בחירת טלויזיה לסלון

rabake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן חברים, חדש בפורום...
מחפש טלויזיה לסלון- חשבתי על 55'. בכיוון של פנסוניק אבל פתוח לקבל הצעות על מסכי נוספים ברמת איכות מקבילה.
הכיוון הוא לד, הסתכלתי על ה- 55ET5' אשמח אם מישהו מכיר ויודע להמליץ או לשלול.
תקציב בין 6000-8500.
תודה!!!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום, האם ראית את הטלוויזיה בחנות?

rabake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, האם ראית את הטלוויזיה בחנות?

האמת שכן, אני גם יכול לרכוש אותה מתצוגה במחיר נחמד. אני פשוט לא בטוח אם זה הדגם שאני מחפש, והאם לא כדאי לי ללכת על משהו אחר.
סוגיית התמיכה בעברית ממש לא משמעותית לי, חשובה לי איכות התמונה ו"עמידות" התמונה והצבעים לאור (הסלון שלי מקבל אור מאוד משמעותי ממרפסת סלון פתוחה)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במקרה שלך, אכן עדיף כנראה ללכת על LED LCD. למה אתה "לא בטוח אם זה הדגם שמחפש"?

rabake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כמו בכל רכישה של משהו שאתה רוצה שיצליח ויחזיק ליותר משנה- אתה רוצה להיות בטוח שמדובר בדגם מוצלח, value for money/
מה גם שקיבלתי על הדגם ביקורות מעורבות, חלקן משבחות וחלקן דווקא פחות מלהיבות...מניח שענין של טעם אישי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה שאתה צריך לעשות, זה לבדוק את המסך קודם כל בשידורים רגילים - ערוץ 10 ו-2 למשל. להסתכל על השתקפויות, זויות צפיה ולבסוף, כמובן גם סרטי HD. כל מסכי ה- FULL HD אמורים להחזיק עד שדור ה- 4K יהפך לסטנדרט...

rabake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן, ייעשה...
ואם אני שוקל להעלות מעט את התקציב על מנת לקנות משהו בחזקת חדש שישאר לאורך זמן...יש איזו המלצה? (לא לחרוד מעבר 8.5-9K)

rabake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן, בהמשך לבדיקות שאני מבצע, הוצע לי מסך אחר- סמסונג 6200 (55'), הוא פשוט הורד כבר מתצוגה ולכן איני יכול לראותו. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור