בבקשה עזרה ברכישת מסך לשידורי לווין+חיבור למחשב

michaeltalmi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני יודע שכל יום שואלים ומבקשים עשרות פעמים מה שאני מבקש.

אבל אני חייב ייעוץ,הלכתי לאיבוד בין ים המסכים שקיימים בשוק ובין אלפי העצות שאני מקבל

ממכרים וגם כאלה שאני לא מכיר לגבי רכישת מסך זה או אחר.

אני מבקש חוות דעת מקצועית על מנת שאוכל בלב שקט ללכת ולרכוש מסך כי אני סובל בנתיים וצופה במסך LCD שאיכות התמונה שלו לא מזכירה משהו שקרוב בכלל ל LCD.

אני מבקש,אם יש כזה דבר,המלצה למסך במחיר שנע בין 2600-3000 עדיפות לכמה שיותר זול(בעיות תקציב),בו אוכל לצפות גם בשידורי לווין(מדובר רק על שידורי כדורגל) ולהשתמש בו לצפיית סרטים מהמחשב ומשחקים.

אני מצטער שחפרתי.אני פשוט חייב תעזרה שלכם.

תודה מראש!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום,
התקציב אינו מדהים, אל תצפה לקבל איכות תמונה מרנינה בשידורי טלויזיה.
אני מניח שאתה מדבר על גודל 32" ?

michaeltalmi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן ידידי.אני מבין את העובדה הזאת.וכן מדובר ב 32 אינץ'

קח בחשבון שאני בהשוואה אליך לדוגמא הרבה פחות חד אבחנה ופחות מדקדק באיכות התמונה.

אני בטוח שדברים שאתה רואה בצפיה במסך אני לא יראה.

ובכל זאת,מה אתה ממליץ במגבלות התקציב שלי? וכמה אצטרך להוסיף על מנת להנות משידורי לווין באיכות סבירה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תנסה לבדוק דגמים כמו סמסונג A450 או LG60UR או טושיבה AV500

michaeltalmi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עכשיו אני בודק תמחירים.תודה בנתיים ליאור.

michaeltalmi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור בדקתי ברשת את הדגמים
הדגם-A450 -מגיע עם חיבור SCART.הבנתי במידה והוא לא תומך ב RGB אז למעשה אם אחבר את הממיר בחיבור זה לא יהיה הבדל גדול בין חיבור SCART TO SVIDEO

שני הדגמים הנוספים לא מגיעים עם חיבור SCART.והדגם של טושיבה זול בערך ב 400 שח משניהם.

מה גם שיש את ענין האחריות.בדגמים של סמסונג ו LG ראיתי אחריות 3 שנים.בגדם של טושיבה שנה אחת.

במילים אחרות שוב הכנסת אותי להתלבטות שממנה חיפשתי להפתר :]

בוא נגיד ככה.אם אתה היית צריך לבחור.על מה היית הולך?

ASAFF

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני רכשתי סמסונג 450

אחלה טלוזיה נותנת תמורה יפה לכסף שהושקע אני אומנם רכשתי 37

יש מבצע יפה עכשיו על סמסנוג אפשר לחבר אותה למחשב אבל אני לא יכול להגיד לך עדין איך כי אני לא הצלחתי 32 צעלה בערך בסכום שביקשת

שב תבחן אותה אני התלבתי רבות והייתי נעול על טושיבה AV500 אבל שראיתי את הסמסנוג ועם הסבר של המוכר והתאמה לצרכים שלי לקחתי את הסמסנוג

michaeltalmi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמע אם הטושיבה היא בסדר סך הכל.אז אני אקח אותה.היא זולה בכמה מאות שקלים מ 2 הדגמים האחרים.תודה לך על חוות הדעת ידידי.

ASAFF

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שמע אם הטושיבה היא בסדר סך הכל.אז אני אקח אותה.היא זולה בכמה מאות שקלים מ 2 הדגמים האחרים.תודה לך על חוות הדעת ידידי.

תשמע טושיבה אתה גם יכול להשיג 3700 אבל כולם רוצים 4600 הכול העדפה שלך וצרכים שלך כמובן בהצלחה בבחירה שאתה רואה את הסמסוג והטושיבה אחת מול אחת ותאמין לי אני לא מבין גדול יש הבדל

את הטושיבה ישצא לי לבחון מקרוב היא לא רעה זה בטוח

בהצלחה ואתה מחפש 32 או 37 ?

michaeltalmi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפש 32.והיום עשיתי סיבוב לראות קצת מסכים.ובלי קשר לאיכות תמונה,המחירים בחנות שהייתי יקרים בכמה מאות שקלים מהמחירים ברשת.

נראה לי אני מזמין סמסונג באינטרנט וזהו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור