בחירת מסך 3D

Walther PPK

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
מכובדי,

הילדים מבקשים מסך 3D - כנראה המסך SONY KDL 52W4000 כבר לא מספק את הסחורה עבורם. אם אעתר לבקשתם החדשה, ארכוש מסך יותר קטן בגלל תנאי המקום והתקציב כמובן.

מאד אשמח לקבל המלצה והכוונה בבחירת מסך 3D בגודל "42 בערך וזאת עם אתם הממוחים חושבים שבכלל כדאי ללכת על 3D או שעדיף להמתין (כי אין לי בעיה לבשר לזעטוטים שאין מצב בנוכחי אם לא משתלם).

תודה מראש,
וולטר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא ציינת תקציב.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ על LG LX6500 גודל 42 עולה כ5300 שקל ביביוא פרללי וכ7 אלף יביוא רישמי
זה מסך מעולה עם איכות שחור מציוניות נקדיות מציוניות בעלת צבעים בהירים וחדים שעדין נשארים טבעים לא נוטה יותר מידי לגוונים לא טבעים ופלסטקים כמו כחול התמונה בSD מציוניות מחליק בעיות כמו מריחות טיטושים גרעניות ועוד
התמונה בHD מעולה בלי זכר לזרחניות מיתורת או צבעים לא טבעים החדות נשארת עדין ברמה הגובה ביותר שאפשר בקש בתקציב הזה אבל ה3D לא כול כך אכותי וישד בעיה של זווית צפייה קצרה ושמעטים תראש המסך נהיה ככה מאוד ואי אפשר לצפות ככה עם תמעונין במסך יותר לתלת מימיד אז המסך המתאים הוא LG LW570Y
שיש לו תלת מימיד מציון פועל על משקפים פסיביות מסך מציון שעולה 6200 שקל לגודל 42 יביביוא פרללי מחיר ליבאון רשימי 8 אלף שקל בהצלחה

Walther PPK

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה :cool:

אני מחפש 3D באיכות מצויינת אז אם זה דורש קצת יותר תקציב אבקש הלוואה מהילדים.. אחרי הכל הם רוצים את זה. אז איזה מסך 3D הכי טוב?

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי לילדים רק מסך בטכנולוגיה פסיבית, כדי לשמור על העיניים (והבריאות הנפשית :)) שלהם, ולאפשר צפיה של משתמשים רבים במקביל מבלי למשכן את הבית עבור המשקפיים.

LG סדרות 450,570,651 LW או פיליפס 7606

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור