בחירת מצלמה

• פותח הנושא yifat
  • פורסם בתאריך

yifat

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
אני רוצה לקנות מצלמה איכותית (טובה אבל לא זקוקה לרמה מאוד מקצועית) ניסיתי לחפש אבל אני לא יודעת מה המאפיינים שאני צריכה להסתכל עליהם.
אשמח לייעוץ והכוונה!
תודה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ברוכה הבאה לפורום
כדי להמליץ לך נכון, צריך לדעת תקציב: יש מצלמות טובות ב 1000, 2000 וגם יותר
כמו כן חשוב להבין מה את הולכת לצלם ואיפה?
את בטח מצלמת היום עם הטלפון, מה את מרגישה שלחסר לך בו?

yifat

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
תקציב עד 1000 ש''ח
גם טיולים, נוף וגם ביתיים
אני לא מצלמת בפלאפון אבל יש לי מצלמה זולה וגרועה שהתמונות לא יוצאות חדות והצבע של התמונה לא כמו המקור

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לפני שאת רצה להחליף מצלמה, אולי אפשר לסדר את זה התמונות שיצאו חדות
http://www.dtown.co.il/articles/1943.html

בקשר לצבע בתמונות יש במצלמות אפשרות לבחור את WB - white balance, (איזון לבן בעברית), שזה אומר אפשרות להגדיר למצלמה איזה סביבבת תאורה יש כעת - שמש או פלורוסנטי ועוד
http://zilumbaam.com/בלוג-צילום/טכניקה/מדריך-לצילום-דיגיטלי-איזון-ללבן-white-balance-2/

אני מאמין שהגדרות אלו יכולים לעזור לך עם המצלמה שלך ולבטח יהיו חשובים למצלמה החדשה - שללא צילום נכון יכולה גם לספק צבעים לא נכונים או תמונה לא חדה

בכול אופן אם אתה רוצה מצלמה חדשה יותר טובה אז קנון SX710 היא מצלמה מוצלחת מאוד למחירה

yifat

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
מה יש לקנון SX710 שהמלצת דווקא עליה?
אמרו לי לבדוק את סדרת Nikon COOLPIX מה אתה אומר עליה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
במצלמות קומפקטיות אני מעדיף את הקנון יותר נוחות לשימוש ומגיבות מהר - ה SX710 משלבת טווח זום מוצלח, תגובות מהירות, יכולת תפעול מוצלחות, ממשק משתמש נהדר ויכולת לקבל תמונות טובות

סדרת Nikon COOLPIX זה בעצם כל המצלמות הקומפקטיות של ניקון - יש שם דגמים טובים ודגמים פחות טובים, להמליץ על כל הקומפקטיות של ניקון זה לא רציני

yifat

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
Nikon COOLPIX S7000 מה אתה אומר על הדגם הזה ספיציפית?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
זו מצלמה לא רעה כלל - לדעתי קצת יקרה בארץ למה שהיא מספקת
לדעתי ה SX710 עדיפה

אבל אני ממליץ לך לבדוק את ההמלצות שלי על המצלמה הקודמת שלך - יכול להיות שהיא תספק אותך

yifat

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
אני חושבת שאלך על הקנון.
תודה רבה לך!!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור