pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
ביורק לא מנסה לעשות לך נעים בגב! מתחברים לשם במצב הרוח הנכון...מעולם לא התחברתי למוזיקה שלה, אנסה את ההמלצה שלך בערב.
סאדו מאזו לא הטעם שלי, אלה אם אני הסדיסט.ביורק לא מנסה לעשות לך נעים בגב! מתחברים לשם במצב הרוח הנכון...
מוזיקאי משתף אותך ברגשות שלו בעזרת היצירה שלו, כשרע לו אתה אמור להבין את זה גם במילים אבל גם במנגינה שכמובן צריכה להתאים, כשהוא פוחד, שמח, מאוהב, כועס, מורד...סאדו מאזו לא הטעם שלי, אלה אם אני הסדיסט.
אני לא מבזבז זמן על מה שלא עושה לי נעים.
מוזיקאי משתף אותך ברגשות שלו בעזרת היצירה שלו, כשרע לו אתה אמור להבין את זה גם במילים אבל גם במנגינה שכמובן צריכה להתאים, כשהוא פוחד, שמח, מאוהב, כועס, מורד...
אם מוזיקה היתה רק תמיד מלטפת לך את הגב, עושה לך רק נעים, לא מעוררת בך לחשוב מה לכל הרוחות קורה פה? למה הוא צורח? למה הוא בחר צלילים צורמים? למה הוא שר ״כמעט״, איך הוא מצליח ולמה לתת לי הרגשת אי נוחות, המוזיקה תאבד מקסמה.
תמיד בכל חוסר נוחות אם תקשיב ותיתן צ׳אנס תגיע לנקודת איזון שהמוזיקאי נותן לך לרצות להקשיב לו עד הסוף.
תשמע מה שבא לך! אבל לדעתי שווה לאתגר את האוזן ולהתאמץ גם במוזיקה שלוקח זמן להתרגל אליה ולכן ציינתי את הסיבה שלפעמים אמן מרשה לעצמו לתת לך לזוז באי נוחות כשאתה מקשיב לו.נצא רגע מעניין המוזיקה, יש הרבה דברים שכנראה הם טעימים אבל לא עושים לי חשק לאכול אותם, ממש לא מעניין אותי מצב הרוח או מצבו הפסיכולוגי של הטבח שבישל.
מוזיקה נועדה לגרום לי לרגשות שמחה, עצב, הרהור.... לא לחריקת שיניים ורצון לשרוף את המערכת, עניין של טעם.
יש גם מי שחושב שלהשתין על דגל המדינה זו אומנות, אני לא.
סבבה, אבל פה חזרת לענות עניינית בניגוד לתגובה הקודמת. ברור שיש לכל אחד מלא אומנים שהוא לא מתחבר אליהם וחושב שהם אוברייטד, לא מזמן כעסו עלי פה על זה שלדעתי פינק פלויד הם לגמרי אוברייטד ומשעממים...@pruym לא שגדלתי בחלל ריק, שמעתי ביורק מספיק פעמים בצעירותי, לא התחברתי ליצירות שלה אז והיום.
מעלי רשם SOL שם של זמר ישראלי ים תיכוני, גם לשם אני לא מתחבר וכך גם לז'אנרים של ג'אז שאחרים כן אוהבים אני מאמין שלא חייבים להתחבר לכול סגנון.
יצירה יכולה להיות "מאתגרת ומהנה" להאזנה בדיוק כמו Child in time (ולא חסר יצירות מז'אנר זה).
ביורק לא מדברת אלי, לא כיוצרת ולא כאדם - בעיני היא אובר רייטד על אף שפרצה דרך בשנותיה הראשונות משום הליכתה נגד הזרם.
סבבה, אבל פה חזרת לענות עניינית בניגוד לתגובה הקודמת. ברור שיש לכל אחד מלא אומנים שהוא לא מתחבר אליהם וחושב שהם אוברייטד, לא מזמן כעסו עלי פה על זה שלדעתי פינק פלויד הם לגמרי אוברייטד ומשעממים...
לא שונא חלילה ז׳אנר מסויים.@pruym לא שגדלתי בחלל ריק, שמעתי ביורק מספיק פעמים בצעירותי, לא התחברתי ליצירות שלה אז והיום.
מעלי רשם SOL שם של זמר ישראלי ים תיכוני, גם לשם אני לא מתחבר וכך גם לז'אנרים של ג'אז שאחרים כן אוהבים אני מאמין שלא חייבים להתחבר לכול סגנון.
יצירה יכולה להיות "מאתגרת ומהנה" להאזנה בדיוק כמו Child in time (ולא חסר יצירות מז'אנר זה).
ביורק לא מדברת אלי, לא כיוצרת ולא כאדם - בעיני היא אובר רייטד על אף שפרצה דרך בשנותיה הראשונות משום הליכתה נגד הזרם.