בבקשה עזרה דחוף בקשר לToshiba 42xv500c

azangi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דברתי עם נציגה של ניופאן שלשום והיא אמרה לי שהדגם הזה הוא החדש ביותר בFHD ו42 אינצ'.
לכל החנויות יש רק את הדגם 42xv500 ולא את הדגם עם הC. כנראה כי היבואן הוא י.שלום.
הנציגה אמרה שהנתונים מאוד מרשימים בXV (1:80,000) ניגודיות, מהירות תגובה יותר מהירה ועוד כמה, ומחירה 5900.

עכשיו דיברתי עם חנות טרקלין חשמל (בירושלים) ואמרו לי שהדגם הכי חדש שיש לטושיבה כיום הוא 42av635 שהוא Fhd והוא יותר יקר מהxv. בערך שש וחצי.

אשמח לכוון יותר ומה יותר חדש, ומה כדאי לי. התקציב הוא 6.5 k ועדיף 6 או פחות.......

השימושים שלי הם
50% PS3
15% pc hd tv
35% ממיר רגיל של HOT

מה הדגם הכי חדש של טושיבה? ומה הכי משתלם?

בבקשה תענו לי מהר ובמדויק כי אני רוצה להזמין כבר את הטלוויזיה.. :rolleyes:

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
סדרות 6XX הן אכן החדשות והעדכניות ביותר, דגם ה- XV500 מהווה אופציה מעט זולה יותר.
סדרת XV500C היא חדשה יותר מאשר XV500.

azangi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה

אז אתה אומר ששוה להשקיע עוד 600 שקל? או שזאת אותה טלווזייה רק עם חיבורים אחרים?

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
אתה משווה בין שתי סדרות שונות.
AV635 מגיעה מאירופה, XV500C היא גם סדרה חדשה שהושקה היום בישראל ע"י ניופאן, מיוצרת במזרח.

ה- AV635 כוללת מנגנון שיפור חדות Resolution+ וחיישן תאורה Auto View שמתאים את כיול התמונה בהתאם לתנאי התאורה בחדר, כניסת USB עבור צפיה בתמונות Jpeg ועוד.

azangi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חייל ואני באמת רוצה לדעת אם שווה לי מבחינת איכות תמונה בצורה דיי משמעותית להשקיע תסכום הזה זה כמעט 800 שקל... ואני עוד חורג מהתקציב עם הxv500c, למרות שהיא נראתה לי מעולה.
נציג שלכם אמר לי שאין הבדל בתמונה חוץ מהשיפור רזולוציה ועוד חיבור hdmi, ויש להם אותו מעבד ואותם נתונים.
אני רוצה לסגור על זה פשוט יום ראשון.

בכל מקרה, אתה מציע גם אולי לבדוק עוד דגמים לנתונים שאני רוצה באותו סדר גודל של מחיר? או שהxv500c יהיה לי מספיק?

azangi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב שזה מה שאני ילך... תודה רבה על הכל עזרת לי מאוד.!!!!

azangi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הזמנתי את ה500c..!! נקווה שתגיע כמה שיותר מהר...

שאלה אחרונה, ראיתי היום בחנות את ה635 בפעולה בhd וה500c לא הייתי בתצוגה, המוכר אמר לי שרואים בדיוק אותו דבר בhd. זה נכון?
ולמה על ה635 רשום hd ready 1080p זה דגם של Full hd לא?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
Full HD ו- HD Ready 1080p מתייחסים לאותה הרזולוציה של 1920X1080 פיקסלים, זה אמנם קצת מבלבל, אבל דווקא התקן החדש נקרא HD Ready 1080p והוא הוסיף מספר תכונות (ולא מדבר רק על רזולוציה כמו המינוח הקודם).

azangi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן זה מבלבל קצת, מי שלא מבין יכול לטעות ולעשות בלאגן .. :)
על הטלוויזיה עצמה רשום HD Ready ומתחת לזה בקטן 1080p..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור