LCD בחירת טלוזיה למרחק 2.5 מטר גודל רציו 55

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום לכולם..
אני רוצה לרכוש עוד כמה חודשים מסך חדש ואני רוצה המלצות על מסכים בגודל 55
עם SMERT TV תלת מימיד לא משנה לי אקטיבי םאסיבי
וחושב שהיה מדגמי 2012 שאני קניתי את LG LX6500 קניתי אותה לאחר שהיא היתה בשוק כבר שנה כי לא
היה באפשרותי הכספית להוסיף עוד כ 1500 שקל בשביל D6400.
לכן אני רוצה הפעם לרכוש מסך הכי חדיש.

עכשיו אני מתלבט בין ES8000 לבין LG LM6700 מי מבנהים יותר טוב?
אני קראיתי ביקרות כל LG LM6700 ונראה שהוא מסך מציון ב2D וגם ב3D
אבל איך עומק השחורים והנקדיות? איך הדיוק צבעים? מי יותר טוב בענין הזה?

התקציב שלי הוא 16-18 אלף שקל גג לגודל 55 ואני גם את זה יחסוך בכמה חודשים טובים...
המרחק צפייה: 2.5 כרגע אני יושב מטר וחצי עם 47 וצופה רק בFULL HDומאוד נהנה
תנאי תאורה: רגיל נורה קטנה ובדרך כלל אני מכבה אין אור חזק מבחוץ כי אני סוגר תחלון.
תכנים: רק סרטי FULL HD מדי פעם רק לפעמים אני צופה ב720P
אין כמעת בכלל שימוש בתלת מימיד אבל יודע שהטלוזיות הפרמיום באות עם זה..
משחקים מ אקס בוקס 360
וממחשב
זה הכול אני ישמח לההמלצות ולהכוונות תודה מראש כמובן שאני יראה לפני הקניה רק תכוונו אותי למי לבדוק ומי עדיף שלא תודה מראש מתן

BARUCHC1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אחי אני הייתי הולך על סמסונג ES8000 החדשה
אני ראיתי אותה בחנות של DVD סנטר כמעט התעלפתי מהדקות,החדות,הצבעיים,והשחורים ממש כמו במציאות ושלא נדבר על התלת מימד
המכור הראה לי את הסרט אווטר יש קטע שבוא הוא נכנס למתקן באווטר אז כל הסצנה היית חשוכה וראו ממש מדהים את השחורים ממש כמו במציאות
רק שאתה קונה תקח את הדגם האירופאי
והכי חשוב תתחדש

הנה קישור סתם שתראה
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~843~17~59.htm

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
קראתי את הסיקרה המפגרנגת ונשמע מסך מדהים..
כנראה שאני יקנה אותו לקראת מרץ הבא שירדו המחירים או תדגם מעליו פשוט עכשיו אני קצת חנוק בכסף...\
עוד מעת אני קונה מחשב חדש אקס בוקס 360 וכולמני סידורים אחרים לכן המסך הוא גרגע בעדיפות אחרונה שלי כי יש לי מסך LG LX6500 גודל 47 שמשרת אותי נאמנה ואני מאוד מרוצה אז אני יחכה קצת להוזלת הדגמים ורק אז\תודה על העזרה אנטגרל ויש לי שאלה מחבנית אינפוט לאג יש למסך הזה הזה משהוא שיפרע לתיפקוד במשחקים?
ועם כן עד כמה כי אני לא רוצה שיקח יותר מדי זמן לבקר לקבל פקודה עד שאני רואה במסך.. כי זה הורס את חווית המשחק.ואוךלי בכלל יכנסו דגמים חדשים מענענים ויהיה לי יותר אפשריות
תודה על העזרה קיבלתי תשובה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור