה- 70D טובה יותר, אבל יכול להיות שגם ה- 700D תספק אותך בהחלט מבחינת ביצועים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מבחינת מהירות פוקוס בצילום דרך העינית לא תרגיש הבדל בין המצלמות - בצילום דרך המסך ה 70D מהירה יותר, אבל מי שרוכש מצלמת DSLR לצלם דרך המסך רוכש את הכלי הלא נכון עבורו.

לדעתי גם הקנון 600D, 650D וגם ה 700D יספקו אותך במהירות הפוקוס והן באיכות התמונה, ה 70D תספק לך גוף יותר גדול עם יכולות תפעול נוחות יותר שאני לא בטוח שאתה צריך את ההפרש בכסף הייתי משקיע בעדשה טובה יותר מעדשת הקיט

אם אני מבין נכון יש לך מצלמות קומפקטיות של קנון ואתה כעת עובר ל DSLR? אם זה נכון, אז DSLR זה עולם אחר לגמרי ואני לא בטוח ש DSLR זו הבחירה היחידה לבדוק

avner29

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
נכון זו במצלמת רפלקס. הראשונה שלי ואני. מחפש מצלמה לשימוש ביתי אבל חשובה לי איכות התמונה מאוד ולא להחמיץ את הרגע .ד"א חשבתי ללכת על מצלמה ללא מראה של קנון עד שהבנתי שהיא סובלת ממהירות פוקוס איטית וירדתי מזה. אני מתכוון. לרכוש מצלמה של קנון עם עדשה 18-135 stm

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
עדשת ה 18-135 STM היא עדשה מוצלחת עבור צילומי וידאו
STM זה מנוע פוקוס שעובד בצעדים רציפים וכן גם בפוקוס שקט - שזה חושב בצילום וידאו, פחות חשוב בצילום סטילס כך שגרסת ה 18-135 הרגילה יכולה להתאים לך באותה מידע עבור צילמוי סטיילס והיא קצת יותר זולה.

יש ללא מראה של סוני עם מהירות פוקוס מדהימה A6000 וקצב צילום מהיר מאוד (תקשיב מהשנייה 12)
[video=youtube;qZ9vwwyJcZc]https://www.youtube.com/watch?v=qZ9vwwyJcZc[/video]

הבעיה של מצלמה זו שהעדשות שלה לא ממש זולות ואיכות התמונה שלה לדעתי טובה יותר מזו של הקנון בטווח הדינמי וביכולות לצילום ב ISO גבוהה

avner29

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שכחתי לציין שאני מחפש מצלמה כלבויניקית ז"א גם לצילומי סטילס וגם להסרטות קצרות. יש לציין שאני לא מצלם הרבה ז"א לא כל יום אבל שוב לי כשאני אצלם זה יראה חד ויפה מאוד.ד"א המצלמה ללא מראה של קנון לא באה בחשבון??

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
כמו שכתבת הפוקוס של הללא מראה של קנון מאוד איטי גם לאחר שיפור שהיא עברה בנושא - לכן אין בכלל מה לדבר עךיה בהקשר שלך
עבור וידאו ה 70D היא ה DSLR היחידה (פרט ל 7D MII היקרה) שמספקת אוטופוקוס בוידאו - עד כמה זה חשוב לך (צלמים מקצועיים עושים פוקוס ידני - אבל אתה לא חייב :) )
מעבר לכך מצלמות ללא מראה של פנסוניק כמו G6 או הסוני A6000 הרבה יותר טובות מקנון בוידאו
[video=youtube;mX-9h9FXzyw]https://www.youtube.com/watch?v=mX-9h9FXzyw[/video]

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור