בבקשה עזרה בהצעה למערכת קולנוע ביתית

• פותח הנושא casa
  • פורסם בתאריך

casa

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לפורום שלום,

ברשותי טלוויזיה חדשה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713382, הכוללת תמיכה מלאה בhd. בנוסף יש לי ממיר hd של יס.

ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית, קיבלתי הצעה ואנני מבין כל כך מדוע היא כל כך יקרה.
רוב הכסף הולך על הריסבר, שתומך גם הוא בhd ואני לא מבין מזה אומר מבחינתי.
הריסבר:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729216

איכות הצליל חשובה לי אבל לא עד כדי כך, אני שם יותר דגש על הסראונד מאשר על צליל מדהים.

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מזה אומר בכלל רסיבר hd?!

תודה רבה...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תקציב?
חדר?
סטליטים?רגיל?

casa

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני צריך רק הסבר

אני רק רציתי לדעת מה זה אומר רסיבר hd, יש לי טלוויזיה וממיר hd מה אני צריך גם שהרסיבר יתמוך בזה? מצידי שהצליל יהיה רגיל...

אם אני לא אקנה רסיבר hd , מה החסרונות...

תודה...

shkop

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
HD בתמונה זו הבחנה גבוהה כלומר רזולוציה גבוהה יותר של תמונה (יותר פיקסלים באותו שטח = יותר איכות).
יש פורמטים לאודיו מתקדמים כמו DTS. אם אתה מעוניין בפרטים עליהם אתה יכול לקרוא בויקיפדיה.
בפועל כל פורמט כזה דורש רסיבר שיודע לקרוא-לפענח את הפורמט.
למה? כי זה הפורמט האיכותי והעדכני ביותר. קונים רסיבר שישרת אותך קדימה ולא משהו שהוא מיושן כבר היום.
בכל אופן רסיבר ב- 2500 ש"ח לא נחשב ליקר באופן יחסי.
אני חושב שרסיבר מחברה מוכרת מתחיל איפשהוא ב- 2000 ש"ח ונע עד 35000 ש"ח (ויותר, אבל לא ניכנס לזה). אמנם המחיר הוא לא חזות הכל ויתכן רסיבר שווה באיכותו לרסיבר יקר ממנו אך עד גבול מסוים...

shkop

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אהה... HD לתמונה ולסאונד זה לא אותו דבר.
אין קשר בין טלויזיה HD לסאונד HD.

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מעניין באמת הריסיבר הזה מה אתם אומרים עליו? זה הריסיבר עם DTS HD אחד הזולים, איך האיכות שלו?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור