LCD בבקשה תעזרו לי!!! לחפש טלוויזיה זה סיוט!!!

Yohant

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
כבר יותר מחודשיים שאני רוצה לקנות טלוויזיה וזה פשוט אחד הדברים הכי מייאשים שיש.
יש כל כך הרבה חברות, דגמים, נתונים ומידע שאני פשוט מוצא את זה בלתי אפשרי לדעת מה כדאי לקנות, ועל מוכרים בחנות פשוט אי אפשר באמת לסמוך. אני יכול פשוט כבר לקנות משהו ולקוות לטוב אבל בשביל משהו כמו טלוויזיה שזה השקעה כספית לא מועטה וזה לטווח של כמה שנים זה חבל.

בקיצור אני מחפש 32 אינץ (FULL HD כמובן) בעיקר לראות טלוויזיה רגילה אבל גם תכנים HD של יס. המחיר שאני מוכן לשלם הוא בעיקרון 1500- 2000 שקל אבל בגלל שאיכות זה משהו שבאמת חשוב לי (למרות שאני סטודנט ואין לי הרבה כסף מיותר) אם מישהו יגיד לי שעוד משהו כמו 200-500 שקל יותר ואני מקבל טלוויזיה מדהימה ומטורפת אני מוכן לשקול את זה.
הבנתי שלא שווה לקנות LED כי ה-LCD ברמה גבוה וההבדל במחיר משמעותי אבל אם יש LED באמת טובה באזור המחירים הזה אני גם אשמח לשמוע.

בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! הסיכוי היחיד שאני רואה שאני אוכל לקנות טלוויזיה ולהרגיש שלם עם זה, זה רק פה ורק בעזרתכם. בלי מישהו מומחה שבאמת מבין ולא מנסה למכור לך משהו, לדעתי פשוט בלתי אפשרי לקנות היום טלוויזיה בלב שלם.

המון תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
Hey, חבר, אל תיקח את זה כל כך קשה -- המצב היחידי של סיוט בהקשר זה הוא לראות סרט אימה שגורם לך לחלומות זוועה...

שייהייה בהצלחה מלאה! (ורד)
אבל גם אם יהייה רק 90%, אין צורך לעשות מזה סיוט :)

עמיר

Yohant

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
חחח אני לא מסכים איתך. זה סיוט!

תודה על ההצעה אורי! נראה טלוויזיה טובה לפי הביקורות עליה, רק הבעיה שזה דגם קצת ישן (לפני שנתיים כמעט) אבל אני מניח שאולי במחיר הזה זה מה שמקבלים.

אשמח לעוד הצעות בבקשה!

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא ידוע לי על שיפור מיוחד וקריטי שקרה בשנתיים האחרונות בתחום הזה.
בעיקר בדרישות שלך.
וכן , חדש יעלה לך עוד 1000.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
חחח אני לא מסכים איתך. זה סיוט!

תודה על ההצעה אורי! נראה טלוויזיה טובה לפי הביקורות עליה, רק הבעיה שזה דגם קצת ישן (לפני שנתיים כמעט) אבל אני מניח שאולי במחיר הזה זה מה שמקבלים.

אשמח לעוד הצעות בבקשה!
הנה דרך טובה להפוך את התהליך לבאמת סיוט :)

מקבלים הצעה טובה ממישהו שמבין עניין, אבל לא מסתפקים בזה, מחכים לעוד כל מיני עצות, שלא בטוח שייהייו טובות/זולות יותר, עושים מזה סיפור שלם, מסבכים את הבחירה ואת כל התהליך, ואז -- לאו דווקא קונים לפי מה שזה שמבין עניין המליץ אלא לפי משהו/מישהו אחר שתפס אותך.

במקרה בדיוק היום הסתובבתי בטלוויזיאדה של "מחסני חשמל" ביגאל-אלון בת"א. המון טמבליזיות, אחת על יד השנייה, כולן מראות את Law and Order, ועוד בדיוק עם מיהו שנראה לי כמו רובין וייליאמס. מה אני אגיד לך? הייו הבדלים, אבל לא בהכרח כאלה משמעותיים, ולא כל מה שיותר יקר נראה יותר טוב.

אולי כדאי שתלך להסתובב ולראות האם רמת וסוג ההבדלים בין מודלים מצדיקים תוספת תשלום מבחינתך.
זה כמו שממליצים לגבי אודיו -- בודקים לפי האוזן שלך, לא לפי אוזניים של אחרים ובטח לא לפי technical specs.

בדוק בעיניים/אוזניים שלך, ואז תראה. אם תהייה לך התלבטות קשה בין כמה מודלים ספציפיים, תשאל לגבי דברים ספציפיים, אבל מעבר לכל, אל תתן לדיעות וטעמים של אחרים להכריע מה הכי מתאים לטעם שלך וכמה אתה מוכן לשלם עבור הבדל כזה או אחר. מה שלאחד זה הבדל עצום, לאחר זה קצה של פינה ולהיפך (כבר נאמר בהקשר אודיו, ונכון גם כאן).

תיהנה גם מהחיפוש!
עמיר

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
הסיבה היחידה בשלה ניתן להגדיר את מה שאתה עובר כ"סיוט", היא ההנחה שאין באמת הבדל בעל משמעות בין הטלויזיות השונות, בכל הקשור לאיכות התמונה ומי שמערבב בין המלצות, כמו גם היפוכן, למה שהוא רואה ב"חנות" מוצא עצמו עד מהרה נטול כל יכולת להחליט מה באמת לעשות וזה לא קל כידוע.
הפתרון, לפחות זה אותו אני אימצתי, הוא להתעלם מהאיכויות הניראות לעין ולהתמקד בתקציב וספציפיקציות כמו יכולות אינטרנט, תלת מימד וכיו"ב. מי שנותן את מה שאתה רוצה במחיר שלך וגם נראה עיצובית לא רעהוא לטעמי הבחירה הטבעית והנכונה. ואת כל סיפורי הזוועות על סוגי מסכים של חברה אחת, מריחות נוראיות אצל אחרות, זליגות ועננים אפשר לקטלג תחת הקטגוריה " אולי, אבל כנראה שטויות".

Yohant

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תשמע AK1 יש צדק בדברייך ואני מקבל את מה שאתה אומר. אולי באמת אני פשוט אקח את ההמלצה של אורי (שוב המון תודה לך) במקום להמשיך להסתבך. או שאני אשקול ברצינות אולי להוסיף 1000 שקל לתקציב שלי, מבחינה מחודשת של החשבון בנק שלי אני חושב שאולי זה אפשרי. השאלה באמת אם בתוספת של 1000 שקל יש באמת הבדל משמעותי (כי אם אני מבין ממך נכון אורי לא היה שיפור משמעותי בשנתיים האחרונות שבאמת מצדיק את התוספת הזאת). אני גם אחשוב על מה שאתה אמרת רועי.
בכל מקרה שוב המון תודה לכם.
כבר התקדמתי בהחלטה שלי בכמה ימים האחרונים יותר מבחודשיים האחרונים ועשיתם את התהליך הזה להרבה פחות סיוט :)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
רק לפני שאתה מוסיף לתקציב אילו גרוש -- לך להסתכל בעיניים שלך, טוב?

ואם נדבקים אליך מוכרים ועובדים לשכנע אותך בכל מיני דברים -- אל תשתכנע לקנות. תישן על זה לילה ותחשוב בשקט, בלי לחצים, האם ומה שווה לך, לא למוכר ולא לפי מה ש"נחשב" ולא מה שמודרני ושכולם קונים.

עמיר

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מניסיון? לא.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור