בדיקת חשמל בבית- מה צריך לעשות?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,656
נקודות
113
רוצה לעשות בדיקה מקפה של החשמל בבית כדי לוודא שהוא מיטבי למערכת הסטראו. אשמח אם תכוונו אותו לדברים שאני צריך להתמקד בהם כשאני מזמין חשמלאי. אני מניח שצריך להתחיל מאלה, אך אשמח לחידודים נוספים כדי למקסם את יעילות הביקור:
1. מתח רשת יציב - שניצל הבטיח לי כבר מאז הפאנל מודד מתח כזה שנכנס לקיר ומראה בו את המתח כל הזמן. אבל הוא קמצן ועסוק, אז עוד אין לי דבר כזה. חיפשתי בנרות ברשת, לא מצאתי. מישהו מכיר מוצר כזה שנמכר באינטרנט?

2. הארקה - מה אני מבקש מהחשמלאי לבדוק?

3. עומס על הקו- איך בודקים את זה?

4. תלת פאזי - איך יודעים אם יש בזה צורך? מה מבקשים במידה ומחליטים לעשות את זה? לעשות "פאזה" נפרדת למערכת?

כרגע יש פיוז יעודי, כבל חשמל מהארון לקיר של OYAIDE.ושקע OYAIDE. יופי.

הנקודות שמניתי להלן הן שרירותיות בלבד, ואפשר לפסול אותן או לשנות אותן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
רוצה לעשות בדיקה מקפה של החשמל בבית כדי לוודא שהוא מיטבי למערכת הסטראו. אשמח אם תכוונו אותו לדברים שאני צריך להתמקד בהם כשאני מזמין חשמלאי. אני מניח שצריך להתחיל מאלה, אך אשמח לחידודים נוספים כדי למקסם את יעילות הביקור:
1. מתח רשת יציב - שניצל הבטיח לי כבר מאז הפאנל מודד מתח כזה שנכנס לקיר ומראה בו את המתח כל הזמן. אבל הוא קמצן ועסוק, אז עוד אין לי דבר כזה. חיפשתי בנרות ברשת, לא מצאתי. מישהו מכיר מוצר כזה שנמכר באינטרנט?

2. הארקה - מה אני מבקש מהחשמלאי לבדוק?

3. עומס על הקו- איך בודקים את זה?

4. תלת פאזי - איך יודעים אם יש בזה צורך? מה מבקשים במידה ומחליטים לעשות את זה? לעשות "פאזה" נפרדת למערכת?

כרגע יש פיוז יעודי, כבל חשמל מהארון לקיר של OYAIDE.ושקע OYAIDE. יופי.

הנקודות שמניתי להלן הן שרירותיות בלבד, ואפשר לפסול אותן או לשנות אותן.
בקשר לארקה יש לחשמלאים מכשיר שבודק את עומק הארקה,אם הקריאה לא טובה שיחבר לך המערכת למקום יותר טוב כמו למשל הצינור של המיים שמחובר לרחוב ,
הקשר לפזה ניפרדת ,זה מצוין ,
אבל הדבר האמיתי הוא שנאי מבדל ,ורצוי שיהיה מאוזן.
www.sacthailand.com/http://

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,656
נקודות
113
שנאי מבדל? זה לא אמצע הדרך לקונדישינר? יש לי את ה- NOVA של איזוטק. בחלק הוא עושה עבודה טובה, ובחלק הוא מרע את הסאונד. אי אפשר להשתמש בו לכל המערכת ,בקיצור.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
מתן,

שתי הערות ברשותך:

1. תיקח חשמלאי שהמליצו לך עליו אחרת יבוא אליך משהו לעשות קופה ולא לתת פתרונות. לצערי אין לי ממולץ כזה.

2. חלק מהבעיות שאתה מדבר עליהן הם בתחום של חברת החשמל. זרם לא אחיד בעוצמתו זו בעיה שלהם. אם תתגלה בעיה כזו פנה אליהם עם תוצאות הבדיקה. אם אתה גר באזור השרון (הרצליה,רעננה,הוד השרון והישובים הכפריים מסביב) ותגלה בעיה של תנודתיות בזרם פנה לחברת החשמל.בחורף האחרון הם החליפו את תחנת השינוע באזור ולא צריכה להיות בעיה כזו באזור הזה,ומניסיון באמת אין...

מנחם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור