אתר אוזניות חדש

Roy_H

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
1
שלום רב,

רציתי לעדכן את חברי הפורום שהקמתי אתר המתמקד בתחום האוזניות.

ההשקה עצמה של האתר תהיה ביום שני הקרוב, אבל בתור אלו שחיים את התחום ראיתי לנכון לעדכן אתכם קודם

שתחוו דעה על מנת שהאתר יהיה מקצועי אף יותר ומותאם לשאלות שכיחות ורלוונטיות.

תודה, רועי

www.headsound.co.il

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
1. תתחדש.
2. אהבתי את הפירסומת והלינק החצי סמויים. נו, ניחא.
3. אהבתי את ההשראה מהאח הגדול: www.doctorhead.ru
4. נראה טוב.
5. אם האתר בדומיין עברי ומיועד לישראלים - בשביל מה האנגלית? אם תרשה לי להיות ציני, זה מזכיר קצת YOSSI BITON HAIR DESIGN

6. EShop היא פלטפורמה מוגבלת משהו. אתה רוצה לעשות נטו חנות אונליין, או אתר עם תכנים איכותיים הקשורים לאוזניות? אם רק חנות, אז מה שיש לך זה טוב. אם תכנים, תצטרך פונקציונליות נוספת שלא קיימת בפלטפורמה הזאת.

7. headsound.co.il/Product/50-שקלים-ללייק-like -
לייק לא שווה 50 ש"ח, גם אם אתה מקזז את זה ממחיר המכירה. שקל מקסימום. ובכלל, לייקים לא שווים הרבה בימינו. מניסיון. SHAREים זה סיפור אחר.

בהצלחה!

Roy_H

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
1
קודם כל תודה על ההשקעה בתגובה, זו בדיוק הסיבה למה פניתי לפורום אודיו של מביני עניין!
כמו שציינתי במפורש ביום שני אני יוצא בקמפיינים [ממומנים פרסומיים לא "סמויים"] וזה משמעותי לקבל ביקורת מאנשים שהתחום יקר ליבם, באופן יחסי אין הרבה וזו הדרך להגיע אליהם. כל מה שקשור לדרכי פרסום רשמיים אשמח לעבוד עם האתר בשיתוף פעולה.

אנחנו בשלב הבא נתרגם את האתר במלואו לאנגלית ונעבוד מול לקוחות בחו"ל, הסיבה הפשוטה לעניין הזה, סליחה על הישירות הישראלית, שאני לא אוהב (מתחבר) למילה אוזניות קשת (HEADPHONES) או אוזניות בתוך האוזן לצורך העניין.
השתדלתי שבהרבה היבטים זה לא יזכיר לך YOSSI BITON HAIR DESIGN, למרות שגם זה לא פחות מוצלח מ"יוסי ביטון ספר צמרת" לצורך העניין.....אם נשתמש בדוגמא שהבאת.

החנות תהיה סביב הפלטפורמה, התכנים ינוהלו בעמוד הפייסבוק. זו הפשרה בשלב זה.

לגבי הנקודה, תקרא את האותיות הקטנות, זה ללייק+SHARE וזה לזמן מוגבל.

תודה שהקדשת זמן, והעלת את הדברים הללו,

רועי

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
רועי,
ח"ח על הגישה הישירה.
1. כשאמרתי YOSSI BITON התכוונתי לתפריטים באנגלית, לא לשם הדומיין. השם דווקא אחלה. רק מזכיר לך שאם אתה פונה לקהל בינ"ל, עדיף דומיין לא ישראלי.

2. תכנים בפייסבוק קשה לעשות איכותיים. אתה מוגבל באורך הפוסט ובתשומת הלב שמקדישים לך. בנוסף, אם תעשה תכנים באתר עצמו, יהיה לך הרבה קל לקבל תנועה אורגנית ממנועי חיפוש בטווח הבינוני-ארוך. בפייסבוק לא יהיה לך את זה.

עמודי תוכן סטטיים היא דרישה טכנית קלה יחסית ליישום; אני מניח שאם תציק ל- ESHOP על זה תקבל מענה ברמה כלשהי לדרישתך. חבל לוותר על זה; זה חשוב.

3. אם אתה מציע בעיקר ציוד אוזניות, ממליץ לך קטגוריות נוספות שמעידות על "מקצועיות" של החנות; לדוגמא:
א. אוזניות ספורט
ב. אוזניות "סטודיו"
ג. אוזניות פתוחות
ד. אוזניות לשימוש נייד

וכו'. כמובן, שהסבר על כל קטגוריה ומה מבדיל אותה מאחרות רק יתרום למקצועיות.

וכאן אחתום ואאחל לך בהצלחה.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
האמת, יפה.
היתי מכניס עוד קטגוריה של אוזניות ספורט. ב earphone זה מעורבב. אוזניות ספורט זה סיגמנט בפני עצמו, לדעתי שווה לפצל.

(אופס, שכתבתי לא ראיתי את מתנוש למעלה :))

Roy_H

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
1
לעניין הקטגוריות - אני מסכים בהחלט אבל צריך שיהיה קצת יותר פריטים/מוצרים לפני זה.
תאמינו או לא אבל האתר בן שבועיים וחצי, ואני מתכוון לא היה כלום לפני שבועיים וחצי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור