LCD בבקשה חייב עזרה ממבינים, קניתי SAMSUNG LA40C530F1 כמה שאלות

MK1990

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על ההתיחסות, קניתי את הlcd ב3700, ואני ממש חדש בכל התחום ויש לי כמה חששות מהדגם שקניתי אז אם אפשר שתענו לי על כמה שאלות שיש לי...

1) תליתי את הlcd על הקיר ויש לי שני רמקולים ארוכים מצד ימין ושמאל של הטלויזיה שיש בינהם לטלויזיה מרחק של כ5 סנטימטר, לטלויזיה הישנה שלי( לא LCD) הרמקולים האלה עשו צבעים כאלה מוזרים בגלל המרחק שלהם מהטלויזיה ולמעשה הרסו לי את חווית הצפייה ומזה אני מפחד, השאלה שלי האם הרמקולים עלולים להזיק לטלויזית הlcd החדשה שקניתי?

2) שאלה רק לאלה שיש להם את הדגם, אני מנסה לחבר את הטלויזיה לרסיבר של המערכת קולנוע ביתי ואין לי חיבור optical ברסיבר, והדרך והיחידה לחבר תטלויזיה אליו זה מיציאת האוזניות הaudio out למעשה, השאלה שלי האם יש חיבור אחר יותר איכותי בשביל הרסיבר שלי עם הסוג הזה של הטלויזיה שקניתי?

3) אח שלח הדליק אצלי נורה אדומה בזה שהוא אמר לי שלטלויזיה יש מסך מחומר פלסטיק וזה לא טוב בכלל כי הפלסטיק מתקלף אחרי כמה זמן והמסך עלול להיסרט מהר, השאלה שלי האם מה שהוא אומר זה נכון? והאם יש LCD עם מסך זכוכית בכלל? ומה ההשלכות של מסך פלסטיק כמו שלי?

4) שאלת איכות למבינים בסוג, השימוש שלי העיקרי בטלויזיה הוא משחקים בקונסולות כמו xbox360 באיכות fullhd וצפייה בסרטים באיכות hd , לפי ההתרשמות שלכם מהדגם האם אני יהיה מרוצה מהטלויזיה?

5) מבחינת איכות איכן תיהיה האיכות הטובה ביותר או כשאני צופה בסרט hd כשהוא משודר דרך USB בטלויזיה? או דרך הdvd שמחובר דרך כבל hdmi עם דיסק צרוב עם הסרט?

6) איך הטלויזיה בכללי? יתרונות חסרונות?

7) מה עושה היציאה pc/ dvi הקטנה מאחור?

תודה לעוזרים אני יודע שזה הרבה לקרוא תודה לאלה שהתייחסו...

AYG

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא מהמבינים אבל...

קניתי את אותו דגם אתמול אחרי כחודש של לבטים.
הגעתי למסקנה שבטווח המחירים הזה יש לכל דגם יתרונות וחסרונות, והדגם הנ"ל איננו מהגרועים שבחבורה.

לגבי הרמקולים - אצלי יש רמקול סנטר קרוב ואני לא רואה אפקט על התמונה.

לגבי הרסיבר, לא עדיף לחבר את הממיר והDVD לרסיבר (ולא את הטלויזיה)?

לגבי איכות צפיה - ב HD טובה מאוד. ב SD לא משהו. אני מקבל תמונה טובה יותר ב SD בחיבור AV לעומת HDMI. הייתי שמח לקבל עצות לגבי כיוונון מיטבי ל SD (במיוחד רואים גרוע חדשות בערוץ 2).

עד כמה שאני מבין, לא אמור להיות הבדל בין שתי השיטות USB\DVD צרוב כל עוד הסרט ב HD והחיבור דיגיטלי.

כמו שאמרתי - אני לא מומחה.

בהצלחה!

MK1990

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על ההתייחסות....
עוד דעות ?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
סמסונג C530
דגם סביר + לא מעולה וגם תלא מצפה שבמחיר כזה תקבל דגם עלית אם היתי אתה אני היתי קונמה את LG LD650
טלוזיה מדהימה ואכותית מאוד מחיר 4100 יביוא פרללי שנתים י שלום אאבל אי אפשר להחזיר תגלל לאחרון ולכן תשמח במה שקניתה ותהנה זה הכי חשוב..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור