אני לפני סגירת קניה וזה די חשוב ...איך איל התמונה(חיבור ליס)...ואיך היא באופן כללי....טושיבה AH500
ד דורון סבח חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 30/11/08 #1 אני לפני סגירת קניה וזה די חשוב ...איך איל התמונה(חיבור ליס)...ואיך היא באופן כללי....טושיבה AH500
ד דורון סבח חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 30/11/08 #3 אני לא מצליח להעתיק את הקישור... יש את המפרט באתר WWW.ZAP.CO.IL תרשום במפרט טושיבה 37HV500...קראתי את המפרט וזה לא אומר לי כלום ....אין לי שמץ בנושא ....אגב אני לוקח אותה (אולי)בדיל של בזק בן לאומי ....תודה רבה מראש מחכה לתשובה..
אני לא מצליח להעתיק את הקישור... יש את המפרט באתר WWW.ZAP.CO.IL תרשום במפרט טושיבה 37HV500...קראתי את המפרט וזה לא אומר לי כלום ....אין לי שמץ בנושא ....אגב אני לוקח אותה (אולי)בדיל של בזק בן לאומי ....תודה רבה מראש מחכה לתשובה..
ד דורון סבח חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 1/12/08 #5 אתה צודק...טעיתי...דגם הוא AV500 אתה צודק...טעיתי...דגם הוא AV500
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 2/12/08 #6 בדקנו את דגם 42CV500 שהוא סדרה אחת מעליו, ה- AV קצת יותר פשוט ממנו.
odi אוהב את התחום הודעות 88 מעורבות 0 נקודות 0 4/12/08 #7 דגם הכניסה של טושיבה. לא שיא האיכות. אפשרי במחיר מתאים . זול כמובן . תלוי עד כמה אתה שם לב לפרטים הקטנים. אני הייתי מתאמץ לרכוש משהו טוב יותר.
דגם הכניסה של טושיבה. לא שיא האיכות. אפשרי במחיר מתאים . זול כמובן . תלוי עד כמה אתה שם לב לפרטים הקטנים. אני הייתי מתאמץ לרכוש משהו טוב יותר.