אשתי המתוקה רוצה להתפנק בטלויזיה חדשה

erezp

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טלוויזיה לסלון שהוא מאד מואר, ויטרינה גדולה בצד וכן חלונות מאחורי גב הצופה שלא ניתן להחשיכם.
מרחק צפייה 2.5-3 מטרים.
רוב הצפייה של תכני SD ממיר של הוט
חובה תמיכת DLNA כי יש לנו מחשב עם ספריית סרטים המחובר לרשת הביתית.
FULL HD
חובה - תלת מימד (רצוי פאסיבי - אנו 5 נפשות ולעיתים רבות צופים גם חברים)
SMART TV רצוי - לא חובה
תקציב - עד 10K אפשר גם טיפה מעלה ...
בעתיד אחבר את הטלויזיה למערכת קולנוע ביתית כך שאיכות האודיו לא קריטית.

אודה מאד לקבלת המלצות. (lol)

ארז

erezp

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ומובן כוללת סטרימר פנימי + DLNA

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם אתה מעדיף תלת מימד פאסיבי, אז הדגמים של LG יכולים להתאים לך.
והם גם SMART TV.

erezp

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור תודה.
אני לא מעדיף פאסיבי. פשוט אני צריך לפחות 5-6 זוגות משקפיים והמשקפיים האקטיביות הנוספות שאצטרך לרכוש יקרות ...
באם אני הולך על תלת מימד אקטיבי, מה מומלץ באזור ה 10,000 ש"ח?

effy3

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
תלת פאסיבי ואקטיבי

פאסיבי - עם משקפיים שלא עולות כסף - המשקפיים ללא טעינה
אקטיבי - עולה כסף - משקפיים עם טעינה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני שמח שיש לך אישה כזאות בבית שמכונה להתפנק בטלוזיה ...
אני אמא שלי לא יודעת בכלל מזה LCD אין לה ידע טכני כלם בקושי להדליק אותה יודעת..
ולענין.
למרחק צפייה מתאים לפחות 46 אבל אפשר באמת להתפנק עד הסוף ולקנות 55 ורציו אכותיות הבעי ה היא שהתקציב נמוך מדי בשביל 55 אכותי היתי ממליץ עם תבאמת רוצה להתפרע ולהנות באמת להשקיע עוד 3אלף ולקנות את D8000 גודל 55 מסך מעולה תלת מימיד אקטיבי איכות מציוניות כיף גדדול עם תעין רוצה חסוך לא צריך להשקיע 10 אלף עלמנת להנות ממסך 46 ואפשר לקנות את פלפיס 5507 שעולה 7-8 אלף ובשרק לקנות סטימיר טוב ואז לא תצתרך שום דבר מטלוזיה או אפילו נגן בלורי אכותי אבל הבעיה שהמחירא של הסריטים די יקר 150-200 שקל ומחול הרבה פחו מאזון א עם תדובר אנגלית טוב אפשר מחול.. אבל עדיף לחבר מחשב או סטרימיר ולצפות דאכו ככה לפחות אני חושב.. חוץ מזה יש לך גם את 5507 ב55 אני חוש ב שהיא עולה 11-12 אלף שקל אולי פחות והיא מסך מעולה יחס נקדיות 5000 עומק שחורים מעולה ממש מסך טוב בהצלחה וסליחה על הקושי בלהבין את מה שכתבתה אני סובל מלקוי למדיה בכיתבה ובארגון לכן השגאיות סליחה מראש בברכה מתן כול שאלה או פניה ישר עלי לפרטי או לסקייפ הזה
MATAN6589884

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור