בחירת טלויזיה 65'' לגיימינג וסרטים בעיקר, צריך עזרה בקבלת החלטה

offirg8

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,

יש לי היום פלזמה של פנסוניק (TH42PY800 FULL HD) ואני מבסוט ממנה עד הגג, לא הייתה לי תקלה אף פעם ורואים פצצות,

עקב מעבר דירה וסלון יותר גדול אני מעוניין לרכוש טלויזיה חדשה,

כל הצפייה שלי הינה ב- HD משידורי ספורט ועד סרטי בלו ריי,

כמו כן, אני שחקן כבד מאוד של PS4, משחק בעיקר ב- CALL OF DUTY בו ה- LAG חשוב...

אני מתלבט כרגע בין שני "עולמות":

לקנות את המוהיקני האחרון של הפלזמות פנסוניק TH-P65VT60M או לעבור ל- UHD של סמסונג UA65HU8550WXSQ

אשמח לעזרה ועצה

תודה מראש

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום לך.
אני לא מכיר את הפלזמה הזאת, אבל מניסיון שלי מסכי סמסונג הם טובים, אני גם מתלבט אם לקנות את אותו מסך.רק ללא 4k- ואני אישית מעדיף לד, אני מציע לך קודם כל לראות את שתי המסכים ולראות לאיזה מסך אתה מתחבר. זה כלל ראשון כי בסופו של דבר אתה הוא שקובע מי טוב יותר. אני אישית הייתי הולך על הלד, אבל לא ראיתי גם את המסך הספציפי הזה אלה מסכים מסדרות קודמות ומאוד אהבתי. ושהיה בהצלחה .

staticx

אוהב את התחום
מעורבות
17
נקודות
18
מבחינת איכות תמונה אין מה להתבלבל בכלל, פלזמה נותנת תמונה טובה ממסך LED.
לגבי 4K, אני לא בטוח ש PS4 יודע להוציא 4K... אני אישית עובד עם מחשב למסך 4K וזה רץ ממש טוב ברוב המשחקים(עם כרטיס מסך GTX970).

קח בחשבון שכדי להינות צריך לשבת במרחק של 2-2.5 מטר מהמסך אחרת אין סיבה לקנות 4K..
סרטים וכו' אין בכלל כרגע.

אז מה אני הייתי עושה? קונה 4K OLED ! אולי טיפה יותר קטנה - למשל "55. אבל מבחינת איכות תמונה, זה מדהים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור