בחירת טלויזיה מתאימה עדיין מתלבט קשות

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
שלום חברים יקרים.
אני מתלבט בעניין קניית טלוויזיה.
לאחר קריאה של כל המדריכים וההבדלים בין פלזמה לlcd הכל פחות או יותר כבר ידוע ,וגם יצא לי לראות מספר מסכי פלזמה מול lcd ואני עדיין לא יודע מה לקנות lcd או פלזמה וגם בדילמה לגבי הגודל.
אני חי בקיבוץ ואין לי אפילו ממיר יש לי שקע בקיר של אנטנה שמתחבר לטלויזיה וממנו אני רואה כבלים של yes,בקיבוץ שאני חי יש חדר תקשורת שם נמצאים כל הממירים ומשם יוצאים שלוחות לכל דירה בקיבוץ וכך אנו מחוברים.
נקודה נוספת היא שהסלון שלי בנוי מלבני ואני יושב על הרוחב שלו מרחק צפייה 2.5 מטר ,אם אני יבצע שינוי בבית ואני ישב על האורך אזי אני ימקם את הטלוויזיה בפינה ואז אני ישב 3 מטר מקסימום מהמסך.
-כך שאני מבין שיותר מתאים לי או מקסימום זה 37 אינטש. ומכאן אני מגיע להתלבטות נוספת שהיא אם אני לוקח פלזמה אזי אין כיום פלזמה 37 אינטש ואז אני מחוייב לlcd או שזה לא נורא לראות ב 42 אינטש בפלזמה למרחק 2.5-3?

נקודה נוספת היא שאני לרוב צופה בשידורים רגילים דרך אפילו לא ממיר אלא שקע בקיר כפי שהסברתי .אבל אני לא פוסל בעתיד שידורי hd או הורדת סרטי HD דרך המחשב וקונסוליית משחקים( יש לי פלייסטיישן 2 כרגע ואולי בעתיד אקנה 3 ).

אם שמתם לב אני מבולבל מצד אחד לפי תכני הצפייה שלי מתאים פלזמה לשידורים רגילים אבל מרחק צפייה שמתאים לי זה 37 אינטש ואמרו לי שפלזמה קונים מ 42 אינטש . ובראייה עתידית אולי אני אקנה פלייסטיישן 3 ו בלו ריי ואולי אעשה באופן פרטי כבלים עם תכני hd .
מה לעשות מה לקנות פלזמה lcd איזה גודל ? חשוב לי לציין שאני רוצה מסך טוב איכותי יחסית בתקציב שנע 5-6 אלף עם ראייה עתידית ואיזה טכנולגיה כדאית?
אשמח לקבל תגובות ולשמוע דיעות אמיתיות מבלי אינטרס שיווקי לכאן או לכאן תודה מראש.

מסכים שראיתי פנסוניק c10 פלזמה
l.g scarlet .
לא הצלחתי להבין איפה רואים טוב יותר מוכר אחד אמר שבפזלמה עומק השחור טבעי וכו... ומוכר אחר אמר לי l.g יותר פרטים אין שום הבדל

ראיתי ביקורות טובות על פיליפיס 37 4202 ambient לא ראיתי נשמעת טוב אייך היא לעומת פנסוניק c10 פלזמה????

dakos

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אחת השאלות החשובות בפלזמה מול LCD זה אם החדר שלך מואר או מוחשך, פלזמה לא כל כך מתאימה לתנאי צפייה מוארים אז שדר מידע.

אני בעיקרון אוהב מסכים גדולים אלא אם זה מחבל בתקציב אז הייתי הולך על 42.

דבר נוסף הוא התוכניות העתידיות שלך, אני במקומך הייתי קונה מסך שמתאים לי לעכשיו, 37 או 42 משומש בערך באלפיים שקל למטרת SD ובעתיד כשהצרכים שלך יעלו, בלי חשבון, הייתי קונה מסך חדש. הטכנולוגיות כל הזמן משתנות ולכן לא הייתי מתכנן קדימה כל כך רחוק.

השורה התחתונה של ההמלצה שלי היא שאם אתה לא רואה הבדל אז תלך על המסך הזול, עדיף אפילו משומש שהוא ממש זול.

בהצלחה

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
עוד פרטים

המסך יושב בסלון ויש מימינו דלת זכוכית אנטי סאן כהה קצת ויש אור אבל אם אני יסגור את הוילון אז יהיה יותר חשוך ואם אני יוסיף כנף תריס אז יהיה יותר חשוך כך שאין לי תשובה וודאית.
אבל לא הבנתי 42 אינץ זה בסדר בשביל להכיל את כל המסך ממרחק 2.5 מטר ??
לפי הבנתי ממש לא ??
היכן ניתן למצוא משומש במחיר טוב ואיכותי ?
איזה מסך יתן לחיבורים שקיימים אצלי (ראה בהודעה למעלה ) איכות בשידורים רגילים טובים יותר
פנסוניק פלזמה C10 בעלות 4000 ש"ח חדש או פיליפס 4204 בטכנולוגיה lcd במחיר שנע באיזור 6000 ש"ח אם אני לא טועה ?
אשמח ליותר פרטים תודה ואפילו שיחה למכשיר הסלולארי אם תרצה
תודה והמשך יום טוב

tomerg

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בפנסוניק תהיה לך בעיית אור יום ,הסדרה הזו מאד רגישה לזה
אני חושב כמו דקוס תסתכל על כמה מסכים בחנות גדולה עם מבחר ממרחק שאתה רוצה
ולך על הצרכים הנוכחיים שלך , לא הבנתי אם הקיבוץ מספק YES SD או HD
גם בחנות תסתכל על ערוצי HD ו SD

gay

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קנית טלויזיה

לדעתי בכל הקשור לטלויזיות, הפונקציות הפנימיות שלהם כולן בכללותן דומות ועם אותם מרכיבים... לגבי גודל הטלויזיה, על מנת שלא יראה מגושם היתי בוחרת בגודל טבעי ככל האפשר...
יכול להיות שבחברת אנטיסאן תקבל פרטים...

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי שקע בקיר של אנטנה שמתחבר לטלויזיה וממנו אני רואה כבלים של yes,
מה ה בדיוק אנטנה ?
איזה ערוצים רואה ?
רק SD ?
זה לא מבשר טובות על איכות אנטנה לאורך כמה מטרים ?

צפייה 2.5 מטר
במרחק כזה 50" אני רואה פלזמה בשקט

בתקציב שנע 5-6 אלף עם ראייה
פלזמה 42 "

זה לא LCD ?
פיליפיס 37 4202 ambient
LCD לא מתאים לך לא גודל חדר , זמן תגובה עם SD דרך אנטנה מתכון לצרות

פנסוניק c10
768P , ישנה , חלשה , מתכון לצרות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור